- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.481
Yıka yıka nereye kadar d'miBenimki de silikon şeylere bayılıyor. Tutacaklar, altlıklar hepsini yalıyor. Eskiden pimpiriklenir vermezdim, yere düşeni falan yıkardım. Ama artık saldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıka yıka nereye kadar d'miBenimki de silikon şeylere bayılıyor. Tutacaklar, altlıklar hepsini yalıyor. Eskiden pimpiriklenir vermezdim, yere düşeni falan yıkardım. Ama artık saldım gitti
O kadar batık durumdayım ki bırak yazlıkları acil ihtiyaçların bile en acilleri hangileri onu düşünüyorum :)Trendyol yazliklarda indirim var .
Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değilBizimki telefon ve kumandaya bayılıyor ağladığı zaman eline ver anında susar ama diğer hiç bir şeye öyle susmaz keşke telefon ve kumanda yikana bilir şeyler olsaydı da yikasaydim diyorum ama bir taraftan da elektronik eşya ya o da ayrı zararlı , plastik oyuncaklarının hepsini her gün sabunlayip yıkıyorum istediği kadar isira bilir ama onlardansa ayran surahisinin kapağını ısırmayı seviyor bir de silikon spatulayı
Günaydın kızlar
Keşke aileme yakın otursaydım diye bir kez daha üzülüyorum. O kadar rahatım ki böyle onlar torun seviyor ben dinleniyorum. Dün arkadaşımla kahvaltıya gittim sonrada biraz alışveriş yaptım annemler kızıma baktı. Çok uzun zamandır uzun uzun zaman geçirememiştim gezmemiştim kendime geldim resmen. Gezmeyi unutmuşum. Evimdeyken en uzun gezme sayılan aktivitem manav ve market alışverişiydi. Ailesinin yakınında olanlar kıymetini bilinn :)
Merhabalar kızlar iyi pazarlar.
Hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun, dünden beri yazıcam yazıcam yazamadım.
Ben de d vit eksikliği var , oğlanın üst dişleri çıkacak 1 hafta 10 gündür uyku yemek her şey çorba oldu. Bütün gün arada iyi, arada aşırı mızmız ve bileklerim kopuyor artık oğlanı eylemekten. Ve eş kişisi çok iyi olmasına rağmen, sudan sebeplerle ve beni kışkırtmasından dolayı yine gerilip gerilip tartışıyoruz. Ve ben hassas biriyim zaten anında gözümden yaşlar süzülüyor, eminim sütüm de bundan etkileniyor, çocuğum da anlıyor gerilimi. Ne yemek yiyebiliyorum, ne öz bakımımı doğru düzgün yapabiliyorum, haftada 2-3 dışarı çıkıyorum ama yetmiyor çünkü hala hapis gibi evdeyim ve eşimle çok bir şey de yapamıyoruz geceleri bazen var bazen yok. Depresyondayım. Uyku az. 8 aydır uyku namına en uzun kesintisiz uykum 4 saat. Ağlıyorum sinirden hele tartışıp da sabahı işe gönderince bütün günüm berbat geçiyor. Eşim anlayışlıdır, yemek temizlik takılmaz. Yardımcı da olur. Ama mesela çocuk hassasiyetime içerliyor beni yok yere geriyor. Mesela çocuğu kanepede emeklettirmeye çalışıyor, yerde yap diyorum hoop başlıyor tartışmamız. Valla bayılıcam artık ona bile takatim yok..
Ailesine söz ettirmez hemen savunmaya geçer.
