• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim alerji yapan seyi tespit icin karisik seyker vermemelisin .Hepsini tek tek denemelisin .Yogurt ve lor yedirebilirsin .Mevsim sebzelerinden balkabagi ,patates,havuc filan.

Haha o da iyiymis:KK48:

Evet :))

Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun inşallah canim yaa
Tamam canım. Oglun nasıl sen nasılsın. Diş cıkarmaya başladımı kac aylık oldu? Sanırım 7 olmalı.

Kızlar yürüteç olarak hangi markayı tavsiye edersiniz
Baby hope aldım çok detayı yok, baktıklarım genel olarak aynıydı dikkat et diyeceğim şey güvenlikten sonra yürütecin oyuncaklarının sesinin on off tuşları olması, aldığımızda bu yok , pilleri takınca fark ettik, ses ayarı da yok çok gürültülü çıkıyor o yüzden oyuncak kısmını çıkardık bir de sallanma özelliği olanlar var ben olmasa da olur dedim

Uyku eğitimi verenler:skandal:
Gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz ? Uyku öğünü olarak 2kere o uyanmadan mı besliyorsunuz yoksa uyanıp ağlayınca mı??

Aklıma gelenler :) @sonsuzzz @Kizilcik123 @oinone27 @Shezofren88
hadess hadess
Olması gereken o uyanmadan uykusunda beslemek. Saat akşam 7 de uyuyorlar sabah 6-7 arası uyanıyorlar. Gece 1 de bir kere beslenmeleri yeterli. Ama aslında olan saat 23 de ve gece 3 de uyanıyorlar bende mama veriyorum. Ne yazık ki bu kısmı yapamadım.

Anladim canim .Ben kaçırdım sandim bir an .Az once biz de sipariş verdik. Lacivert zikzak desenli alcaktim kalmamis tropikal yazani aldim .

Yine sen en iyisini bilirsin kuzum .Ben daha bebek arabasıyla hic yalniz çıkmadım. Hep kanguruya taktim .Tabii kış olunca ustleri de kat kat kanguru rahat olmayabilir .Ama toplu taşımada arabasini kapatcaksan her sekilde yine kucaginda olacak.
Yarin hava guzel olacakmis kalin giydirmeyi dusunmuyorum. Normaldede kalin giydirmiyorum. Kanguruyla gitmeye karar verdim. Eger sıkılırsa kangurudan cikartirim. Mantiklisi bu sanirim.

Kizlar bisey sorcam yarin avrupa yakasindan anadolu yakasina gececegim. Malum toplu tasima kullanacagim. Arkadasim dedi ki bebek arabasini alma pisman olursun cocugu kanguruya koy oyle yola cik dedi. Dedim 1 yada 1.5saat o cocuk kanguruda durmaz hadi durdu diyelim ben cok yorulurum dedim. Bana bi akil verin kizlar nasil gideyim. Taksiler zaten pahali mecburen toplu tasima.
Canım uber düşündün mü? Fiyatları Nasıl ve hala aktif mi bilmiyorum ama

O indirimden öncede yoktu canım, bana yakın mağazaya gittiğimde uzun zamandır gelmediğini söylemişlerdi. Bende joker aldım o yüzden ama çok anladığını söyleyemem. Üzerinde hareket eden tren var onu durdurmaya çalışıyor durmuyo diye sinirlenip tepesine indiriyor :KK70: yürüteçte sayı bloğu vardı onunla oynuyor diye aktivite masasını benzer aldım. Sayı aparatından tutup yere çalıyor :olamaz:
Bizimkiler için henüz erken o zaman ama zamanla ayakta durma çabaları içinde teşvik edici görünüyor.

Yarin hava guzel olacakmis kalin giydirmeyi dusunmuyorum. Normaldede kalin giydirmiyorum. Kanguruyla gitmeye karar verdim. Eger sıkılırsa kangurudan cikartirim. Mantiklisi bu sanirim.
Canım sadece raylı sistemle ulaşılabilecek bir güzergah ise ben olsam bebek arabası alırdım (ben olamam zira bizim ikiz bebek arabası)
Ama minibüs yada otobüs varsa vay haline diyorum. O zaman kanguru şart.

