- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #81.001
Yoğun beyazCanım üşütmüş olmasın burnu sürekli doluyor o zaman demekki. Eğer burnunu sf ile çektiğinde yoğun beyazsa sümükleri o zaman üşütmüştür.
Çok çok geçmiş olsun canımIyı akşamlar herkese
Hafif hırıltısı vardı öksürüyor dıye yazmıştım gece hiç uyumadı çok huzursuz du doktora geldık hastaneye yatırdılar oğlumu bronşiolit olmuş lütfen az dıye evde beklemeyin aniden ilerliyor bu zıkkım
Kilolu olduğu için damar bulamadılar ayakları elleri kolları bilekler her yeri delik deşik oldu kahırdan ölmek diye bir şey varsa defalarca öldüm bu gün
Rabbim esirgesin hepsini acılarını göstermesin
Aktivite masasi alan arkadaşlar, bize şu alttaki linkteki hediye geldi. Bondigo gibi falan çok fonksiyonlu değil sanırım ama aynı işi görür mü sizce? Bir daha aktivite masasi almalı mıyım ne dersiniz?
https://www.amazon.com.tr/Imaginarium-Arada-Okyanus-Eğlence-Masam/dp/B07F1XMVWB
Kızlar et suyu hiç vermedim henüz. 3 gün kuralına gerek var mı onda da?
Gecmis olsun canim iki melek de hemen iyileşir insallah.Tam çocuklar azıcık toparlanmaya başlıyordu ki babamız tekrardan grip oldu , Ocak ayının 5de ilk hastalanmistik hepimiz o günden beri bir gider gibi olup tekrar geri dönüyor , oğlan yurutecte tam oynamaya başlamak istiyor ki öksürük bir geliyor yavrum öksüre öksüre bana bir bakış atıyor ki ağlamak istiyor da aglayamiyor gibi kız da öksürüp öksürüp öğürüyor arada istifra ediyor hop gitti iştah ağzına yemek içmek koymuyor tekrar çıkarır diye korkusundan 1-2 gün azalıyor belirtiler sonra yine tekrardan geliyor nolcak bu işin sonu , doktora gidip bizi uyutun bir iki ay sonra yine uyandırın diyesim var , Allah bütün hastalara şifa versin inşallah özellikle de çocuklara, hiç dermanım kalmadı
Yaa kiyamam .Allah sifa versin .Bebeklerde zor bulunuyor damar yolu.Hemen çıkarsınız insallah rahatladi mi biraz ?Iyı akşamlar herkese
Hafif hırıltısı vardı öksürüyor dıye yazmıştım gece hiç uyumadı çok huzursuz du doktora geldık hastaneye yatırdılar oğlumu bronşiolit olmuş lütfen az dıye evde beklemeyin aniden ilerliyor bu zıkkım
Kilolu olduğu için damar bulamadılar ayakları elleri kolları bilekler her yeri delik deşik oldu kahırdan ölmek diye bir şey varsa defalarca öldüm bu gün
Rabbim esirgesin hepsini acılarını göstermesin
Gunaydın cnm şimdi uyuyo kuzum rahat sanırım kı evde de rahat uyuyordu aslında o yüzden fark etmedik sanırımGecmis olsun canim iki melek de hemen iyileşir insallah.
Yaa kiyamam .Allah sifa versin .Bebeklerde zor bulunuyor damar yolu.Hemen çıkarsınız insallah rahatladi mi biraz ?
Sıze de geçmiş olsun Rabbim şifa versinKizlar moralim bozuk..
Oğlanı dün acile götürdük ateşi var diye.
C8gerleri dolmuş
Pmomoni olabilir
Hava verelim mutlaka çocuk doktoru görsün dedi.
Neyse.
Hava verilirken çok ağladı bizim oğlan..
Sonra doktora gösterdik önümüz haftasonu diye
Cihaz mı ilaç mı kararsız kaldı
Bize rapor çıkardı cihaz aldık
Evde veriyoruz.
Çocuk terliyor değiştiriyorum.
Altı pislensin degistriyorum
Poposunun kenasi pisik olmuş.
Ama olmasına neden olan bir şey de eksik değildi.
Yediğinden kaynaklı mı diye düşünüyorum.
Buna rağmen kayinvalidem görümcem
Kp
Poposu yaniyodur alti çok pişmiş gibi şeyler soyluyor.
Ama benim elimde olan bişey değil ki bu.
Zeytinyagida sürüyorum acısı azalsın diye.
