2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim .Bizim eve esim getirdi hastaligi .4 gun dikkat etti .5.gun hap almadi .Iyilestim diye maskeyi de atti .Iste o gun bulaştı :KK43:
Aksama hafiflemezse acile gitcem .Korkum su ki ogluma da bulaştı galiba.

Tesekkur ederim kuzum .Insallah ya cok zorlanıyorum .Cocukla bas basa .Ona da gecti galiba o kadar mizmiz ki oyuncagi düşüyor ağlıyor .Kucakta gezmek istiyor .Yemekten sonra parol alayim her yerim dökülüyor.
geçmiş olsun canım hastalık bi çıkamadı sizin evden :KK43:

İyi günler arkadaşlar bebeğine kendi yediğimz domatesli tarhanadan yediren var mı ben ayrı almayı düşünmüyorm kendi yediğimzden yapcam bi skıntı olmaz demi
domatesi iyi düşün ya biraz erken gibi. benim bebe hiçbir şeye tepki vermezken domatesli şeyler yediğinin akşamı ağlamalar arşa ulaşıyor

Sağolun kizlar .Sabahtan beri icmedigim cay yemedigim meyve kalmadi .Sanki gittikçe kötüleşiyorum ya da aksam olunca tukendim :KK43:
Zira oğlum da hasta yesin diye5 farkli ek gida denedim. Toplam yediği 2 tatli kaşığı yoktur .Sutum de yetmedi.Hasta halimle 2 çeşit yemek yaptim yarini da düşünerek. Esim bulasiklari topladi .Cocuk aglayip duruyor .Babasini da istemiyor kucagimda sarilcak gezcez :KK43:
Yarin dr a gitcem insallah.
İşin çok zor canım Allah kolaylık versin inşallah :KK200:

Bol bol limon, portakal ye canım.Ihlamur iç , enerjisi yüksek çerez tarzı besinler ye be her fırsatta yat :)

Kızmakta haklısın , eşine yollaması çok alakasız olmuş.:bicak:

Çok geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah doğal bitki çayları içe bilirsin maske tak mutlaka oğluşuna geçmesin , ballı zencefil , pekmez boğazdaki mikropları öldürür, ilhamur , papatya çayı iyi gelir

gecmis olsun canim. Parol al bence de. İyi geliyor.

geçmiş olsun canım hastalık bi çıkamadı sizin evden :KK43:

bu oto koltuklarının fiyatı ne böyle :ruh: ruhumu teslim ettim
isofixli istiyorum üzerine bin tl daha koyuyor
Biz de alcaz bu hafta .Valla bebek arabasıydı, oda takimiydı,oto koltuguydu derken 1 araba parasina yaklasti bu tontislerin masrafi .

Sağolun kizlar .Sabahtan beri icmedigim cay yemedigim meyve kalmadi .Sanki gittikçe kötüleşiyorum ya da aksam olunca tukendim :KK43:
Zira oğlum da hasta yesin diye5 farkli ek gida denedim. Toplam yediği 2 tatli kaşığı yoktur .Sutum de yetmedi.Hasta halimle 2 çeşit yemek yaptim yarini da düşünerek. Esim bulasiklari topladi .Cocuk aglayip duruyor .Babasini da istemiyor kucagimda sarilcak gezcez :KK43:
Maalesef ilk günler daha zor geçiyor canım ama destek almak daha çabuk toparlanmanı sağlar serum falan taksalar sana , bebişin de boğazını göğsünü sırtını kontrol etseler ilerlemeden erkenden daha çabuk atlatirsiniz inşallah , Allah şifalar versin inşallah

Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil
Ben de oyuncak kumanda alsam mı diyordum arkadaşıma gittiğimde yüzüne bakmayınca vazgeçtim. Evde kullanılmayan kumandayı temizlemek çok mantıklı zaten onu keşfedince tekrar oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Ben vermedikçe inatla ona yoğunlaşıyor çünkü şu an. Bu arada ben de bebek sularının küçük şişelerine çiçeklerin vazosuna konulan taşlardan attım birkaç tane. Onunla oynarken kendinden geçiyor.
Evde TV açmıyorum, eşim arada açıyor ama kumanda ortalıkta hiç yok. Kv gidince orda kumanda görüyor bir tek. Bizim de telefon hastası, illa ısıracak :) pet şişe, su matarası, tesbih, mutfaktaki plastik kaplar oyuncağı bu ara :)
Bizimkinde de aynı durumlar :KK70: tespih ve plastiklerden sıkıldı bu ara ilgilenmiyor. Bir ara favorileriydi:KK70:

