Bu ara her şey mi kötü gider? Gidiyor gerçekten gidiyor. O kadar sinirliyim ki, kendimi sıkmaktan dişlerim ve başım ağrıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum ama yapmam gereken bir sürü şey var. Ne gezmek rahatlatıyor ne başka bir şey. İnat gibi oğlumun da en huysuz zamanları. Kakasını yapamıyor, hem yemek istiyor sonra yerken kıvranıp yemek istemiyor. Emmek istiyor, kıvranıp onu da bırakıyor. Her şeye ağlıyor. Yemek yapıyorum, yaptığım yemek ya yanıyor ya istediğim gibi olmuyor. Uyku zaten yok kaç gündür. Bugün meme ucum deli acımaya başlamıştı, bir baktım, yarılmış. Dişi de yok ki çocuğun nasıl yaptı anlamıyorum. Sanki bıçakla kesilmiş gibi yarılmış. Sadece 2 saat emzirmedim ilaç sürdüm, onda da meme deli dolmuş, biraz daha emzirmesem onun ağrısına duramam. Gece bu saat olmuş, mızır mızır etrafta dolanıyor. Ne zaman uyur Allah bilir. Uyusa da uzun uykuya geçecek mi yoksa 1 2 saat uyuyup uyanacak mı, o da belli değil. Rutin oluşturmak istiyorum ama mümkün olmuyor çünkü çocuğun bitmeyen bir gaz kaka derdi var, o gaz kaka ne zaman huzur verirse o zaman uyuyor.