uzun süredir çok az bakabiliyorum foruma kızlar. Oğlum 2 hafta önce 6 ay aşısı oldu, onun huzursuzluğu vardı. 2 -3 gün sonra grip oldu, sonra bana bulaştı, hala çekiyoruz. Uyku hiç bu kadar kötü olmamıştı. Uykusuzluktan iyileşemiyorum da ve artık depresyona girdim sanırım. Babası dün gece bir iyilik yapıp birkaç uyanmasıyla ilgilendi, sonra da sabaha karşı biraz erken uyanmış. O yüzden sabah oğlanla beraber kahvaltı sonrası 2 saat falan uyudu. Sonra hastaneye gittik, evde daraldıgım için bi dışarda yemek istedim, boğazıma dizdi ters ters davranıp, eve geldik bana diyor ki kendine acımayana kimse acımaz , yat dinlen. Bunu derken de saat 8de yattı oğlanı bana bırakıp. ve fosur fosur uyudu. Oğlum da diş çıkarıyor bir de. 9:30a kadar hep ilgi istedi enerjikti. sonra uyuttum ve sözde ben de artık yatayım belki iyileşirim biraz diye düşünürken, 20 dk 30 dk da bir uyanmaya başladı. Beynim yandı artık. 12de babasına devrettim ama 2 saattir de salya sümük ağlıyorum, sinirlerim harap oldu artık uykusuzluktan, hastalıktan, öküzlüklerden. İŞin tuhafı babası devraldıgından beri çocuk da kesintisiz uyuyor. Neyin sınavını veriyoruz böyle, ne günah işledim acaba ya ... Bir de 3-4 gündür babam burdaydı sözde yardıma geldi. Yardımcı değil yük oldugunu belirtmeme bilmem gerek var mı? bir de saçma sapan şeylerden tartıştık sürekli, mesela neymiş, çocuk peçete poşetini ağzına soksunmuş çok kontrolcüymüşüm falan. offfffff offf