Canım bizim de 10 temmuz doğumlu diş falan yok ama doktor süt dişlerinin geç çıkmasını isteriz zaten dedi sabırsız olma dedi bana:) birde biyerde okumuştum kadının biri yazmış otellere falan buzdolabı poşetiyle gidiyormuş. İlk iş oteldeki kumandaları buzdolabı pışetine koyup bantlıyormuş çocuğu oynuyor diye. Çok akıllıca
Poşet geçirmek de çok mantıklıymış :) deneyeceğim yarın
@sonsuzzz mesela kızlarına aşık anne diye bi sayfa var. 8,5aylık bir kızı bi de 2-3yaşlarında kızı var. Çok güzel etkinler yapıyor. Eldivenlere değişik malzemeler koyuyor,dokunmasına yönelik oyunlar yapıyor. Basit şeyler aslında hepimizin yapabileceği tarzda ama ona bile vakit bulunmuyor bazen. Geçen mesela karton bardağa plastik eldiveni taktı lastikle. Bi delik delip pipeti soktu ordan. Pipete üfleyince eldiven şişti balon gibi oldu.bi de surat çizdi eldivene. Kızı bayılıyor. Ben de yaptım onu hoşuna gitti oğlumun. Hatta eldiveni şişirip bağladım balon niyetine çekiştire çekiştire oynadı baya :)

Bu arada sen yer elmasını nasıl veriyorsun oğluna?
O bardaklı eldiveni ben de denedim. Videodaki bebek ne güzel bakıyor benimki saldırıyor :KK70:

Günaydın kızlar sabah sabah çok sinirimi bozan bir durumla karşınızdayım konu bebek değil bu sefer beyinsizler beyinsizi kv küçük oğluna kız arıyor bulduğu kızların fotolarını benim eşim kişisine yolluyor bak bu kız güzel mi diye eşimin yorum yapmasını istiyor. Yemin ederim normalde kıskanç bir insan değilim bunu övünmek için de demiyorum ama fotolardaki kızlar benim kıskanacağım tipler de değil ama bu hareket aşırı sinirimi bozdu. Belki uykusuzluktan iyice hassas ve alıngan oldum bilmiyorum ama cinnet modundayım şu an . Arayıp kadınla konuşmak istiyorum annem engel oluyor bulaşma ağzının tadını bozma diye. Şeytan diyor kızların fotolarını google görselde arayıp profillerine ulaş ve fake hesaptan şekerim senden alınan fotolar tanımadığın adamlarım telefonlarında geziyor diye ispiyonla :lülülü: kendimi o kızların yerine koyuyorum onlar için de sinir bozucu bir olay böylesine bir şeye alet olmak. Neyse buraya yazmak geldi içimden ama muhtemelen kendini imha edecek bir yazı oldu :KK53: sizlerin fikri ne
Yüksek müsaadenle yuhh demek istiyorum. Madem evlenecek oğluna bakıyor ona göstersin fotoğrafı. Ne kadar çirkin bir davranış. Evli bir adam bir başkasının güzelliğiyle neden ilgilensin ki? Üstelik kendi kardeşi için!

Biz de alcaz bu hafta .Valla bebek arabasıydı, oda takimiydı,oto koltuguydu derken 1 araba parasina yaklasti bu tontislerin masrafi .
siz hangisini alcaksınız? maxi cosi tobi fix düşünüyorum ben en uygunu o geldi gözüme C cisse0932 siz de bundan aldınız di mi memnun musunuz

7033040F-EBAC-4D93-A66E-246C435DEAF4.jpeg
siz hangisini alcaksınız? maxi cosi tobi fix düşünüyorum ben en uygunu o geldi gözüme C cisse0932 siz de bundan aldınız di mi memnun musunuz
Evet canım memnunuz. Denedik oğlum sevdi oturuyor ağlamadan. Yüksek biraz da dışarıyı rahat izliyor. Renkleri de çok güzel.

a evet bir de pet şişe tabi :) oyuncaklara ancak ses çıkarıyorsa biraz bakar sonra yurutecte aranıyor ne bulursa hop ağıza :)

Acele etmiyorum aslında ama ilk çocuğumda 7 ay dolmadan çıkmıştı bu da öyle olur sanmıştım hem de huysuzlugu gider diye acele ediyorum bir taraftan da , poşeti biraz tehlikeli buluyorum dışı çıkar da haberim olmazsa ısırır koparır boğazına falan kaçar yapışır Allah korusun en iyisi kumanda tel uzakta tutmak

