- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.701
İlk arabam bızde de var kızım oturduğu dönem guzel oynadı ayakları guzel çalıştırıyor yalnız hep gerı gerı gitti ılk bıkac ay :) :) sonra da yürüme öncesi epey oynadı bize ıyı gelmişti bakalım ufaklık da ablası gıbı sevecek mı güzel günlerde kullansınlar inşallah saglıkla huzurla ...Benim çok araştırma şansım olmadı malesef canım, alışveriş, spor, oğluşun yemekleri vs derken, akşam oğluş uyuduktan sonra baktım ve aldım.. oyuncak işi birazda şans işi, kimisi çok seviyo kimisi suratına bakmıyor..
6 aydir care bulamadim bundan sonra da sanmiyorumAy maşallah.
Uyku problemi bizdede var, onun dişinda bizde iyiyiz. Uyku problemne cozum bulursan haber ver banadA gece kalkıp bağıriyor. En az 3 en cok 20 defa uyanıyor gece.
Evet diyet gurubundayım.
Doğum sonrası 82 kıloydum 40 cıkdığında 80 şuan 68 kiloyum.
12 verdim. Cok şukur cok germişdi bu kilolar. 3 kilom kaldı sadıce 65 oldukdan sonra mezun olucam.
Aynen pembe hayaller canimHer ikisi bende de mevcut :) şakır şakır sütüm gelecek sanmışım demekki :)
Selam :) benimki de başına vuruyor ve saçını, kulağını çekiyor bu ara. Güle güle kullansın minik :)Selam kızlar baya mesaj birikmiş okuyamadım sizlerde bebişlerde iyidir inşallah bizde iyiyiz. Oğlum bu aralar kendini yumrukluyor resmen sizdede yapan var mı?
Birde ebebek oyuncak indiriminden ce ee yapan ayıcık,müzikli ışıklı davul, birde oyun mati aldım oğlum bayıldı hepsine :)
teşekkür ederiz canım :) dişten mi yapıyorlar ki acaba daha hiç yok bizimkinin dişiSelam :) benimki de başına vuruyor ve saçını, kulağını çekiyor bu ara. Güle güle kullansın minik :)
Ben eşime diyorum memeden kesince sende olsun uyku işi, beraber mi yatarsın, masal mı okursun, ne yaparsın bilmem ama benden çıksın artık :) zaten memeden ayrılmak istemeyeceği için mecbur eşimin uyutması gerekir yoksa memeden kesemeyiz çocuğu. 2 yaşından sonra kesintisiz 6 7 saat olmasa da 3 4 saat kesintisiz uyuruz herhalde. :)6 aydir care bulamadim bundan sonra da sanmiyorumTek care uyku egitimi o da benim oglumun mizacins ters .Cok icli hemen küsüp siddetli agliyor
Masallah erimissin resmen
Bizimkinin de yok. Ama bu ara memeyi çok ısırmaya başladı. Çok mu kaşınıyor, ondan mı sinirlenip yapıyorlar acaba vurmayı.teşekkür ederiz canım :) dişten mi yapıyorlar ki acaba daha hiç yok bizimkinin dişi
gule gule kullansin canim. Ben de halkalar, bultak puzzle, ic ice gecen kaplar, lego (erken ama indirim iyiydi), FP konusan kopekcik aldim. Aktivite masasi da cok guzel aslinda.Eki Görüntüle 2232109
Kızlar e-bebek ten aldığım oyuncaklar bunlar. İlk arabam konusunda kararsızım, alan kullanan varmı? Yürüteç mantığında ama sağa sola çarpar diye korkuyorumda..
İlk arabam bızde de var kızım oturduğu dönem guzel oynadı ayakları guzel çalıştırıyor yalnız hep gerı gerı gitti ılk bıkac ay :) :) sonra da yürüme öncesi epey oynadı bize ıyı gelmişti bakalım ufaklık da ablası gıbı sevecek mı güzel günlerde kullansınlar inşallah saglıkla huzurla ...
Benimkide oyle bu yaşda kusup alt dudağni sarkıp ağlıyor. Evet canım kiloları verdim cok mutluyum üsdelik bunu emzirmeye yanı kızıma borcluyum cünki cok yememe rağmen iyi kilo verdim inşallah bir daha oyle fazla almam.6 aydir care bulamadim bundan sonra da sanmiyorumTek care uyku egitimi o da benim oglumun mizacins ters .Cok icli hemen küsüp siddetli agliyor
Masallah erimissin resmen
sanırım diş canım başka bişey yok çünküBizimkinin de yok. Ama bu ara memeyi çok ısırmaya başladı. Çok mu kaşınıyor, ondan mı sinirlenip yapıyorlar acaba vurmayı.
