• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim yaramazın dişi çıkmadı daha ama son bir haftadır diş varmış gibi ısırıp acıtıyor. Diş yokken nasıl bu kadar acıtabiliyor anlamıyorum. Daha önce hiç böyle yapmazdı, durduk yere niye ısırıyor anlamıyorum. Süt gelmiyor desem, acıtınca ağzından çıkarıyorum memeyi ve süt akıyor yanağına doğru. Çok canımı yakıyor ya. Dişi çıkınca kanatır böyle yaparsa :(

FEDA3C10-6B11-4FCB-A490-1523033998DF.png

Kızlar e-bebek ten aldığım oyuncaklar bunlar. İlk arabam konusunda kararsızım, alan kullanan varmı? Yürüteç mantığında ama sağa sola çarpar diye korkuyorumda..

Eki Görüntüle 2232109

Kızlar e-bebek ten aldığım oyuncaklar bunlar. İlk arabam konusunda kararsızım, alan kullanan varmı? Yürüteç mantığında ama sağa sola çarpar diye korkuyorumda..
İlk araba oğlumda vardı cok kullanışlı değil bi de bizim ki birden yürümeye başladı istemedi iki kademeli bi de oturma hali oluyor onu kullandı genelde birden gidiyor çünkü hızını alamıyor :)

Eki Görüntüle 2232109

Ama her çocuk farklı tabii birinin sevmediğini biri cok seviyor daha iyi kullanıyor bilmiş bilmiş bi cevap olmuş kusura bakma :)

Kizlar elinizde fazla sut saklama poseti varsa peynir alti suyunu onda muhafaza edebilirsiniz .
Ben kutu kutu almistim doğumdan önce. Sut sagmayi birakinca hepsi kaldi .Bu sekilde degerlendirecegim .

Bir de göğüs pedleri var elimde patlayan :olamaz:
onlardan da makyaj temizleme pamugu olur .:KK59:

Kizlar elinizde fazla sut saklama poseti varsa peynir alti suyunu onda muhafaza edebilirsiniz .
Ben kutu kutu almistim doğumdan önce. Sut sagmayi birakinca hepsi kaldi .Bu sekilde degerlendirecegim .

Aynı şekilde ben de süt saklama poşetlerini ek gıdada kullanılabilir diye düşündüm kalan pedleri de dediğin gibi değerlendireyim , iyi fikir :)

Selam kızlar baya mesaj birikmiş okuyamadım sizlerde bebişlerde iyidir inşallah bizde iyiyiz. Oğlum bu aralar kendini yumrukluyor resmen sizdede yapan var mı?
Birde ebebek oyuncak indiriminden ce ee yapan ayıcık,müzikli ışıklı davul, birde oyun mati aldım oğlum bayıldı hepsine :)

Eki Görüntüle 2232109

Dün mağazada denedik pek kullanamadı benimki , yüz üstü düşme ihtimali çok gibi geldi bana almadım canım .

Iyiyim canim .Oglum da uyku dışında iyi .Dis yok henuz .Ayin 16sinda 7 aylik olcaz .
Sen nasilsin ?Artik bizle takılmıyorsun .Diyet gruplarinda görüyorum seni .Zayifladin mi ?
Senin prensesler ne alemde ?
Ay maşallah.
Uyku problemi bizdede var, onun dişinda bizde iyiyiz. Uyku problemne cozum bulursan haber ver banadA gece kalkıp bağıriyor. En az 3 en cok 20 defa uyanıyor gece.
Evet diyet gurubundayım.
Doğum sonrası 82 kıloydum 40 cıkdığında 80 şuan 68 kiloyum.
12 verdim. Cok şukur cok germişdi bu kilolar. 3 kilom kaldı sadıce 65 oldukdan sonra mezun olucam.

İlk araba oğlumda vardı cok kullanışlı değil bi de bizim ki birden yürümeye başladı istemedi iki kademeli bi de oturma hali oluyor onu kullandı genelde birden gidiyor çünkü hızını alamıyor :)

Evet genelde yorumlar öyle, yürüme poziyonunda düşüyormuş. Neyse o zaman araba şeklinde kullanırız bizde :)

Her ikisi bende de mevcut :) şakır şakır sütüm gelecek sanmışım demekki :)

Yorumlar genelde öyle cnm daha çok araba şeklinde kullanılmış. Bakalım bizde biz yanındayken kullanırız diye düşündük.

Dün uzun uzun baktım hiç güzel fiyat performans ürünü bir oyuncak yoktu.Çok daha iyi şeyler yapılabilir.

Kızlar yürüteç olarak hangi markayı tavsiye edersiniz
bana robotik yürüteç tavsiye etmişlerdi bebek bir yerlere uzanmaya çalışırken diğer yürüteçler devriliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum. kendi çevremde pembesini bulamadığım için alamadım. internetten de sipariş vermek istemedim. Babyhope aldım ben çok bir özelliği yok ama yinede oyalanıyor. Bebeğin o kadar çok ihtiyacı oluyor ki yürütece çokda para harcamamak lazım.

Ya benim yaramazın dişi çıkmadı daha ama son bir haftadır diş varmış gibi ısırıp acıtıyor. Diş yokken nasıl bu kadar acıtabiliyor anlamıyorum. Daha önce hiç böyle yapmazdı, durduk yere niye ısırıyor anlamıyorum. Süt gelmiyor desem, acıtınca ağzından çıkarıyorum memeyi ve süt akıyor yanağına doğru. Çok canımı yakıyor ya. Dişi çıkınca kanatır böyle yaparsa :KK43:
dişi kaşındığı için ısırıyor olabilir. benim kızın tek dişi var. geçen gün onu geçirdi meme ucuma canım çok yandı istemsiz olarak işşşş dedim boş bulundu korktu. biberonun ucunu ısırdığı gibi benim mememide ısırabileceğini sandı galiba.

Dün uzun uzun baktım hiç güzel fiyat performans ürünü bir oyuncak yoktu.Çok daha iyi şeyler yapılabilir.

Benim çok araştırma şansım olmadı malesef canım, alışveriş, spor, oğluşun yemekleri vs derken, akşam oğluş uyuduktan sonra baktım ve aldım.. oyuncak işi birazda şans işi, kimisi çok seviyo kimisi suratına bakmıyor..

Selam Kızlar :) oto koltuğunda karar kılanlar veya alanlar hangisini düşünüyorsunuz? Veya aldınız?
Adac tan geçmiş ve fiyatının uygun oluşundan ötürü maxi cosi tobi ye baktık (9-18) çocuk içinde kayboldu. Recaro zero benim içime sindi (0-18) ama bazı serilerinde kemer problemi varmış. Ve fiyatından dolayı eşim ona pek yanaşmıyor. 360 derece dönebilenlerin içinde en uygunu olmasına rağmen. Eşime kalsa test güvenlik falan önemli değil çocuk otursun yeter diyor :110: size bi danışayım dedim

Back