Canım kendini "böyle olmalı öyle olmalı" diye mecbur bırakma ne kadar varsa o kadar diye düşün olduğu kadar işte gerisi ek gıda biberon falan kasma kendini zaten bir sürü stres yapacak şey var bir de bunu stres yapma kendine zaten 1 yaşına ne kaldı ki ondan sonra bizle oturacaklar sofraya biz ne yersek onlar da yiyecek her şey gücünün yettiği kadar , elinden geldiği kadar

Aynen canım hem alt hem de üst aynı şekilde şişmiş acaba aynı anda 4ü birden mi çıkacak ki diye düşünüyorum
Doğru diyorsun ama düşünmeden edemiyorum valla :KK43:

Bende 2-3 gündür aynı sorunla uğraşıyorum canım , resmen kendim yardım etmek zorunda kaldım bir kaç kez :KK43:

Üzüldüm canım neden oldu acaba ? Yemek yiyememesi çok etkilemiş kuzuyu , inşallah hemen toparlar.

Benim kızımda yürüteçte rahat yapıyor :)

İnşallah yapmıssındır :)

Bende yardım ettim dün 1-2 kez çok kötüydü yazık yavrucaklara :KK43: kanama olmuş bugünde baktım , çok zorlanıyor kuzucuklar ...

Denedim ama fayda etmedi , zeytinyağı nispeten daha etkili ama sürekli olarak yoğurduna konulabilir iyi fikir .
İnş canım valla çoğu şey de yasak bakalım ne olacak sağlıklı olsun da zayıf olsun ne yapalım

Çok geçmiş olsun inş hemen toparlarsın bi serum taksalar daha çabuk toparlar seni

Kizlar ben agustos annesiyim kizim.10 agustos dogumlu firsat buldukca burayi da takip ediyorum .
Bizim kilomuz biraz az ayimiza göre ek gidaya gectik ama asla agzini acmiyor yemiyor dudaklarini simsiki kapatiyor kafasini oynatiyor elleriyle kasigi tutmaya calisiyor ne yapmaliyim ?
bu durumu nasil aşabiliriz tecrubelerinizdenn faydalanayim ne önerirsiniz ?

Peluş olmayanı var bende. İlk verdiğimde çok sevdiler ama bir süre sonra bakmamaya başladılar. Teyzem oyuncakları sakla bir kaç hafta sonra tekrar ver. Unutup yeni zannediyorlar dedi, bende kaldırdım bir hafta sonra tekrar vericem bakalım tepkileri nasıl olcak :) Oyuncakta çok fazla ses ve ışık var ama yani bebekler için iyi mi bilemedim ama çok dikkatlerini çektiği kesin.
Hemen bıkma olayını dün ben de cee ee yapan oyuncakta yaşadım. İlk yarım saat kahkahalar attı sonra yüzüne bakmadı :emir_bebek::KK76:zavallı kredi kartım.. . :eğlence: beatboya da tepki aynı ise hiç girmeyeyim o işe

@sonsuzzz mesela kızlarına aşık anne diye bi sayfa var. 8,5aylık bir kızı bi de 2-3yaşlarında kızı var. Çok güzel etkinler yapıyor. Eldivenlere değişik malzemeler koyuyor,dokunmasına yönelik oyunlar yapıyor. Basit şeyler aslında hepimizin yapabileceği tarzda ama ona bile vakit bulunmuyor bazen. Geçen mesela karton bardağa plastik eldiveni taktı lastikle. Bi delik delip pipeti soktu ordan. Pipete üfleyince eldiven şişti balon gibi oldu.bi de surat çizdi eldivene. Kızı bayılıyor. Ben de yaptım onu hoşuna gitti oğlumun. Hatta eldiveni şişirip bağladım balon niyetine çekiştire çekiştire oynadı baya :)

Bu arada sen yer elmasını nasıl veriyorsun oğluna?
Çok güzel hrsapmış ekledim ben de :) sağol paylaşım için canım

Kizlar ben agustos annesiyim kizim.10 agustos dogumlu firsat buldukca burayi da takip ediyorum .
Bizim kilomuz biraz az ayimiza göre ek gidaya gectik ama asla agzini acmiyor yemiyor dudaklarini simsiki kapatiyor kafasini oynatiyor elleriyle kasigi tutmaya calisiyor ne yapmaliyim ?
bu durumu nasil aşabiliriz tecrubelerinizdenn faydalanayim ne önerirsiniz ?
Kaşığı tutup kendi ağzına götürmesine izin vermeyi deneyebilirsiniz. Benim oğlum da ek atmayı çok seviyor. Bırakın hem eğlensin hem arada bikaç gram yese tadım için yeter zaten

X