2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı şifalar versin

Arkadaşlar diş çıkarırken jel olarak nurse Harvey's dentigel kullanan var mı? Etkili mi veya bir zararı var mıdır acaba? Eşim almış, içeriğinde benzyl alkol var. Etil alkol ve şeker içermez yazıyor.
Ben kullandım nurse harvey ve calgel dönüşümlü ikiside bir işe yaramıyor bence, belki bebeğine göre değişiyordur. 3 tanesi aynı anda büyüyor göründüler ama huzursuzluğu tavan.

Allah hepimize kolaylık versin. Yeni nesil bebeleri fena

Hiç blender kullanmadım şimdiye kadar hep süzgeçten geçirdim, bikaç kez kusunca öğürdükten sonra korktum açıkçası. Dr da çorba gibi direkt yutmak istediği için öğürüyor dedi. Biberon konusunda.,benmki doğduğundan beri biberonla besleniyor ve 3.aydan sonra sadece uykusunda içiyor sütünü. Uyanıkken bugüne kadar hiç içmedi. Mamayı asla içmiyor. Sana tavsiyem zorlama, zorladıkça daha kötü oldu benmki.dayanöası çok zor biliyorum ama aç bırak o kadar acısın ki istesin biberonu. Haa sen başardın mı dersen 2kez 15 saat dayanabildim ama çocukda tık olmadı. Ne verdiğim biberonu kabul etti, ne de açlıktan ağladı, sızladı. Hala daha öyle. Bütün gün verme bişey Umrunda olmuyor.

Canım öğürmesinden korkma, zaten öğürecek ki alışacak. Bi vakit sonra öğürmüyor , daha büyük parçalarda öğürüyor üst damağa yapışırsa o da.
Benimki dilinin üstünde tutuyor Pütürlü şeyleri mesela pirinç tanesini falan, o da öğürüp kusmasına sebep oluyor. Neden öyle oluyor anlamıyorum.

Iyı akşamlar herkese
Hafif hırıltısı vardı öksürüyor dıye yazmıştım gece hiç uyumadı çok huzursuz du doktora geldık hastaneye yatırdılar oğlumu bronşiolit olmuş lütfen az dıye evde beklemeyin aniden ilerliyor bu zıkkım
Kilolu olduğu için damar bulamadılar ayakları elleri kolları bilekler her yeri delik deşik oldu kahırdan ölmek diye bir şey varsa defalarca öldüm bu gün
Rabbim esirgesin hepsini acılarını göstermesin

Çok geçmiş olsun canım insanın yüreği başka yürekte atabiliyormuş gerçekten aşk falan boş. Evlat çok başka.

Kızlar 2 gündür oğluma yüne bişeyler oldu huzursuz uykuya dalamıyor. Uykusu var ama saatlerdir uğraşıyoruz eşimle 7 den beri bir türlü uyuyamadı. Nesi olabilir anlamıyorum diş görünmüyor ama diş mi acaba? Yarın 7. Ay kontrolümüz var zaten bakalım sorcam doktora

Ben pek girip yazamiyorum cok uzuldum gecmis olsun bizdede surekli israr yolu enfeksiyoonu oluyor 10 gundur uyumuyoruz ve istahsizdi dr hemen sunnet oneriyor

Cok gexmis olsun

Allah şifa versin canım

Aynı şey bizde de var çözemedim ben de. Bana da yazar mısın doktorun görüşünü

Allah acil şifalar versin inşallah canım çok üzüldüm yavrum kıyamam

Geçmiş olsun canim. Bir damla gözyaşı bile kahrediyor

3 gün denedim, bir sıkıntımız olmadı o yüzden devam ediyorum tahine. Oh maşallah organik hayat :)

Of senin işinde zor sebzeye ne atıyorsun ben kabarır die korkuyorum çeşit olarak ne deneyebilirim havuç patates pirinç brokoli bi aklıma gelenler biz bebe bisküvisi de yasak
Bu arada pırasayı unutmuşum, pırasa da veriyorum. Şimdi yaptım da ordan aklıma geldi :)

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin... Çocukların tırnağı acısa bizim de canımız yanıyor... Anne olmak ne demekmiş anne olunca anladım bende. Allah beterinden korusun canım.
Eki Görüntüle 2233941

Kızlar
Bu karikatürü sizle paylaşmazsam ölürdüm. Oğlumun yanından surunerek cikisim
haykırarak gülesim geldi ama yapamıyorum : D : D burada da yapamıyorum bak şekil a : D

Çok geçmiş olsun cnm, insanın içi gider tabi minicikler , kısa sürede iyileşir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…