2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam :KK43:

Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .
cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin
2 gündür oğlum ağlıyor ben ağlıyorum delirmek üzereyim.!!! Kesinlikle uykuya geçemiyor. Delircem artık?!

Dün öğlen 1.30dan akşam 9.30a kadar durdu. Sürekli ağlıyor yatırınca. Kucakta geziyor oynuyor filan gözler kıpkırmızı ama uyumuyor çıldırmış gibi ağlıyor ya?!

Şimdi de 8de kalktı saatlerdir ağlıyor hala uyumadı. Emiyor yine uyumuyor işin garibi. Normalde beşiğinde uyuyordu biraz mızırdansa da dalıyordu uykuya. Şimdi hiç bişey işe yaramıyor.

Noluyor artık anlamıyorum yaaaa!???

valla ben de kafayi yicem. En kotu gunumu yasiyorum herhalde ki. Gece 11 de uyudu (sozde) 750 milyon kere uyandi, sonunda sabah 5te ben sinirlendim actim isigi 8e kadar da uyumadi. Sonra 2 saat uyudu ve aglayip duruyor cildiracagim. Emiyor emiyor emiyor emiyor haliyle sut bitiyor, sonra da sut gelmiyor diye agliyor. Ve uyumuyor cok gerildim ustune de 15 gun arayla adet oldum

Canım geçmiş olsun :KK43: bu sene bu salgın mahvetti hepımızi Rabbim beterinden korusun yıne de demekkı başlangıç aşamasında ınş ılerlemez cabucak gecer gider
Sagol canim Evet ya bahar yaklasirken bizi de es geçmedi hastalik maalesef
Maşallah canım 8 aylık mı şu anda. Bizimde 7.ayda 9.350ydi şimdi 10u geçmiş olabilir.

Çok geçmiş olsun canım salgın var tüm bebekler hasta oldu. BiZ bronşit olmadan başlamıştık tedaviye 4-5 günde toparladı umarım sizinde hızlı iyileşme olur.
Nebülazatör hangi marka aldınız bende alıcam bi tane eve
Oksurugu hafifken hemen götürdük. Hatta avm deydik bir anda kesik kesik oksurmeye basladi .Ordan hemen cikip gittik ama baska dr nöbetciymis .Hatta burda da yazdim verdikleri icime sinmedi diye .Cunku uyumuyor dedim diye hemen ilac önerdi .
Cihaz F Bosch yazıyor. Ilk dozlari hastanede verdiler o sira esim cikip aldi .Neye gore aldi hic bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım.İgne anne ve bebek için cok zor ama daha çabuk iyi ediyor canım değiştirmeseydin sen bilirsin yinede...Bizde şu anda antibiyotik ve nebuluzatör kullaniyoruz dişten dolayı herşeyi ağzına soktuğu için boğAz enfeksiyonu olduk bir gecede hemde
Tesekkur ederim canim .Ya igne iyi evet ama benimki aglarken katiliyor bazen .Ondan korktum .Size de cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir bebeler
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatır benim kızımda yeni atlattı 3 haftaya yakın sürdü bizde kendi doktoru olmayınca başka bir doktora çıkardık ilaç verdi ama ilaçlar hiç bir işe yaramadı ve üstte olan öksürüğü bronşite döndü kulağına iltihap sıçradı sonra kendi doktoruna çıkardık nebiluzatör vermişti bizede çok şükür iyiyiz artık senin kuzucunda biran önce atlatır inşallah onlar hiç hasta olmasın :KK43:
Sagol canim. Size de gecmis olsun .Insallah bir daha hasta olmazlar .O oksurdukce benim cigerim parcalaniyor .Cuma kontrolümüz var insallah iyilesir .Degilse iptal ettigim igneleri ekleyecek tedaviye.

Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
Nebiluzator aldik .

Geçmiş olsun canım :KK43:

2 gündür oğlum ağlıyor ben ağlıyorum delirmek üzereyim.!!! Kesinlikle uykuya geçemiyor. Delircem artık?!

Dün öğlen 1.30dan akşam 9.30a kadar durdu. Sürekli ağlıyor yatırınca. Kucakta geziyor oynuyor filan gözler kıpkırmızı ama uyumuyor çıldırmış gibi ağlıyor ya?!

Şimdi de 8de kalktı saatlerdir ağlıyor hala uyumadı. Emiyor yine uyumuyor işin garibi. Normalde beşiğinde uyuyordu biraz mızırdansa da dalıyordu uykuya. Şimdi hiç bişey işe yaramıyor.

buarada benimki yine kabizdi ona agliyordu herhalde, cok az yapmis.