Ben 2 yasina kadar emzirmeyi düşünüyorum. Oglum kendi bırakmazsa insallah .Anam 2 yastan sonra uyusam neee uyumasam nee.Boyle devam ederse zaten bünye alışır.Ben eşime diyorum memeden kesince sende olsun uyku işi, beraber mi yatarsın, masal mı okursun, ne yaparsın bilmem ama benden çıksın artık :) zaten memeden ayrılmak istemeyeceği için mecbur eşimin uyutması gerekir yoksa memeden kesemeyiz çocuğu. 2 yaşından sonra kesintisiz 6 7 saat olmasa da 3 4 saat kesintisiz uyuruz herhalde. :)
Cok fenalar cookBenimkide oyle bu yaşda kusup alt dudağni sarkıp ağlıyor. Evet canım kiloları verdim cok mutluyum üsdelik bunu emzirmeye yanı kızıma borcluyum cünki cok yememe rağmen iyi kilo verdim inşallah bir daha oyle fazla almam.
Bende irmik ve muhallebi aldm yaninda 2 tane minik denemelk biseyler yollamslar çorbalık sanrm bunlar ne olduklari hakkinda fkrin varmi resmini koyuyorum. Ekleyemedm neyazkIrmik tam bugday unu birde yogurtlu tarhana almistim.
Onunla alakali bi bilgim yok cnm.. sanirimBende irmik ve muhallebi aldm yaninda 2 tane minik denemelk biseyler yollamslar çorbalık sanrm bunlar ne olduklari hakkinda fkrin varmi resmini koyuyorum. Ekleyemedm neyazk
Bildiğim kadarıyla anne sütü de formül süt de pişmeye gelmiyor yani çnerilmiyor, yapılan muhallebiliye son olarak eklenebilir, diye biliyorumKızlarr belki daha once konusuldu burda bilmiyorum ama anne sütüyle muhallebi yapilirmi duydunuzmu hic:)
1 hafta önce ayn8sini yapiyordu hatta şu göğsüm ilk zamanlarda ki gibi acıyor veee bu sabah bir baktimki iki dişi de görünmeye başlamış ucundannnYa benim yaramazın dişi çıkmadı daha ama son bir haftadır diş varmış gibi ısırıp acıtıyor. Diş yokken nasıl bu kadar acıtabiliyor anlamıyorum. Daha önce hiç böyle yapmazdı, durduk yere niye ısırıyor anlamıyorum. Süt gelmiyor desem, acıtınca ağzından çıkarıyorum memeyi ve süt akıyor yanağına doğru. Çok canımı yakıyor ya. Dişi çıkınca kanatır böyle yaparsa
Ben artık uyku konusunda neredeyim bilmiyorum. Bünye bir tuhaf. Uykum olsa da uyuyamıyorum nasılsa çocuk uyanacak diye. Sonra da baş ağrısı.Ben 2 yasina kadar emzirmeyi düşünüyorum. Oglum kendi bırakmazsa insallah .Anam 2 yastan sonra uyusam neee uyumasam nee.Boyle devam ederse zaten bünye alışır.
Cok fenalar cook
Ben de emzirmekten mi uykusuzluktan mi dengesiz beslenmekten mi tam bilmiyorum ama eridim resmen.Hamile kaldigimda 55 kiloydum 75 le doguma girdim .Su an 53 kiloya dustum .
Ama bir göbeğim var sanirsin 2.geliyo
Ay sende erimiisin. Canım ya bendede kaldı o böbekden.Ben 2 yasina kadar emzirmeyi düşünüyorum. Oglum kendi bırakmazsa insallah .Anam 2 yastan sonra uyusam neee uyumasam nee.Boyle devam ederse zaten bünye alışır.
Cok fenalar cook
Ben de emzirmekten mi uykusuzluktan mi dengesiz beslenmekten mi tam bilmiyorum ama eridim resmen.Hamile kaldigimda 55 kiloydum 75 le doguma girdim .Su an 53 kiloya dustum .
Ama bir göbeğim var sanirsin 2.geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?