2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bir de sebzelere sonradan ya da pişerken az zeyinyağı eklersen dilinde daha rahat kaydırır, yapışmaz. Pirinç ben de ezerek vermiştim ama artık tam pirinç ununu kullanıyorum, sebze pişmeye yakın kıvam alsın diye pirinç ununu suda ezip bekliyorum, birazda onunla bir kaç dakika pişiriyorum.

Pırasyı nasıl verdin cnm
sonsuzzz buharda süzgeç ile haşlıyorum sebzeleri diyince ben de deneyeyim dedim. Pırasanın beyaz kısmı, havuç, patates doğrayıp süzgece koyup buharda pişiyorum. Sonra da robotta çekiyorum. Sağlıklı değil, kullanmayın mutfak robotu diyorlar ama pırasa ezilerek de olmuyor ki, blw yapmaya da korkuyorum ben. Geçen eline elma verdim, sert koparamaz, hafif hafif tadını alır diye. Kopardı kocaman bir parça. Aklım çıktı boğazında kalırsa diye başında bekledim gözünün içine bakarak. Ağzını da açmıyor, almama izin vermiyor. Yani biraz korkak bir anne olduğum için mutfak robotu kullanıyorum ben. Blw yapanlar direkt pırasanın beyaz kısmını bütün haşlayıp eline veriyorlar.

Anladım cnm pırasa denememiştim, ben de blender kullanıyorum aynen senin gibi ağzında çeviremez diye korkuyorum blr iki kez yaptım blw, boğazına kaçtı neyse ki annem vardı da hemen müdahale etti, zamanla zamanla pütürlü yaparak blenderden vazgeçerim diye düşünüyorum tabi bebeğin istahı da önemli

Hava kuru cidden canım o etkiliyor olabilir. Ama banyo yaptırdım çıkar çıkmaz yine aynıydı. Asm de Aşı olurken mikrop kaptı diye korkuyorum. Boğaza da salya değil de geniz akıntısı iniyor olabilir sanki...

Canım üşütmüş olmasın burnu sürekli doluyor o zaman demekki. Eğer burnunu sf ile çektiğinde yoğun beyazsa sümükleri o zaman üşütmüştür.

Kızlar tek tek yazamadım hepiniz sağolun ıyı dilekleriniz için Allah hiçbir yavruya hastalık sıkıntı vermesin
Az önce eşimi görüntülü aradım oğlum ablasını gördü elını uzatıyor Allahım taş olsa çatlardı sanırım

Patates, havuç gibi şeyleri çatalla ezip veriyorum ben. Pütürlü de yiyor ama pırasa mecbur blender.

Ek gıda bizde de sorun hem alerji hem isteksizlik bu ay hiç büyümemiş şok oldum ne kilo ne boy ne kafa aynı kalmış inş alışırlar bir an önce

Dr bana elma irmik ver dedi onu deniyorum arada zorla veriyorum

Bende rafa kaldırmıştım ama hiç kilo almamış hiç büyümemiş dr panik yaptırdı bana biberon almıyor ağzı kitliyor herseyi yiyemiyor verdiklerim sınırlı üZüldüm valla aynı çıkınca hersey hepsinde ek gıda olunca anne sütü ve mamayı red etmek başlıyor demek

Ayyyy ne güzel ya biraz da büyüsünler tadından yenmez valla bizim abi de cok iyi bu aralar karşısına oturup oyuncaklarla nasıl oynası gerektiğini anlatıyor :) geçen gün alfabeyi öğretmeye çalışıyordu hahha

Cok geçmiş olsun allah şifa versin bu sene bizim evden de hiç gitmedi hastalık

Of cok geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş hemen toparlar kuzu

Bizim de vardı dr takip et yeni bir ek gıda deneyince mi oluyor dedi acaba yeni bi şey mi verdin

Kızlar adım adım eğitici setler var ya alan oldu mu ? Ben 1 yıllık üyelik yaptırdım. İnş memnun kalırım arkadaşım kullanıyor hala. 2yaşında oğlu.

Malesef bizdede sorun aynı kızlar , şaşırdım ne yedireceğimi bulamıyorum.

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 2233941

Kızlar
Bu karikatürü sizle paylaşmazsam ölürdüm. Oğlumun yanından surunerek cikisim

Efsaneeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…