- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.881
cok gecmis olsun canim, Allah sifa versinHerkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam
Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .
2 gündür oğlum ağlıyor ben ağlıyorum delirmek üzereyim.!!! Kesinlikle uykuya geçemiyor. Delircem artık?!
Dün öğlen 1.30dan akşam 9.30a kadar durdu. Sürekli ağlıyor yatırınca. Kucakta geziyor oynuyor filan gözler kıpkırmızı ama uyumuyor çıldırmış gibi ağlıyor ya?!
Şimdi de 8de kalktı saatlerdir ağlıyor hala uyumadı. Emiyor yine uyumuyor işin garibi. Normalde beşiğinde uyuyordu biraz mızırdansa da dalıyordu uykuya. Şimdi hiç bişey işe yaramıyor.
Noluyor artık anlamıyorum yaaaa!???
valla ben de kafayi yicem. En kotu gunumu yasiyorum herhalde ki. Gece 11 de uyudu (sozde) 750 milyon kere uyandi, sonunda sabah 5te ben sinirlendim actim isigi 8e kadar da uyumadi. Sonra 2 saat uyudu ve aglayip duruyor cildiracagim. Emiyor emiyor emiyor emiyor haliyle sut bitiyor, sonra da sut gelmiyor diye agliyor. Ve uyumuyor cok gerildim ustune de 15 gun arayla adet oldum