- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.221
Ben meyve vermiyorum aksamlari uyutmadan once muhallebisine biraz katiyorum. Zaten tatli olmuyor birde kahvaltiyi karisik olarak veriyorum tek meyve koyuyorum icine.Bende o kadar az veriyrm acaba çok mu az diye düşündm o yüzden sordum. Sebze pürelerini de iştahla yemiyor. Ek gıda bizm izin hayal kırıklığı resmen. Anne sütü favorisi.. sanki çocuk hiç yemeyecekmş gibi hissedyrm
Ben kahvaltı sonrası meyve veriyorum canım, vermemeli miyim acaba? yarım avokado, yarım şeftali, yarım muz karışım yapıp ikisine bölüştürüyorum mesela, bazende bir elma bir armut rende yapıp bölüştürüyorum.Ben meyve vermiyorum aksamlari uyutmadan once muhallebisine biraz katiyorum. Zaten tatli olmuyor birde kahvaltiyi karisik olarak veriyorum tek meyve koyuyorum icine.
Benimkiler kuzu kıymaya bayılıyor canım, tam tersi kereviz katınca biraz burun kıvırdılar ilk başta ama şimdi alıştılar. En çok havuç, yerelması, balkabağı buharda pişirip kıyma, pirinç ve tarhanayla karışımı seviyorlar.Bugun kizima kuzu kiymali kereviz corbasi yaptim. Masallah cok istahla yedi, korkmustum kiyma koku yaparda yemez diye sanirim kereviz bastirdi onu.
Nasıl oldunuz canım sen ilaç kullanıyor musun?Aman çok dikkat edin canım, bak benim kızım aynı durumda çok zorgeçmiş olsun.
geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin.Ürünün arkasında duramadılar mı dersin, eğer öyleyse bende vermeyeceğim elimde daha güvenilir bir tarhana var zaten onu kullanırım.
Beyorganik buğday ruşeymide almıştım şimdi ona da pek güvenim kalmadı.
Ben beyorganik ürünlerini moda elta ada organik mağazasından almıştım, sen nereden aldın?
Bu arada doğalsan organik siyez bulguru aldım 3 gündür onu yediriyorum ama pişmesi çok uzun sürüyor ancak ben uğraşırım onu bizim bakıcı ablaya güvenemem diye kaldırdım.
Ben de bugün kereviz deniycem canım kıymayla. İnşallah sever. Afiyet olsun size :)Bugun kizima kuzu kiymali kereviz corbasi yaptim. Masallah cok istahla yedi, korkmustum kiyma koku yaparda yemez diye sanirim kereviz bastirdi onu.
Bende bazen 2 bazen 3 meyveyi karistiriyorum ama muhallebi icerisine koyuyorum sade olarak vermiyorum. sonra tatliya alisiyorlar sebze yemiyorlar. Ama kahvaltida mecburen veriyorum meyve karisimi yumurta yiyemiyor alerjisi var. Sen istersen dr goturunce sor cnm.Ben kahvaltı sonrası meyve veriyorum canım, vermemeli miyim acaba? yarım avokado, yarım şeftali, yarım muz karışım yapıp ikisine bölüştürüyorum mesela, bazende bir elma bir armut rende yapıp bölüştürüyorum.
Afiyet bal seker olsun miniklere, bende icine havuc patates sogan ve kereviz katip yaptim tereyagiyla sogan ve kiymayi kavurdum. Mis gibi oldu afiyetle yedi. Yarinda dana kiymadan sebze puresi yapacagim. Tarifin varsa alabilirim cnm.Benimkiler kuzu kıymaya bayılıyor canım, tam tersi kereviz katınca biraz burun kıvırdılar ilk başta ama şimdi alıştılar. En çok havuç, yerelması, balkabağı buharda pişirip kıyma, pirinç ve tarhanayla karışımı seviyorlar.
