Merhabalar kızlar iyi pazarlar.
Hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun, dünden beri yazıcam yazıcam yazamadım.
Ben de d vit eksikliği var , oğlanın üst dişleri çıkacak 1 hafta 10 gündür uyku yemek her şey çorba oldu. Bütün gün arada iyi, arada aşırı mızmız ve bileklerim kopuyor artık oğlanı eylemekten. Ve eş kişisi çok iyi olmasına rağmen, sudan sebeplerle ve beni kışkırtmasından dolayı yine gerilip gerilip tartışıyoruz. Ve ben hassas biriyim zaten anında gözümden yaşlar süzülüyor, eminim sütüm de bundan etkileniyor, çocuğum da anlıyor gerilimi. Ne yemek yiyebiliyorum, ne öz bakımımı doğru düzgün yapabiliyorum, haftada 2-3 dışarı çıkıyorum ama yetmiyor çünkü hala hapis gibi evdeyim ve eşimle çok bir şey de yapamıyoruz geceleri bazen var bazen yok. Depresyondayım. Uyku az. 8 aydır uyku namına en uzun kesintisiz uykum 4 saat. Ağlıyorum sinirden hele tartışıp da sabahı işe gönderince bütün günüm berbat geçiyor. Eşim anlayışlıdır, yemek temizlik takılmaz. Yardımcı da olur. Ama mesela çocuk hassasiyetime içerliyor beni yok yere geriyor. Mesela çocuğu kanepede emeklettirmeye çalışıyor, yerde yap diyorum hoop başlıyor tartışmamız. Valla bayılıcam artık ona bile takatim yok..
Ailesine söz ettirmez hemen savunmaya geçer.
Dün eşimin aile tarafının günü vardı. Çocuğumla gittim hadi değişiklik olsun diye 12 de hazrlandık, gecenin 10 unda eve geldik..yolda 20 dkuyuyan çocuk uyandı zaten bütün günde 1.5 saati 10 kere uyanarak geçirdi ..babamız yoktu anne olarak dişi çıkan mızmız çocuğu 9 saat ha kucakta ha yatakta eğledim zaten başkalarına da çok gitmedi , Yoruldum ve oğlum gece 12 de ağlaya ağlaya zor uyudu. Yani anlayacağınız sıkıntılarımı kimselere anlatamıyorum, eşimle paylaşsam geriliyoruz. Bütün gün aynı şeyleri yaşayan biri olacak yanımda konuş konuş dök içini yapmak istiyorum ama birbirimizi anlayarak. Ailem uzakta gidemiyorum, gitsem hep nezle griptiler bütün kış.. Çok kötüyüm deşarj olamıyorum bir türlü. Allah ım dert vermesin bugünlere şükür ama deşarj da olmak gerek