- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #81.021
Hayırlı olsun dişiniz canım. Bizimki enfeksiyonmuşGeçmiş olsun tombikk kuzuya, inşallah hasta olmamıştır da dişten uyanıyodur canım. Bu aralar bizimde öyle bozuldu, 1 dişi patladı diğerini bekliyoruz:)
Ben de gördüm bu setleri ama almadım. Aldıktan sonra yorumlar mısın?
Maşallah bebeğine kilosu çok iyi, ben altıncı ay itibari ile verdim sıkıntı yaşamadımHasta bebişlere acil şifalar diliyorum kızlar inş hemencecik iyileşir kuzular
Biz de doktor kontrolüne gittik. 7.ay 8040 kilosu 66 boyu. Doktor iyi dedi kilosuna. Zaten hareketlenecek artık 200-300gr alır ayda dedi.
Kıyma 8.ayda vermeye başla iki kere çektir dedi.
Annemin yaptığı tarhana vardı verebilir miyim dedim ver dedi. Domates var ama içinde dedim sıkını yok dedi. Siz verdiniz mi domatesli tarhana kızlar??
Maşallah bebeğine kilosu çok iyi, ben altıncı ay itibari ile verdim sıkıntı yaşamadım
Setler 12 aydan sonra değilmiydi ben bulamamıştım hangisini aldın, ben sadece kitap kulübüne üyeyim. Bayılıyor kitaplara kartlara :)Tamam canım gelsin inş bekliyorum bakalım. Arkadaş hala devam ediyor almaya. Gayet memnun. İnş işe yarar şeyler vardır merakla bekliyorum ben de :)
Hayırlı olsun dişiniz canım. Bizimki enfeksiyonmuş
Gunaydin kizlar bisey sormak istiyorum. Dun kizima kuzu kiyma aldim son kullanma tarihi 15 subat yaziyor. Kucuk parcalara ayirip strec filme sarip buzluga attim. Simdi bu kiymalari 15 subat tarihine kadar tuketmemiz gerekiyor mu? Yoksa bir sikinti yasarmiyiz ? Cozulmezse bisey olmaz herhalde.
Allah sifa versin canim. Cok uzuluyorum hem annenele hem kuzulara. Şu kiş bir bitseydi.Iyı akşamlar herkese
Hafif hırıltısı vardı öksürüyor dıye yazmıştım gece hiç uyumadı çok huzursuz du doktora geldık hastaneye yatırdılar oğlumu bronşiolit olmuş lütfen az dıye evde beklemeyin aniden ilerliyor bu zıkkım
Kilolu olduğu için damar bulamadılar ayakları elleri kolları bilekler her yeri delik deşik oldu kahırdan ölmek diye bir şey varsa defalarca öldüm bu gün
Rabbim esirgesin hepsini acılarını göstermesin
canim size de gecmis olsun. Balgamli oksuruyor diyordun. Sen cocugu hasta etmiyorsun kendini suclu hissetme. Hepimizinki hasta oldu, olmayan var mi bilmiyorum. Yani mikroplar hasta eder biz degil.Kizlar moralim bozuk..
Oğlanı dün acile götürdük ateşi var diye.
C8gerleri dolmuş
Pmomoni olabilir
Hava verelim mutlaka çocuk doktoru görsün dedi.
Neyse.
Hava verilirken çok ağladı bizim oğlan..
Sonra doktora gösterdik önümüz haftasonu diye
Cihaz mı ilaç mı kararsız kaldı
Bize rapor çıkardı cihaz aldık
Evde veriyoruz.
Çocuk terliyor değiştiriyorum.
Altı pislensin degistriyorum
Poposunun kenasi pisik olmuş.
Ama olmasına neden olan bir şey de eksik değildi.
Yediğinden kaynaklı mı diye düşünüyorum.
Buna rağmen kayinvalidem görümcem
Kp
Poposu yaniyodur alti çok pişmiş gibi şeyler soyluyor.
Ama benim elimde olan bişey değil ki bu.
Zeytinyagida sürüyorum acısı azalsın diye.
Kendimi iyi bakan biri olarak görmüyorum.
Çocuğu dışarı çıkarmadık.
Pnomoni olabilirmiş.
Evde doğalgaz yanıyor.
Ne ara oldu ki. Anlamıyorum.
HavalandidmK için cam açtığında mi desem
Hava da güzeldi...
Of ya
Siz hasta olhnv ne gibi şeylere ekstra dikkat ediyorsunuz lütfen yardım edin...
canim gecmis olsun cok uzuldumOğlumda enfeksiyon varmışyine nebül macerası başlıyor
C cisse0932 ye soralimGunaydin kizlar bisey sormak istiyorum. Dun kizima kuzu kiyma aldim son kullanma tarihi 15 subat yaziyor. Kucuk parcalara ayirip strec filme sarip buzluga attim. Simdi bu kiymalari 15 subat tarihine kadar tuketmemiz gerekiyor mu? Yoksa bir sikinti yasarmiyiz ? Cozulmezse bisey olmaz herhalde.
ben yogurtlu bebek tarhanasi veriyorum canim. Annenin yaptiginda tuz da vardir.Siz verdiniz mi domatesli tarhana kızlar??
Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum kızlar inş hemencecik iyileşir kuzular
Biz de doktor kontrolüne gittik. 7.ay 8040 kilosu 66 boyu. Doktor iyi dedi kilosuna. Zaten hareketlenecek artık 200-300gr alır ayda dedi.
Kıyma 8.ayda vermeye başla iki kere çektir dedi.
Pirinç bulgur vs yiyebilir çorbalarına kat dedi
Annemin yaptığı tarhana vardı verebilir miyim dedim ver dedi. Domates var ama içinde dedim sıkını yok dedi. Siz verdiniz mi domatesli tarhana kızlar??
Kesinlikle dayanmaz buzdolabinda 2 gune kokmaya baslar hemen.Yok canım buzluğa atınca bi şey olmuyor, açıktaki son kullanma tarihi odur ama bence o bile fazla. Hangi et buzdolabında 6 gün dayanmış..
Kesinlikle dayanmaz buzdolabinda 2 gune kokmaya baslar hemen.
Sizlere de çok geçmiş olsun canım , Allahım bir an önce bütün hastalara şifa versin inşallahCok geçmiş olsun allah şifa versin bu sene bizim evden de hiç gitmedi hastalık
Sağolasın canım Allah razı olsunGecmis olsun canim iki melek de hemen iyileşir insallah.
Yaa kiyamam .Allah sifa versin .Bebeklerde zor bulunuyor damar yolu.Hemen çıkarsınız insallah rahatladi mi biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?