Evet kanguru rahat ama o kadar sat beni yormaz mi ? Neticede yakin mesafe degil.
Evet insan yoruluyor ama ben kendi adıma arabayı sürerken daha Bı yoruluyorum üstelik çok geriliyorum karsıya gecerken falan kimsenin saygısı yok Bı durayım da geçsin demiyorlar inşallah sorunsuz gider gelirsiniz

Tamam canım. Oglun nasıl sen nasılsın. Diş cıkarmaya başladımı kac aylık oldu? Sanırım 7 olmalı.
Iyiyim canim .Oglum da uyku dışında iyi .Dis yok henuz .Ayin 16sinda 7 aylik olcaz .
Sen nasilsin ?Artik bizle takılmıyorsun .Diyet gruplarinda görüyorum seni .Zayifladin mi ?
Senin prensesler ne alemde ?

Anladim canim .Ben kaçırdım sandim bir an .Az once biz de sipariş verdik. Lacivert zikzak desenli alcaktim kalmamis tropikal yazani aldim .

Yine sen en iyisini bilirsin kuzum .Ben daha bebek arabasıyla hic yalniz çıkmadım. Hep kanguruya taktim .Tabii kış olunca ustleri de kat kat kanguru rahat olmayabilir .Ama toplu taşımada arabasini kapatcaksan her sekilde yine kucaginda olacak.
Eşim de onu almış gece çok severim o rengi, güzel günlerde kullanalım o zaman :):)

Sız oyuncak yazdıkca unuttuğum oyuncaklar aklıma geliyor kızıma zamanında bir oda dolusu almıştık terasta boş odada hepsi dün gittim sesli oyuncak çıkardım hepsi poşetli paketli duruyor ama kızım bunlar benim küçüklük oyuncağım dıye hiç birini vermiyor :KK43:
Haha kıyamam ya benim de oğlumdan kaldı bi kaç tane de arkadaşlar verdi idare ediyoruz şimdi

Kizlar bisey sorcam yarin avrupa yakasindan anadolu yakasina gececegim. Malum toplu tasima kullanacagim. Arkadasim dedi ki bebek arabasini alma pisman olursun cocugu kanguruya koy oyle yola cik dedi. Dedim 1 yada 1.5saat o cocuk kanguruda durmaz hadi durdu diyelim ben cok yorulurum dedim. Bana bi akil verin kizlar nasil gideyim. Taksiler zaten pahali mecburen toplu tasima.
O kadar uzun süre kanguru bebişi rahatsız etmez mi bilemedim yürürken kanguru toplu taşımada kucağına al en iyisi bacakları rahatsız olmasın hiç değilse

Canım sadece raylı sistemle ulaşılabilecek bir güzergah ise ben olsam bebek arabası alırdım (ben olamam zira bizim ikiz bebek arabası)
Ama minibüs yada otobüs varsa vay haline diyorum. O zaman kanguru şart.
2 rayli sistem 1 otobus cnm o yuzden kanguru ile gitmeye karar verdim.

Evet insan yoruluyor ama ben kendi adıma arabayı sürerken daha Bı yoruluyorum üstelik çok geriliyorum karsıya gecerken falan kimsenin saygısı yok Bı durayım da geçsin demiyorlar inşallah sorunsuz gider gelirsiniz
Ins cnm, karsidan karsiya gecerken o gerilme bende de var gercekten yol vermiyorlar.

Kızlar 1 ay içerisinde 3.defa tekrarladı hastalığı çocuklarımın abla kardeş gece ateşten öksürmekten boğazları yırtıldı :KK43: bu nasıl bir illet hastalık bütün kış böyle berbat mi geçecek gece uyku yok gündüz 5dk dinlenme yok yemeği bile eşimle nöbetleşe yiyoruz :KK43:
Çok geçmiş olsun inş son olsun keşke hasta olmadan büyüseler

Oyuncak olarak bu ay vurup ses çıkaran oyuncaklar daha dikkatlerini cekiyor bi de dişleri daha rahat kaşıyacak oğlumdan fisher ın aktivite masası kaldı ama erken daha şuan bi değişi var onu cok sevdi yürüteç gibi içine oturmalı etrafı çeşitli oyuncaklar ama yürümüyor altında bezi var ayakları ona değiyor hoppala gibi zıplıyor :)

Back