2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben meyve vermiyorum aksamlari uyutmadan once muhallebisine biraz katiyorum. Zaten tatli olmuyor birde kahvaltiyi karisik olarak veriyorum tek meyve koyuyorum icine.

Ben meyve vermiyorum aksamlari uyutmadan once muhallebisine biraz katiyorum. Zaten tatli olmuyor birde kahvaltiyi karisik olarak veriyorum tek meyve koyuyorum icine.
Ben kahvaltı sonrası meyve veriyorum canım, vermemeli miyim acaba? yarım avokado, yarım şeftali, yarım muz karışım yapıp ikisine bölüştürüyorum mesela, bazende bir elma bir armut rende yapıp bölüştürüyorum.

Bugun kizima kuzu kiymali kereviz corbasi yaptim. Masallah cok istahla yedi, korkmustum kiyma koku yaparda yemez diye sanirim kereviz bastirdi onu.
Benimkiler kuzu kıymaya bayılıyor canım, tam tersi kereviz katınca biraz burun kıvırdılar ilk başta ama şimdi alıştılar. En çok havuç, yerelması, balkabağı buharda pişirip kıyma, pirinç ve tarhanayla karışımı seviyorlar.

geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin.

Evet canım duramadılar siz beğenmemişsinizdir gönderin paranızı iade edelim mağdur olmayın dedi tel.çıkan bayan zaten o da sahibiymiş zir.mühendisi. Hiç sevmem fabrikası işletmesi olmayan paket gıda satan yerlerden.. zaten şüpheli. Sen bilirsin canım verip vermemekte ama ben evime sokmayacağım daha. Asudan deniyeceğim, sipariş vermem lazım.

Bende bazen 2 bazen 3 meyveyi karistiriyorum ama muhallebi icerisine koyuyorum sade olarak vermiyorum. sonra tatliya alisiyorlar sebze yemiyorlar. Ama kahvaltida mecburen veriyorum meyve karisimi yumurta yiyemiyor alerjisi var. Sen istersen dr goturunce sor cnm.

Afiyet bal seker olsun miniklere, bende icine havuc patates sogan ve kereviz katip yaptim tereyagiyla sogan ve kiymayi kavurdum. Mis gibi oldu afiyetle yedi. Yarinda dana kiymadan sebze puresi yapacagim. Tarifin varsa alabilirim cnm.

Afiyet bal seker olsun miniklere, bende icine havuc patates sogan ve kereviz katip yaptim tereyagiyla sogan ve kiymayi kavurdum. Mis gibi oldu afiyetle yedi. Yarinda dana kiymadan sebze puresi yapacagim. Tarifin varsa alabilirim cnm.
Ben sebzeleri buharda pişirip kıymayı ayrıca ocakta pirinçle pişiriyorum sonra sebzelerle birleştirip eziyorum en son zeytinyağı ekliyorum. Kavurma işlemi yapmıyorum ve mümkün olduğu kadar dana eti yedirmeme taraftarıyım, organik besiyi devamlı bulamayacağım için kuzu ile 2 yaşına kadar devam edeceğim canım.

Haklısın valla bende yedirmem. Makarna vitma duymuştum birde orası nasıl acaba? Burada konuşulmuştu sanırım ama asudan duymamışım hemen bakarım onada.

Sana da bebişlerine də Allah acil şifalar versin canım inşallah korktuğun gibi olmaz ekstradan dikkatli olursun , bana da 12 yaşımdayken doktor dikkatli olmazsan astım ola bilirsin göğsünü sıcak tut demişti 31 yaşındayım hala olmadım çok şükür , şimdi nasıllar biraz daha iyiler mi 2 bebek çok daha zordur senin için Allah yardımcın olsun

Nasıl olduklarını tam olarak akşam eve gidince anlayacağım canım ama k.v.nin demesine göre gündüz iyilermiş, akşam yatınca öksürük başlıyordu.

Merhaba, ben bebe bisküvisi yaptım onu veriyorum şimdilik. Daha kahvaltı için özel bir şey geçemedim çünkü zaten benimki gece 1 2 gibi uyuyup öğlene kadar gözlerini açmadan ağlıyor. Ama 8. ayına girince zeytin vermeye başlayacağım inşallah. Yumurta sarısı denemeye daha cesaret edemedim, eğer sıkıntı yoksa onu veririm. Şimdilik bebe bisküvisi ya da çorba falan veriyorum maalesef.

Haklısın valla bende yedirmem. Makarna vitma duymuştum birde orası nasıl acaba? Burada konuşulmuştu sanırım ama asudan duymamışım hemen bakarım onada.
Yok onu da alamadım canım domates var hepsinin içinde. Durduk yere alerji etki etsin istemiyorum. Ben grünn marka aldım şimdi, onu deniyeceğim bir kaç güne gelir onda domates yok kereviz ve havuç var bir de ısırgan var en azından alerjen değildir diye düşünüyorum.
Of yani zaten domates free olsa annemin , tanıdıkların filan verdiği mis gibi tarhana var ama en az bir 10.ayını beklemem lazım. Kardeşim sağlıkçı, o ve onun doktor arkadaşı da alerjik olabilir kullanmasın tarhanayı 1 yaşa kadar demiş. Yani durduk yere alerjene dikkat çekmek istemiyorum.

Nasıl olduklarını tam olarak akşam eve gidince anlayacağım canım ama k.v.nin demesine göre gündüz iyilermiş, akşam yatınca öksürük başlıyordu.
Canım sana tavuk konusunda tavsiye verecektim hatta C cisse0932 de bizi aydınlatabilir. Pişmiş tavuğun deepfreeze koşullarında saklanması çok da uygun olmadığını biliyorum, o yüzden organik dahi olsa farketmiyor, tavuk çabucak mikrop kapan bir et türü. Bir de ondan tavsiye alalım istersen

Aa hangi tarhanayi? Ne oldu kaçırdım ben

Kahvaltıda ne veriyorsun canım sen?? Benimki yemiyor kahvaltı hiç ya
Kahvaltıda tereyağı labne yumurta sarısı peynir bisküvi avokado gibi şeyleri yiyor verirsem. Ama daha doyurucu olsun diye ve kolay geldiği için bir haftadır ıhlamur suyu, irmik, oeynralti suyu ile muhallebi yapıp içine yumurta labne katiyorum

Ben gece yatmadan göğsüne bebe viksi sürüyordum uyurken öksürüğü baya azalmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…