• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Yaa gerçekten mi 🥹 teşekkür ederim bu arada sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕💕 Boş gebelik falan diye düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde olmadan, belirti olmayınca kendimi hamileymişim gibi hissedemiyorum 🥺
İki üç gündür sıfır belirtiyle kendimi yedim bende az önce ultrasonda bebeğimi gördüm kalp sesini de dinledim. Boş gebelik mi diye stresten dün gece uyuyamamıştım hiç belirtiye bakma canım.

Hem de ne endişe inanın bir kaç gündür hayatı kendime zehir ediyorum 😄 ne zormuş bu işler ya sürekli kendimle kavga halindeyim
Evde misin calisiyorsan vakit yine bı şekilde geçiyor .bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorum

Hem de ne endişe inanın bir kaç gündür hayatı kendime zehir ediyorum 😄 ne zormuş bu işler ya sürekli kendimle kavga halindeyim
Evde misin calisiyorsan vakit yine bır şekilde geçiyor .Bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .Burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorum

Evde misin calisiyorsan vakit yine bır şekilde geçiyor .Bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .Burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorum
çalışıyorum sigortacıyım 🥹 keşke geçse vakit ramaxandan dolayı çok yoğun değil o yüzden kafayı yemek için oldukça vaktim oluyor 😄

Yaa gerçekten mi 🥹 teşekkür ederim bu arada sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕💕 Boş gebelik falan diye düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde olmadan, belirti olmayınca kendimi hamileymişim gibi hissedemiyorum 🥺
İciniz rahat edecekse ikinci bir beta verirsiniz ☺️ keseyi gorunce de iyice rahatlarsiniz, hepimiz ayni telaslari yasadik o gunlerde💕

İki üç gündür sıfır belirtiyle kendimi yedim bende az önce ultrasonda bebeğimi gördüm kalp sesini de dinledim. Boş gebelik mi diye stresten dün gece uyuyamamıştım hiç belirtiye bakma canım.
Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕💕 iştahım hiç yok belirti olarak sayabilir miyiz acaba bunu? 😄

Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕💕 iştahım hiç yok belirti olarak sayabilir miyiz acaba bunu? 😄
Evet iştahsızlık oluyor ağızda acı tad oluyor geçen hafta benim öyleydi. Sonra bulantılar bide sık idrara çıkma başladı. Şimdi iki gündür hiç belirtim yok hamile değilmişim gibi. Herkes hamileliğini farklı yaşıyor.

Yok cnm adet gununu 1 sayarak 33 gun du. Bugun keseyi gorduk haftaya gel bebege bakalim dedi ama ben biraz sureyi uzatacam
Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. Ben bugün başka hastaneye gittim vajinal muayenede net gördüm çok şükür. Karından da yolk sac görünüyordu bebek çok net değildi. Ben stres yaptım bekleyemedim haftaya kadar 🤭

Evet iştahsızlık oluyor ağızda acı tad oluyor geçen hafta benim öyleydi. Sonra bulantılar bide sık idrara çıkma başladı. Şimdi iki gündür hiç belirtim yok hamile değilmişim gibi. Herkes hamileliğini farklı yaşıyor.
Evet öyleymiş içimi rahatlattı baya bu durum ilk hamileliğim olduğu için pek bir şey bilmiyorum ☺️

Back
X