• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyetle yesin paşa, çok büyük nimet valla doğal ürün bildiğin yerden edinmek. Anneanne elinden daha doğal bulunmaz :)

demlicaykeyfi demlicaykeyfi benim de regl bir gün sürüyor karnım çok şiş :KK43: doktora gitmem lazım ama bir türlü gidemedim. Bir sorun yoktur umarım canım ikimizde de. Hormonlardan mı böyle oluyor sence? :KK43:
Sagol canim .Aynen oyle Allah yokluklarini gostermesin .
Yok cnm benm ki 2.ayfan beri böyle iştahsız, sütü bile sadece uykusunda içiyor. Hiç bir meyvayı yemiyor, yoğurt 1.kaşıkta kusuyor, sadece içtiği tarhana. Zorlamak ta istemiyrm ama ne yapacağımı bilmiyrm. 7.aya girdik Pütürlü bişey de sürekli öğürüyor korkuyorum. Nasıl alıştırmalıtım Pütürlü ye
Canim ögümesi su an normal bence. Daha ne kadar oldu ki bunyeleri alismadi .Mesela ben az once balkabakli corba icirdim 5 kasik ictiyse 2 sinde ögürdü .Lifleri damagina yapıştığı icin .Pütürlüde de oyle oluyor su verip devam ediyorum Istemezse zorlamıyorum.
Yememesine bir sey diyemiyecegim .Benimki de cok seçici.

Yok cnm benm ki 2.ayfan beri böyle iştahsız, sütü bile sadece uykusunda içiyor. Hiç bir meyvayı yemiyor, yoğurt 1.kaşıkta kusuyor, sadece içtiği tarhana. Zorlamak ta istemiyrm ama ne yapacağımı bilmiyrm. 7.aya girdik Pütürlü bişey de sürekli öğürüyor korkuyorum. Nasıl alıştırmalıtım Pütürlü ye
Yemedikten sonra nasıl alıştırılir bilmiyorum canım. Kızıma önceden elmayı rendeleyip verirdim yerdi pütürlü. Bir kere su böreği verdim onu bile yuttu. Geçen hafta poğaça ici verdim yuttu. Bu hafta diline pütür gelirse diliyle çıkarıyor. Elmayı veriyorum eline ısırıyor ama pütür çıkarıyor ağzından ne yapacağım bilmiyorum. Senin işin de çok zor canım iştahlı olsa alıştırırız ama ağzını bile açmıyor ağzına soksam çıkarıyor sonradan. Kilosu nasıl peki

Afiyetle yesin paşa, çok büyük nimet valla doğal ürün bildiğin yerden edinmek. Anneanne elinden daha doğal bulunmaz :)

demlicaykeyfi demlicaykeyfi benim de regl bir gün sürüyor karnım çok şiş :KK43: doktora gitmem lazım ama bir türlü gidemedim. Bir sorun yoktur umarım canım ikimizde de. Hormonlardan mı böyle oluyor sence? :KK43:
yaa bu benim kacinci 1 gun suren kanama ama doktorum cok yogun, 40in cikinca gel demisti, cocugu goturdugumde bakiyordum hic giremedim. Randevu alip gidecegim. Bakalim ne diyecek

Canım seni çok iyi anlıyorum. Meyve sevmeyen yoğurt sevmeyen bebek mi olur diyorum kendi kendime :) ama sevmiyor. İştahsız bebek gerçekten çok zor. Bu aralar mamasını da içmek istemiyor. Normalde 3-4 saatte bir mama içen benek gitti 6-7 saatte ağlaya ağlaya zorla içirdiğim bebek geldi. Ben de bu durumda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Açıkçası ek gıdayı ikinci plana attım. Şu an devam sütünü içsin de diyorum. Ağzını kilitliyor ne kaşık ne biberon hiçbirşey almıyor. Pütür konusuna gelince henüz öğürmesi çok normal. Ama alışmasını istiyorsan pütürlü vermen gerekiyor. Pürüzsüz kıvamda verirsen ona alışır zaten iştahsız pütürlü yemek zor geldiğinden iyice reddedebilir. Naçizane fikrim.

Benim kızlar kediler için delirmelerine rağmen birbirlerine hiç ilgi göstermiyorlardı, sanki diğeri yokmuş gibi. Bugün ilk defa ben mutfaktayken kahkaha sesleri duydum. Salona geldim. İkisi karşılıklı oturmuş, bir şeyler söyleyip karşılıklı kahkaha atıyorlar. İnanılmaz bir görüntüydü :) İkiz annesi olmak maddi manevi biraz zor ama bu sahneyi gördükten sonra her şeye değer diyorsun :KK200:

Benim kızlar kediler için delirmelerine rağmen birbirlerine hiç ilgi göstermiyorlardı, sanki diğeri yokmuş gibi. Bugün ilk defa ben mutfaktayken kahkaha sesleri duydum. Salona geldim. İkisi karşılıklı oturmuş, bir şeyler söyleyip karşılıklı kahkaha atıyorlar. İnanılmaz bir görüntüydü :) İkiz annesi olmak maddi manevi biraz zor ama bu sahneyi gördükten sonra her şeye değer diyorsun :KK200:
Birkaç kez bende rastladım kahkalarla anlaştılar, az bir kısmını videoya alabilmiştim. Müthiş bir sahneydi çok şaşırmıştım. Genelde bizimkilerde birbirlerini görmezden geliyorlar.