Sağolun kizlar
cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin

valla ben de kafayi yicem. En kotu gunumu yasiyorum herhalde ki. Gece 11 de uyudu (sozde) 750 milyon kere uyandi, sonunda sabah 5te ben sinirlendim actim isigi 8e kadar da uyumadi. Sonra 2 saat uyudu ve aglayip duruyor cildiracagim. Emiyor emiyor emiyor emiyor haliyle sut bitiyor, sonra da sut gelmiyor diye agliyor. Ve uyumuyor cok gerildim ustune de 15 gun arayla adet oldum

Geçmiş olsun canım :KK43:

Nebiluzator aldik .
Çok geçmiş olsun cnm yaa, biz de ailecek hastayız, yakamızı bırakmıyor hastalık

Nebiluzator aldik .
Çok geçmiş olsun :KK43: hemencik iyileşir umarım.

Kızlar o derece hızlı yaşıyorum ki inanın mesajları okuyor olmam bile mucize. Tabi gece uyumayan bebegim sayesinde okuyorum ama yazamıyorum.
Bütün gece uyanıp ayakta sallanarak uyumak istiyor. Birde geceleri eşim hemen uyusun diye emziremedigim yani sütün kalmadığı durumda mama veriyor. Ben ipin ucunu kaçırdım anlayacağınız. Haftasonu kalabalık ve yemekli misafirim vardı 2 gündür de bebis uyumuyor . Ben yorgunluktan ölüyorum sanırım. :ruh:
Offf kolay gelsin ama yanlış anlama neden zorluyorsun kendini cnm ya. İkiz annesisin sen yemekli misafir falan hiç işim olmaz. Haftasonu akşam arkadaşlarım geldi pizza ısmarladım. Ama gene de pazar akşamı koltuktan kalkamayacak kadar yorgundum. Dikkat et kendine ayaklandıklarından sonra enerjim ciddi anlamda yetmemeye başladı.

Göster bakalım yaz buraya da merak ettim inş hemen geçer bizim de yarın dr kontrolü var bakalım kilo aldı mı sınavı geçecek mi :)

Oh kıyamam doktor bir çare bulur inşallah valla her altını açtığında kırmızı kırmızı görünce benim içim gidiyor :KK43: bizim doktorumuz oksizinc diye bir krem verdi ama bir yararı olmadı
Gittik geldik kızlar travazol yazdı kortizonlu merhem 2-3 gün kullan sadece daha fazla kullanma dedi solmaya başlayacak ondan sonra tekrar hamezinc kullan dedi evde dursun bu merhem de dedi ne zaman başedemeyecegin pişik olursa 2 gün kullan yine dedi

Offf kolay gelsin ama yanlış anlama neden zorluyorsun kendini cnm ya. İkiz annesisin sen yemekli misafir falan hiç işim olmaz. Haftasonu akşam arkadaşlarım geldi pizza ısmarladım. Ama gene de pazar akşamı koltuktan kalkamayacak kadar yorgundum. Dikkat et kendine ayaklandıklarından sonra enerjim ciddi anlamda yetmemeye başladı.
Eşimin baba sülalesi gereğinden fazla görgüsüz ilk ve son kez bebek gormeye geleceklerdi bende mecbur kaldım canım normal insanlar olsa hazır şeyler alırdım ama baya eski kafalı ama kendini modern sanan tipler.
Benimkilerde ayaklandı canım bir tanesi dün eşimin dizinden destek alıp ayağa kalktı bundan aonra yeni bir dönem başlıyor bakalım.
Bu arada seninkilerde gece mama içmeye devam ediyor mu?

Eşimin baba sülalesi gereğinden fazla görgüsüz ilk ve son kez bebek gormeye geleceklerdi bende mecbur kaldım canım normal insanlar olsa hazır şeyler alırdım ama baya eski kafalı ama kendini modern sanan tipler.
Benimkilerde ayaklandı canım bir tanesi dün eşimin dizinden destek alıp ayağa kalktı bundan aonra yeni bir dönem başlıyor bakalım.
Bu arada seninkilerde gece mama içmeye devam ediyor mu?
Evet uyku eğitimi ile artık akşam 7-8 sabah 6-7 uyuyoruz ama akşam 11 de ve gece 3 de illa mama istiyorlar. Ama yani istisnasız aynı saatlerde neredeyse sanki içlerinde çalar saat var tamamen alışkanlık ama inatlaşmıyorum bir noktada bırakçaklar heralde umarım :)

