2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkinin yiyemedigi günlerde oluyor. Cumartesi yemesi gerekeni hazırlayıp evime temizliğe gittim. Toplamda 3 saat gelmedim ama 100 kez aradılar zaptedemiyoruz diye yaptığımı yedirin dedim annem uğraşamam dedi. Gece 4 te sanki anlıyor gibi çocuğa bağırıyordum sen ne gıcık çocuksun yeter ağlama artık ne yapıyorum ben sana diye. Ben artık anlamıyorum alerji falan derdi değil bu kaçaksız 5 gün geçirdim glutende dahil hala aynı çocuk

İşin çok zor canım Allah kolaylık versin inşallah :KK200:

Kizlar gunaydin. Hastaligim gribe çevirdi maalesef .Ne yapabilirim :KK43:

Bol bol limon, portakal ye canım.Ihlamur iç , enerjisi yüksek çerez tarzı besinler ye be her fırsatta yat :)

Günaydın kızlar sabah sabah çok sinirimi bozan bir durumla karşınızdayım konu bebek değil bu sefer beyinsizler beyinsizi kv küçük oğluna kız arıyor bulduğu kızların fotolarını benim eşim kişisine yolluyor bak bu kız güzel mi diye eşimin yorum yapmasını istiyor. Yemin ederim normalde kıskanç bir insan değilim bunu övünmek için de demiyorum ama fotolardaki kızlar benim kıskanacağım tipler de değil ama bu hareket aşırı sinirimi bozdu. Belki uykusuzluktan iyice hassas ve alıngan oldum bilmiyorum ama cinnet modundayım şu an . Arayıp kadınla konuşmak istiyorum annem engel oluyor bulaşma ağzının tadını bozma diye. Şeytan diyor kızların fotolarını google görselde arayıp profillerine ulaş ve fake hesaptan şekerim senden alınan fotolar tanımadığın adamlarım telefonlarında geziyor diye ispiyonla :lülülü: kendimi o kızların yerine koyuyorum onlar için de sinir bozucu bir olay böylesine bir şeye alet olmak. Neyse buraya yazmak geldi içimden ama muhtemelen kendini imha edecek bir yazı oldu :KK53: sizlerin fikri ne

Kızmakta haklısın , eşine yollaması çok alakasız olmuş.:bicak:

Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil
a evet bir de pet şişe tabi :) oyuncaklara ancak ses çıkarıyorsa biraz bakar sonra yurutecte aranıyor ne bulursa hop ağıza :)

Canım bizim de 10 temmuz doğumlu diş falan yok ama doktor süt dişlerinin geç çıkmasını isteriz zaten dedi sabırsız olma dedi bana:) birde biyerde okumuştum kadının biri yazmış otellere falan buzdolabı poşetiyle gidiyormuş. İlk iş oteldeki kumandaları buzdolabı pışetine koyup bantlıyormuş çocuğu oynuyor diye. Çok akıllıca
Acele etmiyorum aslında ama ilk çocuğumda 7 ay dolmadan çıkmıştı bu da öyle olur sanmıştım hem de huysuzlugu gider diye acele ediyorum bir taraftan da , poşeti biraz tehlikeli buluyorum dışı çıkar da haberim olmazsa ısırır koparır boğazına falan kaçar yapışır Allah korusun en iyisi kumanda tel uzakta tutmak
Kızlar ek gıdaya başladıktan sonra anne sütü ne kadar almaları gerekiyor bizim azaldı :KK43:
Canım kendini "böyle olmalı öyle olmalı" diye mecbur bırakma ne kadar varsa o kadar diye düşün olduğu kadar işte gerisi ek gıda biberon falan kasma kendini zaten bir sürü stres yapacak şey var bir de bunu stres yapma kendine zaten 1 yaşına ne kaldı ki ondan sonra bizle oturacaklar sofraya biz ne yersek onlar da yiyecek her şey gücünün yettiği kadar , elinden geldiği kadar
Benimki 8 aylık oldu ama hala diş yok. Kaşıyıp duruyor ama çıkan bir şey yok daha.
Aynen canım hem alt hem de üst aynı şekilde şişmiş acaba aynı anda 4ü birden mi çıkacak ki diye düşünüyorum

Günaydın kızlar sabah sabah çok sinirimi bozan bir durumla karşınızdayım konu bebek değil bu sefer beyinsizler beyinsizi kv küçük oğluna kız arıyor bulduğu kızların fotolarını benim eşim kişisine yolluyor bak bu kız güzel mi diye eşimin yorum yapmasını istiyor. Yemin ederim normalde kıskanç bir insan değilim bunu övünmek için de demiyorum ama fotolardaki kızlar benim kıskanacağım tipler de değil ama bu hareket aşırı sinirimi bozdu. Belki uykusuzluktan iyice hassas ve alıngan oldum bilmiyorum ama cinnet modundayım şu an . Arayıp kadınla konuşmak istiyorum annem engel oluyor bulaşma ağzının tadını bozma diye. Şeytan diyor kızların fotolarını google görselde arayıp profillerine ulaş ve fake hesaptan şekerim senden alınan fotolar tanımadığın adamlarım telefonlarında geziyor diye ispiyonla :lülülü: kendimi o kızların yerine koyuyorum onlar için de sinir bozucu bir olay böylesine bir şeye alet olmak. Neyse buraya yazmak geldi içimden ama muhtemelen kendini imha edecek bir yazı oldu :KK53: sizlerin fikri ne
Okuyunca ay yok artık dedim canım kıskançlıkla ne alakası var ki ayrıca diş görünüşe bu kadar önem vermek de çok saçma ikisi anlaşacak mi falan diye düşünsün hem eşine değil de evlenecek olan oğluna göstermesi lazım , annen haklı canım sen şimdi bir şey dersen kv eğer kasıtlı yapıyorsa hoşuna gidecek "aha vurdum gol oldu" diyecek hiç takmiyorsun gibi davran asaletini koru eşine de kızgın şekilde değil de sakince sanki aklına kıskançlık gelmemiş gibi " evlenecek olanın beğenmesi daha önemli " falan de kaynını düşünüyormuş gibi davran , "kv - eş" ikilisinde kadınlar politik davranmalı annesine sinirlendigini belli ettiğin zaman eş soğuyor kadından annesini haklı buluyor her zaman o yüzden hiç bir zaman annesi için olumsuz bir şey söylememek lazım o zaman eş daha cok karısından taraf oluyor "kv-gelin" tartışmalarında "gelin"i haklı buluyor