Tam çocuklar azıcık toparlanmaya başlıyordu ki babamız tekrardan grip oldu , Ocak ayının 5de ilk hastalanmistik hepimiz o günden beri bir gider gibi olup tekrar geri dönüyor , oğlan yurutecte tam oynamaya başlamak istiyor ki öksürük bir geliyor yavrum öksüre öksüre bana bir bakış atıyor ki ağlamak istiyor da aglayamiyor gibi kız da öksürüp öksürüp öğürüyor arada istifra ediyor hop gitti iştah ağzına yemek içmek koymuyor tekrar çıkarır diye korkusundan 1-2 gün azalıyor belirtiler sonra yine tekrardan geliyor nolcak bu işin sonu , doktora gidip bizi uyutun bir iki ay sonra yine uyandırın diyesim var , Allah bütün hastalara şifa versin inşallah özellikle de çocuklara, hiç dermanım kalmadı

Canım öğürmesinden korkma, zaten öğürecek ki alışacak. Bi vakit sonra öğürmüyor , daha büyük parçalarda öğürüyor üst damağa yapışırsa o da.

Arkadaşlar diş çıkarırken jel olarak nurse Harvey's dentigel kullanan var mı? Etkili mi veya bir zararı var mıdır acaba? Eşim almış, içeriğinde benzyl alkol var. Etil alkol ve şeker içermez yazıyor.

Tamam canım, ana sayfadan çıkıyormuş, ben direk premium care olarak aratıyordum, çıkmıyordu..

E bebek indiriminden paketini 133e aldım, bu indirimde 127ye geliyomuş. Stok yapmasaydım alırdım :)
Kelimenin yarısını yazmışlar da ondan premcare :) market çalışanları kendilerine mi saklamak istedi nedir :)

Kızlar benim oğlan sezonu griple açmıştı muhtemelen grupta ilk grip olan bebişti hatta. Birden ilerlemiş ve tedavi ile 1 haftada falan geçmişti. Şimdi 4_5 gündür ara sıra kesik kesik öksürüyor Ayrıca hergün hatta bazen günde iki kez açmamıza rağmen burnu hır hır..2 gün önce bi ateşlendi 1,5 günde geçti..2 gündür ayrıca ekstra huzursuz. Uykular zaten nanay :D şimdi bu durumda yine grip midir sizce Ağır seyreden bir hastalık hali yok ama normal de değil. Diş mi diyorum ama gelen giden yok

Meyvelerin hiçbirini yemiyor, şekerli şeyleri sevmiyor. Sebze çorbası asla içmiyor. Tek tarhana. Ona kemik suyu et suyu koyuyorum. Tarhanaya saklamaya çalışıyorum sebzeleri.
Bi de sizin bebekler Pütürlü gıda yeme konusunda nasıllar? Ben nasıl alıştırabilirim. Sürekli öğürüp zorladığımda kusuyor
Sebzeleri çorba yapma o zaman canım.. buharda pişir... mesela havuç gibi balkabağı gibi pürüzü az olacak sebzeleri denersin. Suya girince tat durumundan ayırt edebiliyorlar..Çatalla ez.. ilkin daha çok ezersin, sonraları biraz daha az ezersin ki minik pütürler olsun. Yani çok çekilmiş kıyma pütürü gibi olsun..öyle öyle öğüre öğüre alışacak. Tarhana içine de çok çekilmiş koyun kıyma koyabilirsin, pütürlü olur ama önce sebzelere alışsın biraz.
yaa bu benim kacinci 1 gun suren kanama ama doktorum cok yogun, 40in cikinca gel demisti, cocugu goturdugumde bakiyordum hic giremedim. Randevu alip gidecegim. Bakalim ne diyecek
Benim de hep öyle ya canım ilk başta zaten olmadım ben de 3 ay ... ondan sonra bir oldum bir olmadım derken bütün hepsi regl 1 gün sürdü

Kızlar benim oğlan sezonu griple açmıştı muhtemelen grupta ilk grip olan bebişti hatta. Birden ilerlemiş ve tedavi ile 1 haftada falan geçmişti. Şimdi 4_5 gündür ara sıra kesik kesik öksürüyor Ayrıca hergün hatta bazen günde iki kez açmamıza rağmen burnu hır hır..2 gün önce bi ateşlendi 1,5 günde geçti..2 gündür ayrıca ekstra huzursuz. Uykular zaten nanay :KK70: şimdi bu durumda yine grip midir sizce Ağır seyreden bir hastalık hali yok ama normal de değil. Diş mi diyorum ama gelen giden yok
salyası boğazına mı kaçıyor acaba canım ondan da öksürüyor olabilir ateşte yapabiliyor Çünkü ağzını ne bulursa soktukları için ama Burun tıkanıklığını Bilemeyeceğim belki hava kuruyor sizin evde onu da ondan dolabilir zaten dişinin en büyük şey de huzursuzluk çıkınca rahatlıyor çıkmadan zaten huzursuz oluyorlar

Birkaç kez bende rastladım kahkalarla anlaştılar, az bir kısmını videoya alabilmiştim. Müthiş bir sahneydi çok şaşırmıştım. Genelde bizimkilerde birbirlerini görmezden geliyorlar.

Ay maşallah gözümde canlandılar... ne mutlu sizlere de canım iki tane birden büyütüyorsunuz. Allah kolaylık versin maddi manevi.

Back