- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.681
İlk araba oğlumda vardı cok kullanışlı değil bi de bizim ki birden yürümeye başladı istemedi iki kademeli bi de oturma hali oluyor onu kullandı genelde birden gidiyor çünkü hızını alamıyor :)Eki Görüntüle 2232109
Kızlar e-bebek ten aldığım oyuncaklar bunlar. İlk arabam konusunda kararsızım, alan kullanan varmı? Yürüteç mantığında ama sağa sola çarpar diye korkuyorumda..
Ama her çocuk farklı tabii birinin sevmediğini biri cok seviyor daha iyi kullanıyor bilmiş bilmiş bi cevap olmuş kusura bakma :)Eki Görüntüle 2232109
Kızlar e-bebek ten aldığım oyuncaklar bunlar. İlk arabam konusunda kararsızım, alan kullanan varmı? Yürüteç mantığında ama sağa sola çarpar diye korkuyorumda..
Yok benimki doğuştan uyku problemliBizim de bu aralar uyku sacmaladı diş mi çıkaracak acaba ?
Aynı şekilde ben de süt saklama poşetlerini ek gıdada kullanılabilir diye düşündüm kalan pedleri de dediğin gibi değerlendireyim , iyi fikir :)Kizlar elinizde fazla sut saklama poseti varsa peynir alti suyunu onda muhafaza edebilirsiniz .
Ben kutu kutu almistim doğumdan önce. Sut sagmayi birakinca hepsi kaldi .Bu sekilde degerlendirecegim .
Bir de göğüs pedleri var elimde patlayan
onlardan da makyaj temizleme pamugu olur .
Eki Görüntüle 2232109
Ay maşallah.Iyiyim canim .Oglum da uyku dışında iyi .Dis yok henuz .Ayin 16sinda 7 aylik olcaz .
Sen nasilsin ?Artik bizle takılmıyorsun .Diyet gruplarinda görüyorum seni .Zayifladin mi ?
Senin prensesler ne alemde ?
İlk araba oğlumda vardı cok kullanışlı değil bi de bizim ki birden yürümeye başladı istemedi iki kademeli bi de oturma hali oluyor onu kullandı genelde birden gidiyor çünkü hızını alamıyor :)
Dün mağazada denedik pek kullanamadı benimki , yüz üstü düşme ihtimali çok gibi geldi bana almadım canım .
Kizlar elinizde fazla sut saklama poseti varsa peynir alti suyunu onda muhafaza edebilirsiniz .
Ben kutu kutu almistim doğumdan önce. Sut sagmayi birakinca hepsi kaldi .Bu sekilde degerlendirecegim .
Bir de göğüs pedleri var elimde patlayan
onlardan da makyaj temizleme pamugu olur .
Yorumlar genelde öyle cnm daha çok araba şeklinde kullanılmış. Bakalım bizde biz yanındayken kullanırız diye düşündük.
bana robotik yürüteç tavsiye etmişlerdi bebek bir yerlere uzanmaya çalışırken diğer yürüteçler devriliyormuş ne kadar doğru bilemiyorum. kendi çevremde pembesini bulamadığım için alamadım. internetten de sipariş vermek istemedim. Babyhope aldım ben çok bir özelliği yok ama yinede oyalanıyor. Bebeğin o kadar çok ihtiyacı oluyor ki yürütece çokda para harcamamak lazım.Kızlar yürüteç olarak hangi markayı tavsiye edersiniz
dişi kaşındığı için ısırıyor olabilir. benim kızın tek dişi var. geçen gün onu geçirdi meme ucuma canım çok yandı istemsiz olarak işşşş dedim boş bulundu korktu. biberonun ucunu ısırdığı gibi benim mememide ısırabileceğini sandı galiba.Ya benim yaramazın dişi çıkmadı daha ama son bir haftadır diş varmış gibi ısırıp acıtıyor. Diş yokken nasıl bu kadar acıtabiliyor anlamıyorum. Daha önce hiç böyle yapmazdı, durduk yere niye ısırıyor anlamıyorum. Süt gelmiyor desem, acıtınca ağzından çıkarıyorum memeyi ve süt akıyor yanağına doğru. Çok canımı yakıyor ya. Dişi çıkınca kanatır böyle yaparsa
Dün uzun uzun baktım hiç güzel fiyat performans ürünü bir oyuncak yoktu.Çok daha iyi şeyler yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?