Kızlar o derece hızlı yaşıyorum ki inanın mesajları okuyor olmam bile mucize. Tabi gece uyumayan bebegim sayesinde okuyorum ama yazamıyorum.
Bütün gece uyanıp ayakta sallanarak uyumak istiyor. Birde geceleri eşim hemen uyusun diye emziremedigim yani sütün kalmadığı durumda mama veriyor. Ben ipin ucunu kaçırdım anlayacağınız. Haftasonu kalabalık ve yemekli misafirim vardı 2 gündür de bebis uyumuyor . Ben yorgunluktan ölüyorum sanırım. :ruh:
Allah kolaylık versin canım. Aradan çıkarmışsın diye düşündüm artık yazık ya kıyamıyorum sizlere de zor gerçekten..şu ziyaret işini 3-4 aylıkken yaptılar yaptılar sonrası gerçekten anneye zor...
Teşekkür ederim
Adetlerim düzenli olduğu için bozar diye korkuyorum
Polen bozmaz da incir bozabilir. Rica ederim.

Nebiluzator aldik .
çok geçmiş olsun :KK43: kıyamam ya inşallah çabuk atlatırsınız... :/ bebekler hasta olmasın anneler de olmasın acil şifa diliyorum canım :KK43:

Çok geçmiş olsun cnm yaa, biz de ailecek hastayız, yakamızı bırakmıyor hastalık
Size de gecmis olsun yaa .Aman dikkat edin canim.
Çok geçmiş olsun :KK43: hemencik iyileşir umarım.
Tesekkur ederim canim insallah
Allah kolaylık versin canım. Aradan çıkarmışsın diye düşündüm artık yazık ya kıyamıyorum sizlere de zor gerçekten..şu ziyaret işini 3-4 aylıkken yaptılar yaptılar sonrası gerçekten anneye zor...

Polen bozmaz da incir bozabilir. Rica ederim.
çok geçmiş olsun :KK43: kıyamam ya inşallah çabuk atlatırsınız... :/ bebekler hasta olmasın anneler de olmasın acil şifa diliyorum canım :KK43:
Insallah canim sagol .Ah keske boyle bi iksir olsa bize gelmese hastalık filan

Diş muhtemelen canım :KK43:
Afilim92 Afilim92 geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm iğne daha hızlı etki ederdi aslında.
@Pembegomlek 9kg bizimki 50 lik persentilde. Ama doktorun tartısı sağlık ocağınkinden daha az olcuyor muhtemelen 9 bucuk

Srkyesraaa Srkyesraaa sen en iyi cihazdan bahsedince bi bakayim dedim .Bizim aldigimizdan cok daha ucuz .Keske onu alsaydik derkeen aldigimiz cihazda medikalcinin resmen bizi dolandirdigini fark ettim :sopa:
70 tl lik cihazi bize tam 170 e satmis .Haram ediyorum :KK20:
Gidip yuzlerine tukurcem
Fırsatcı pislikler muhtemelen hastane çevresinden almıştır eşin İnsanın acılı halınden istıfade edıyorlar resmen bızde kızımda böyle bir kazık yedık 200 lıralık ürünü 500 e sattılar bımere dılekçe yazdım ama sonuç alamadım zıkkım olsun :KK43:

Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim

Diş muhtemelen canım :KK43:
Afilim92 Afilim92 geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm iğne daha hızlı etki ederdi aslında.
@Pembegomlek 9kg bizimki 50 lik persentilde. Ama doktorun tartısı sağlık ocağınkinden daha az olcuyor muhtemelen 9 bucuk
Tesekkur ederim canim .Igneye gönlüm razi gelmedi .Sunnette cektigi acilar geldi gozumun onune .Insallah gerek kalmaz .

Fırsatcı pislikler muhtemelen hastane çevresinden almıştır eşin İnsanın acılı halınden istıfade edıyorlar resmen bızde kızımda böyle bir kazık yedık 200 lıralık ürünü 500 e sattılar bımere dılekçe yazdım ama sonuç alamadım zıkkım olsun :KK43:

Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim
Sabah 8 de kahvalti yapıyoruz. 3 ymk kasigi kadar yiyor karisim yapiyorum. Öğlen 12 1 gibi ek gida veriyorum .Bazen yeni bir sey deneyince begenmiyor hic yemiyor bile .Aksam 7 8 gibi gaz yapmayacak bi corba ya da mama hazirliyorum .
Aksam gec kaliyor biraz ama esim gec geliyor. Onden yedirsem agzimiza bakiyor biz yerken .
Yemekten 1 saat sonra yogurt biraz erken geldi bana 2 gibi filan yedirsen nasil olur ?
Bence acikiyordur yaa mama da yemiyor artik demi ?

X