2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar bisey sormak istiyorum. Dun kizima kuzu kiyma aldim son kullanma tarihi 15 subat yaziyor. Kucuk parcalara ayirip strec filme sarip buzluga attim. Simdi bu kiymalari 15 subat tarihine kadar tuketmemiz gerekiyor mu? Yoksa bir sikinti yasarmiyiz ? Cozulmezse bisey olmaz herhalde.

Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum kızlar inş hemencecik iyileşir kuzular

Biz de doktor kontrolüne gittik. 7.ay 8040 kilosu 66 boyu. Doktor iyi dedi kilosuna. Zaten hareketlenecek artık 200-300gr alır ayda dedi.

Kıyma 8.ayda vermeye başla iki kere çektir dedi.

Pirinç bulgur vs yiyebilir çorbalarına kat dedi

Annemin yaptığı tarhana vardı verebilir miyim dedim ver dedi. Domates var ama içinde dedim sıkını yok dedi. Siz verdiniz mi domatesli tarhana kızlar??

Maşallah bebeğine kilosu çok iyi, ben altıncı ay itibari ile verdim sıkıntı yaşamadım

Yok canım buzluğa atınca bi şey olmuyor, açıktaki son kullanma tarihi odur ama bence o bile fazla. Hangi et buzdolabında 6 gün dayanmış..

Allah sifa versin canim. Cok uzuluyorum hem annenele hem kuzulara. Şu kiş bir bitseydi.
canim size de gecmis olsun. Balgamli oksuruyor diyordun. Sen cocugu hasta etmiyorsun kendini suclu hissetme. Hepimizinki hasta oldu, olmayan var mi bilmiyorum. Yani mikroplar hasta eder biz degil.
Oğlumda enfeksiyon varmış yine nebül macerası başlıyor
canim gecmis olsun cok uzuldum
C cisse0932 ye soralim
Siz verdiniz mi domatesli tarhana kızlar??
ben yogurtlu bebek tarhanasi veriyorum canim. Annenin yaptiginda tuz da vardir.

Oo maşallah canım, bak kilosu baya toparlamış. Benim oğlum 7. Ay kontrolünde 74 cm olmasına rağmen 8050 gr’dı ve doktor gayet güzel dedi.

Ben sütlü tarhana bile veriyorum canım, doktor ver dedikten sonra ver bence. 3 gün kuralı uygularsan zaten domatese alerjisi çıkarsa vermezsin.

C cisse0932 sen daha iyi bilirsin cnm 15 subat son kullanma tarihi olan kiyma buzlukta ne kadar sure kalabilir. Son kullanma tarihi gecse bile buzlukta bisey olur mu ?

Gecmis olsun canim iki melek de hemen iyileşir insallah.

Yaa kiyamam .Allah sifa versin .Bebeklerde zor bulunuyor damar yolu.Hemen çıkarsınız insallah rahatladi mi biraz ?
Sağolasın canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…