sonsuzzz sonsuzzz mesela kızlarına aşık anne diye bi sayfa var. 8,5aylık bir kızı bi de 2-3yaşlarında kızı var. Çok güzel etkinler yapıyor. Eldivenlere değişik malzemeler koyuyor,dokunmasına yönelik oyunlar yapıyor. Basit şeyler aslında hepimizin yapabileceği tarzda ama ona bile vakit bulunmuyor bazen. Geçen mesela karton bardağa plastik eldiveni taktı lastikle. Bi delik delip pipeti soktu ordan. Pipete üfleyince eldiven şişti balon gibi oldu.bi de surat çizdi eldivene. Kızı bayılıyor. Ben de yaptım onu hoşuna gitti oğlumun. Hatta eldiveni şişirip bağladım balon niyetine çekiştire çekiştire oynadı baya :)

Bu arada sen yer elmasını nasıl veriyorsun oğluna?

Benim oğlum 3 gün alerji testi yaparken sevmeemişti canım, o yüzden bi daha veremedim. Ama soğan zeytinyağı ve patatesle zeytinyağlı yemek gibi yapıp verebilirsin bence, hepsini rendeleyip hafif kavurup

Kizlar gunaydin. Hastaligim gribe çevirdi maalesef .Ne yapabilirim :KK43:
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah doğal bitki çayları içe bilirsin maske tak mutlaka oğluşuna geçmesin , ballı zencefil , pekmez boğazdaki mikropları öldürür, ilhamur , papatya çayı iyi gelir

İyi günler arkadaşlar bebeğine kendi yediğimz domatesli tarhanadan yediren var mı ben ayrı almayı düşünmüyorm kendi yediğimzden yapcam bi skıntı olmaz demi

İyi günler arkadaşlar bebeğine kendi yediğimz domatesli tarhanadan yediren var mı ben ayrı almayı düşünmüyorm kendi yediğimzden yapcam bi skıntı olmaz demi
ben kendi yediğimizden verdim bu zamana kadar sıkıntı olmadı,tadım şeklinde ilerle n eolur ne olmaz diye

Ben de veriyorum canım eğer domatese alerjisi yoksa sorun olmaz 3 gün kuralı yap azar azar artır miktarı

Tamam canm yarn verym nasl yapyosn tarf verirmsn içine kıyma falanda koyuyomusun
İstersen ilk denemede kıyma koyma sade yap canım , ilk başta 1 tatlı kaşığı tarhanayı ılık suda biraz beklet yumuşasın ve şişsin sos tavası ve ya cezve gibi küçük bir tencereye tere yağı ve ya zeytin yağı koy üzerine varsa eğer et suyu/ tavuk suyu yoksa normal su koy içine de ıslanmış tarhanayı ilave et kısık ateşte 5 dk da hazır , bir müddet sonra kıyma ve sarımsak da ilave edersin , kıymalı yaptığın zaman kıymayı az suda haşlarsın içerisine de yine ıslattığın tarhanayı ilave eder azıcık da öyle pisirirsin

İstersen ilk denemede kıyma koyma sade yap canım , ilk başta 1 tatlı kaşığı tarhanayı ılık suda biraz beklet yumuşasın ve şişsin sos tavası ve ya cezve gibi küçük bir tencereye tere yağı ve ya zeytin yağı koy üzerine varsa eğer et suyu/ tavuk suyu yoksa normal su koy içine de ıslanmış tarhanayı ilave et kısık ateşte 5 dk da hazır , bir müddet sonra kıyma ve sarımsak da ilave edersin , kıymalı yaptığın zaman kıymayı az suda haşlarsın içerisine de yine ıslattığın tarhanayı ilave eder azıcık da öyle pisirirsin
Tamam canım teşekkür ederim

Kızlar oyuncak olarak peluş beatbo alan var mı, nasıl sizce
Peluş olmayanı var bende. İlk verdiğimde çok sevdiler ama bir süre sonra bakmamaya başladılar. Teyzem oyuncakları sakla bir kaç hafta sonra tekrar ver. Unutup yeni zannediyorlar dedi, bende kaldırdım bir hafta sonra tekrar vericem bakalım tepkileri nasıl olcak :) Oyuncakta çok fazla ses ve ışık var ama yani bebekler için iyi mi bilemedim ama çok dikkatlerini çektiği kesin.

kızları eniştesi beğenince ne olacak? Allah akıl fikir versin

X