Dün eşimin aile tarafının günü vardı. Çocuğumla gittim hadi değişiklik olsun diye 12 de hazrlandık, gecenin 10 unda eve geldik..yolda 20 dkuyuyan çocuk uyandı zaten bütün günde 1.5 saati 10 kere uyanarak geçirdi ..babamız yoktu anne olarak dişi çıkan mızmız çocuğu 9 saat ha kucakta ha yatakta eğledim zaten başkalarına da çok gitmedi , Yoruldum ve oğlum gece 12 de ağlaya ağlaya zor uyudu. Yani anlayacağınız sıkıntılarımı kimselere anlatamıyorum, eşimle paylaşsam geriliyoruz. Bütün gün aynı şeyleri yaşayan biri olacak yanımda konuş konuş dök içini yapmak istiyorum ama birbirimizi anlayarak. Ailem uzakta gidemiyorum, gitsem hep nezle griptiler bütün kış.. Çok kötüyüm deşarj olamıyorum bir türlü. Allah ım dert vermesin bugünlere şükür ama deşarj da olmak gerek
Kızlar yazdıklarınızı birebir ben de yaşıyorum en kötüsü de uyku uyuyamamak ben de 4 saatten fazla uyumadım aylardır şimdi imkan olsa bile yeniden uyumayı öğrenmem lazım o derede bölük uykular. Ben de ilk defa bu süreçlerden geçtiğim için somut tavsiyem yok sadece yalnız olmadığınızı bilin kendime de hep tekrarladığım şey bunlar geçici süreçler bir kaç yıl sonra bebek değil çocukla uğraşıyor olacağız. Deneyimli Kişiler belki biraz daha moral verir somut gelişmeler açısından. Şu anne olmak kolay değil eee daha bu ne ki diyenlere ben de sinir oluyorum hiç konuşmasınlar daha iyi. Geçen bi psikolog çocuk sahibi olmak evlilikteki en zor virajlardan biridir demişti gerçekten öyle gerçi bence eş kişisinin problematik ailesi daha keskin bir viraj ama neyse. Daldan dala atladım yazıklarımı okuyunca güldüm ama düzenleme şansım yok şu anKızlar kızlar
Herkes bunalımlarda bu ara. Bişeylere yetişememek,duşa girmenin 2lokma bişey yemenin zorluğunu yaşıyoruz hepimiz. Bizden başkası da anlamıyor bizi. Çocuğu olana anlatsak ooo dur bakalım daha neler yaşıycan,ben ne zorluklarla büyüttüm vs vs başlıyor konuşmaya. Forse dediğin gibi deşarj olmak istiyor insan. Bende sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum valla bazen. Ev dandini,temizlik yemek hak getire..uyku zaten doğru dürüst yok!? Şansımıza havalar da soğuk dışarı çıkıp rahatlayamıyoruz.
Bi güzelleşse havalar her gün çıkıcam dışarı.
Evde durup Abur cubur yemekten kilo aldım iyice. Giyecek kıyafet bulamıyorum deli oldum artık. Göbek ve basenler aldı başını gidiyor nasıl vericem kilo bilmiyorum
Bizde genelde araba ile gidip, kucakta oğlum, araba boş dönüyoruz :) bu ara yine daha iyi en azından etraf ilgisini çekince gazı sıkıştırmazsa duruyor.Bi heves hazırlandık az nefes alalım diye karnı tok, altı temiz uyanalı 40 dk olmuş dünyayı tepemize indirdi huysuz velet. 15 dk mesafeden kucağıma alıp geri döndük babasıda boş araba sürdü
Evde TV açmıyorum, eşim arada açıyor ama kumanda ortalıkta hiç yok. Kv gidince orda kumanda görüyor bir tek. Bizim de telefon hastası, illa ısıracak :) pet şişe, su matarası, tesbih, mutfaktaki plastik kaplar oyuncağı bu ara :)Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil
Kızlar kızlar
Herkes bunalımlarda bu ara. Bişeylere yetişememek,duşa girmenin 2lokma bişey yemenin zorluğunu yaşıyoruz hepimiz. Bizden başkası da anlamıyor bizi. Çocuğu olana anlatsak ooo dur bakalım daha neler yaşıycan,ben ne zorluklarla büyüttüm vs vs başlıyor konuşmaya. Forse dediğin gibi deşarj olmak istiyor insan. Bende sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum valla bazen. Ev dandini,temizlik yemek hak getire..uyku zaten doğru dürüst yok!? Şansımıza havalar da soğuk dışarı çıkıp rahatlayamıyoruz.
Bi güzelleşse havalar her gün çıkıcam dışarı.
Evde durup Abur cubur yemekten kilo aldım iyice. Giyecek kıyafet bulamıyorum deli oldum artık. Göbek ve basenler aldı başını gidiyor nasıl vericem kilo bilmiyorum
Bugün sabah az kahvaltı zar zor mama yedi ek gıda namına yediği o, akşam üstü de elma.. Çorba yapamadım o kadar huysuz ve uykusuzdu ki attım kendimi dışarıya 3 saat dolaştım bir yerlerde oturdum eltim ve kızı ile ..oğlan oynadı uyudu iyi geldi. Ama eve geldik yine aynı...dis bekleyen arkadaslar bizim cocuk doktorumuz ilk disin 3 ile 13.ay arasinda gelmesinin normal oldugunu soylemisti.
Forse serenity16 kizlar hep ayniyiz, arada batip cikiyoruz, dusup kalkiyoruz. Uykusuzluk, dislerin gelmesi, kendimizin veya evlatlarin rahatsizliklari, 7 8 ayin yipranma payi var.
