2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi haftalar olsun
Diş doktoruna randevumuz vardı sabah aradı kaza yapmış erteledik
Bizim kı artik hiç kucakta durmak istemiyor ya gezecek yada yerde olacak yorucu zamanlar başlıyo Allah kolaylık versin hepimize :) :)

Geçmiş olsun bu arada, inşallah iyileşir. Ne yaparsam yapayım gece kesin uyanıyor. Sabah kaçta kalkarsa kalksın fark etmiyor çünkü ya kaka için uyanıyor ya gaz çıkarmak için. Böyle kabul ettim artık. Ben ne yaparsam yapayım o uyanacak. Bu gece mesela 12 gibi uyudu, 3te uyandı. Sonra gaz çıkardı, biraz kaka yaptı. Uyutmayı denedim ama ağrısı bitmediği için ağladı. 6 olunca artık bayılma noktasına geldiği için ağlayarak da olsa uyudu. Uyuduktan yarım saat sonra gaz çıkardı ve rahatladı. Sonra yatağına koydum. 1 saat kadar öyle uyudu yatağında. Sonra yine ağladı, yanıma aldım. Emmiyor tabi, havaya kaldırdığım an susup uyumaya devam ediyor. Böyle olunca da gazı sıkıştırdığı için ağladığını anlıyorum. Bu ara emme isteği ile uyanma çok az oluyor. Hep gaz için ağlayıp, kucağıma aldığım an uykuya devam ediyor ama ayakta durmamı istiyor. Oturunca yine ağlıyor. O yüzden laktoz intoleransı bitince nasıl olacak merak ediyorum.

Oy oy, 15 saat nedir ya?! Benimki o kadar kalmıyor çok şükür ama kucaktan bırakınca uyanıyor hep kucakta uyuyor ya. Benimki sancıdan yapıyor da seninki niye yapıyor onu anlamadım. Geçmiş olsun ya, grip çok çok kötü.

sag olasin canim.
Heyecandan meraktan uyumadi diye tahmin ediyorum. Bu ara diş ve kronik kabizlik yakamizi birakmadi. Gerci cok istahsiz, ne yiyor ki, bagirsaklari boştur

E bebek te indirimli bebek bezi bakayım dedim birde alıştırma bardağı lazımdı piyasaya göre en az 10 lıra fazla fiyatlar vazgeçtim :) :)
Kendi bezinden alıcam 5 numara

E bebek te indirimli bebek bezi bakayım dedim birde alıştırma bardağı lazımdı piyasaya göre en az 10 lıra fazla fiyatlar vazgeçtim :) :)
Kendi bezinden alıcam 5 numara
Canim bardak indirimleri gecen gündü 35 tl ye aldim ben avent penguen

Sagol canim Benimki gece cok uyaniyor .Uyuttugum andan itibaren ilk 2 saatte 5 kez kalkti dun .Gerisini sen hesapla .Yaa insallah atlatırsınız da rahatlar .Bizim de bazen cok gazi oluyor yedigi seylerden dolayi .Aksam ilk uykuya geçerken babasindan ayrilmamak icin yikiyor ortaligi ben de ayakta gezerek emziriyorum .Bir türlü besigine alistiramadim zaten .

sag olasin canim.
Heyecandan meraktan uyumadi diye tahmin ediyorum. Bu ara diş ve kronik kabizlik yakamizi birakmadi. Gerci cok istahsiz, ne yiyor ki, bagirsaklari boştur
Benimki de bir gün kabız değilse 3 gün kabız. Hayır kabız yapacak bir şey de yemiyor. Niye böyle oluyorlar acaba? Benimkinin diş hala yok. Doktora gittik geçen gün. Süt ürünleri yiyemiyor diye kalsiyum eksikliği varsa ondan olabilir, kan testi yaptırın ona göre kalsiyum takviyesi başlarız dedi. Zor iş bebe bakmak ya.

Benimki ilk yarım saat uyur beşiğinde, bir daha hep koynumda, sağa dön, sola dön, bacağını oynat, heh daldı herhalde diye bırakıp ağlayınca tekrar bacağını oynat. Bazen sırf bacaklarını oynatmaya alet geliştiresim geliyor. Bacaklarıyla birisi oynasa memeden kafayı çevirip uyumaya devam ediyor.

Ah ah o ayakta emzirme olması çok zor. Benimki de çok gazı olunca ortalığı yıkıyor, meme de istemiyor, ayakta gezerek uyuyor bu ara. Inşallah bizim de rahat zamanlarımız yakındır.

Ay hiç takıp edemiyorum kı ıyı fiyat gercekten neyse kısmet değilmiş
Ikea dan alıcam bende kullananlar memnunmuş
Canım ben de almıştım ikeadan ama akıtınca kullanamadım. Kapağı vidalı bile değil çok kkolay açılıyor hem de damlatıyor. Ben de mama kasesi olarak kullanıyorum o şekilde iyi iş görüyor ama. Bilgin olsun istedim

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Aa öyle mi iyi ki dediniz sağolun hep olumlu yorum okudum tekrar bi araştırma yapayım o zaman hem uygun hem kullanışlı

Bizimde son pişiğimiz uzun sürdü canım. Trosyd ve hamezinc birlikte kullandım 2 günde geçti.
1 haftayı geçmiştir hep aynı boyutta duruyordu bu akşamdan itibaren biraz daha yayılmış , hamezinc tesir etmedi bu defa normalde hep iyi gelirdi ama bu defa bir tesiri olmadı , hametan da aldık burdan bir arkadaşın önerisiyle o da tesir etmedi merhemler dışında arada zeytin yağı da sürüyorum o da bir şey yapmadı eli hep önüne gidiyor yavrumun kaşınıyor demek ki yarın doktora götürcez inşallah bir çare olur
Bizimde bir türlü geçmeyen bir pişiğimiz var kuzumun poposu sanki soyulmuş gibi kurumuş
Bizimki popoda değil cinsel organın çevresinde ve but diplerinde Rabbim şifalar versin kuzucuklarimiza inşallah

Cnm geçmiş olsun sudocrem denedin mi ben yıllardır kullanırım çok ıyı geliyor

Cnm geçmiş olsun sudocrem denedin mi ben yıllardır kullanırım çok ıyı geliyor
Sağolasın canım , hayır denemedim hiç yarın doktora gitcez bakalım hangi merhemi yazacak ama iyileşmesi de baya zaman alacak sanki çünkü boyutu baya geniş ve üst ince derisi soyulmuş kabarık bazı kısımları da nokta nokta pütürlü gibi değişik bugün noktaları göbeğine doğru çıkmış yayılmış biraz her bezinde de yıkıyorum biraz açık tutuyorum bezini de fazla bekletmiyorum acaba alerji mi diye düşünüyorum ama alerji olsa neden sadece o bölgede olsun ki uykusunda bile eli önüne gidiyor çekiştiriyor

Hala devam bizim hafiften solmaya başladı ama ilk defa bu kadar uzun süren pişik gördüm hep yağlardım ya da hamazinc merhemini surerdim ertesi güne geçerdi
Acaba yediği bi şey mi yapıyor bizim mesela havuç yapmış 2 hafta kesti şimdi yine verince hemen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…