Kendimi iyi bakan biri olarak görmüyorum.
Çocuğu dışarı çıkarmadık.
Pnomoni olabilirmiş.
Evde doğalgaz yanıyor.
Ne ara oldu ki. Anlamıyorum.
HavalandidmK için cam açtığında mi desem
Hava da güzeldi...
Of ya
Siz hasta olhnv ne gibi şeylere ekstra dikkat ediyorsunuz lütfen yardım edin...
Cnm benimki meyva yemiyor hiç, sanırım tatlı şeyleri sevmiyor. Ben bebek irmiği aldım yaptığım tüm çorbalara kapatmaya yakın koyuyorum kıvamını koyultdun diye. Yedirir Ken de sütle açıyorum kıvamını. Hem Süt de içmiş oluyor. Bi de akşam öğününü muhallebiyle yapıyorum. Ya sırf pirinç unu ya da irmik pirinç unu karışımından toplamda 1tatlı kaşığından 60cc suya muhallebi yapıp içine 2ölçek devam sütü tozu ekliyorum.tadlandırmak için keçiboynuzu özü veya tozu koyuyorum az da. Denemek istersen diye yazdım. Bence bu ay gelişmesine çok takma benim Dr um başta söylemişti. Bu ay herşey olabilir, çok farklı Bi düzene merhaba diyecekler diyeDr bana elma irmik ver dedi onu deniyorum arada zorla veriyorum
Çok geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşsun minnakız inşlh. Canım damar yolu bulamadılar yazmışsın, eğer bulunduğunuz hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi varsa değiştirileceğinde hemşireden rica et damar yolu çok zor bulunuyor yoğun bakımdan biri gelebilir mi diye. Onlar çok tecrübeli oluyorlar çünküGunaydın cnm şimdi uyuyo kuzum rahat sanırım kı evde de rahat uyuyordu aslında o yüzden fark etmedik sanırım
Tesekkur ederim ıyı dileklerin için
Tamam canım sağolYok kuzum ya, bandido da buna benziyor zaten. Zaten 2 güne hemen sıkılıyorlar
Mantıklı :) bir haftadır uykusuz kafayla düşünemiyorum benBen 3 gün uyguladım canım. Ama zaten onda 3 gün uygulamak kolay. Zaten hergün çorba verdiğim için 3 gün boyunca her çorbasına koydum, ki zaten kural olmasa da koyardım
Cnm çok geçmiş olsun, ne yaparsan yap hastalık oluyor maalesef, pişik için zeytinyağında ziyade hametan veya sudokrem daha etkili olur, kısa sürede iyileşirsiniz umarımKizlar moralim bozuk..
Oğlanı dün acile götürdük ateşi var diye.
C8gerleri dolmuş
Pmomoni olabilir
Hava verelim mutlaka çocuk doktoru görsün dedi.
Neyse.
Hava verilirken çok ağladı bizim oğlan..
Sonra doktora gösterdik önümüz haftasonu diye
Cihaz mı ilaç mı kararsız kaldı
Bize rapor çıkardı cihaz aldık
Evde veriyoruz.
Çocuk terliyor değiştiriyorum.
Altı pislensin degistriyorum
Poposunun kenasi pisik olmuş.
Ama olmasına neden olan bir şey de eksik değildi.
Yediğinden kaynaklı mı diye düşünüyorum.
Buna rağmen kayinvalidem görümcem
Kp
Poposu yaniyodur alti çok pişmiş gibi şeyler soyluyor.
Ama benim elimde olan bişey değil ki bu.
Zeytinyagida sürüyorum acısı azalsın diye.
Kendimi iyi bakan biri olarak görmüyorum.
Çocuğu dışarı çıkarmadık.
Pnomoni olabilirmiş.
Evde doğalgaz yanıyor.
Ne ara oldu ki. Anlamıyorum.
HavalandidmK için cam açtığında mi desem
Hava da güzeldi...
Of ya
Siz hasta olhnv ne gibi şeylere ekstra dikkat ediyorsunuz lütfen yardım edin...
Geçmiş olsun cnm, altını açık bırakmayla ilgili değildir, hava hâlâ kirli kar yağmasına rağmen hastalıklar dirençli,, ateş yoksa kolay atlatırYoğun beyazev de 23 derece falan ama bazen seviyor diye altını aldıktan sonra 10 dk falan açık bırakıyorum. Belki de üşüttü
Mantıklı :) bir haftadır uykusuz kafayla düşünemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?