Ama hava isiniyor, ilk cemrenin dusmesine az kaldi. Gunesi daha fazla gordukce icimiz acilir, kendimizi daha rahat disari atariz, bebelerle gezip dolasiriz, iyi gelir. Kisin eve kapandik hava kasvetli, o bile etkiler...
göçük durumdayım ben de, NasilYarDiyeyim gibin...Trendyol yazliklarda indirim var .
seninki de aşırı huysuz kuzum ya. Benim oğlanın ağlayışları geceleri beynimde tekrar tekrar çınlıyor.... sanki ağlıyor gibi geliyor iki gıdım uyursa kontrol ediyorum sürekli.Bi heves hazırlandık az nefes alalım diye karnı tok, altı temiz uyanalı 40 dk olmuş dünyayı tepemize indirdi huysuz velet. 15 dk mesafeden kucağıma alıp geri döndük babasıda boş araba sürdü
o problematikler zaten ekstra delirtmecede kombo yapıyorlar .. Bi' bitmediler.Kızlar yazdıklarınızı birebir ben de yaşıyorum en kötüsü de uyku uyuyamamak ben de 4 saatten fazla uyumadım aylardır şimdi imkan olsa bile yeniden uyumayı öğrenmem lazım o derede bölük uykular. Ben de ilk defa bu süreçlerden geçtiğim için somut tavsiyem yok sadece yalnız olmadığınızı bilin kendime de hep tekrarladığım şey bunlar geçici süreçler bir kaç yıl sonra bebek değil çocukla uğraşıyor olacağız. Deneyimli Kişiler belki biraz daha moral verir somut gelişmeler açısından. Şu anne olmak kolay değil eee daha bu ne ki diyenlere ben de sinir oluyorum hiç konuşmasınlar daha iyi. Geçen bi psikolog çocuk sahibi olmak evlilikteki en zor virajlardan biridir demişti gerçekten öyle gerçi bence eş kişisinin problematik ailesi daha keskin bir viraj ama neyse. Daldan dala atladım yazıklarımı okuyunca güldüm ama düzenleme şansım yok şu an
Amin canim sağol .Günaydın , çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah, hastayken çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum şu an senin durumunu öyle iyi anlıyorum ki inşallah biran once iyileşirsin , babaların bu halleri nolcak bizimki de çocuk yatsın yerde oynasın bu da yerde onla oynasın istiyor kucağa almaya gelince seni istiyor diyor
Sagol kuzum neyse ki pazardı. Temiz havaya ciktim biraz kendime geldimGeçmiş olsun canım gerçekten çok zor oluyor.
Ben de ya e bebek indirimleri diye fazla acildik .Daha oto koltugu alcaz, kyk kredi borcum var falan filan.O kadar batık durumdayım ki bırak yazlıkları acil ihtiyaçların bile en acilleri hangileri onu düşünüyorum :)
Tesekkur ederimcanim
Ben deBugün sabah az kahvaltı zar zor mama yedi ek gıda namına yediği o, akşam üstü de elma.. Çorba yapamadım o kadar huysuz ve uykusuzdu ki attım kendimi dışarıya 3 saat dolaştım bir yerlerde oturdum eltim ve kızı ile ..oğlan oynadı uyudu iyi geldi. Ama eve geldik yine aynı...
göçük durumdayım ben de, NasilYarDiyeyim gibin...
seninki de aşırı huysuz kuzum ya. Benim oğlanın ağlayışları geceleri beynimde tekrar tekrar çınlıyor.... sanki ağlıyor gibi geliyor iki gıdım uyursa kontrol ediyorum sürekli.
o problematikler zaten ekstra delirtmecede kombo yapıyorlar .. Bi' bitmediler.
Evet canlar yalnız değiliz ve geçecek, ama çocuğun üstüne eşin anlayışsızlıkları, maddiyat, eşin ailesi, kendi ailen (kardeşlerin) arayıp sormaması hep senin araman vs. Çok ama ya gerçekten kombo üste üste böyle kroşe kroşe :)
evet canim, ayni dedigin gibi. Allah yardimcimiz olsun. Ama bu saydiklarindan cocugumuza oncelikle sabrimizi kullanmamiz gerekiyor. Sonrakilere eskisi gibi tahammul kalmiyor. İnsan idare edemez hale geliyor.çocuğun üstüne eşin anlayışsızlıkları, maddiyat, eşin ailesi, kendi ailen (kardeşlerin) arayıp sormaması hep senin araman vs. Çok ama ya gerçekten kombo üste üste böyle kroşe kroşe :)
Canım bizim de 10 temmuz doğumlu diş falan yok ama doktor süt dişlerinin geç çıkmasını isteriz zaten dedi sabırsız olma dedi bana:) birde biyerde okumuştum kadının biri yazmış otellere falan buzdolabı poşetiyle gidiyormuş. İlk iş oteldeki kumandaları buzdolabı pışetine koyup bantlıyormuş çocuğu oynuyor diye. Çok akıllıcaHayirli geceler kızlar bu diş konusu çok kafama takıldı bugün yine kafası sıcak huzursuz diş diyorum ama bir türlü gelmedi 7.5 aylık oldu hala yok benimkiyle aynı ayda olan bütün bebişlerin dişi çıktı mı ?