Sever ins cnm tesekkur ederiz. Sizede afiyet olsun :)Ben de bugün kereviz deniycem canım kıymayla. İnşallah sever. Afiyet olsun size :)
Ben sebzeleri buharda pişirip kıymayı ayrıca ocakta pirinçle pişiriyorum sonra sebzelerle birleştirip eziyorum en son zeytinyağı ekliyorum. Kavurma işlemi yapmıyorum ve mümkün olduğu kadar dana eti yedirmeme taraftarıyım, organik besiyi devamlı bulamayacağım için kuzu ile 2 yaşına kadar devam edeceğim canım.Afiyet bal seker olsun miniklere, bende icine havuc patates sogan ve kereviz katip yaptim tereyagiyla sogan ve kiymayi kavurdum. Mis gibi oldu afiyetle yedi. Yarinda dana kiymadan sebze puresi yapacagim. Tarifin varsa alabilirim cnm.
Haklısın valla bende yedirmem. Makarna vitma duymuştum birde orası nasıl acaba? Burada konuşulmuştu sanırım ama asudan duymamışım hemen bakarım onada.geçmiş olsun canım öncelikle Allah şifa versin.
Evet canım duramadılar siz beğenmemişsinizdir gönderin paranızı iade edelim mağdur olmayın dedi tel.çıkan bayan zaten o da sahibiymiş zir.mühendisi. Hiç sevmem fabrikası işletmesi olmayan paket gıda satan yerlerden.. zaten şüpheli. Sen bilirsin canım verip vermemekte ama ben evime sokmayacağım daha. Asudan deniyeceğim, sipariş vermem lazım.
Sana da bebişlerine də Allah acil şifalar versin canım inşallah korktuğun gibi olmaz ekstradan dikkatli olursun , bana da 12 yaşımdayken doktor dikkatli olmazsan astım ola bilirsin göğsünü sıcak tut demişti 31 yaşındayım hala olmadım çok şükür , şimdi nasıllar biraz daha iyiler mi 2 bebek çok daha zordur senin için Allah yardımcın olsunSizede geçmiş olsun, en azından ilerlemesini önlemiş olalım diye bende ilaca başladım. Ben astım hastasıyım o yüzden bebekler öksürünce çok tedirgin oluyorum. Dr.da senden dolayı bebeğinin astım olma ihtimali %30 artıyor bu yüzden daha dikkatli olmalısın dedi. Allah korusun diyorum hep, ben çocukken hem aileme çok çektirdim, hem kendim çok çektim.
Nasıl olduklarını tam olarak akşam eve gidince anlayacağım canım ama k.v.nin demesine göre gündüz iyilermiş, akşam yatınca öksürük başlıyordu.Sana da bebişlerine də Allah acil şifalar versin canım inşallah korktuğun gibi olmaz ekstradan dikkatli olursun , bana da 12 yaşımdayken doktor dikkatli olmazsan astım ola bilirsin göğsünü sıcak tut demişti 31 yaşındayım hala olmadım çok şükür , şimdi nasıllar biraz daha iyiler mi 2 bebek çok daha zordur senin için Allah yardımcın olsun
Merhaba, ben bebe bisküvisi yaptım onu veriyorum şimdilik. Daha kahvaltı için özel bir şey geçemedim çünkü zaten benimki gece 1 2 gibi uyuyup öğlene kadar gözlerini açmadan ağlıyor. Ama 8. ayına girince zeytin vermeye başlayacağım inşallah. Yumurta sarısı denemeye daha cesaret edemedim, eğer sıkıntı yoksa onu veririm. Şimdilik bebe bisküvisi ya da çorba falan veriyorum maalesef.
Yok onu da alamadım canım domates var hepsinin içinde. Durduk yere alerji etki etsin istemiyorum. Ben grünn marka aldım şimdi, onu deniyeceğim bir kaç güne gelir onda domates yok kereviz ve havuç var bir de ısırgan var en azından alerjen değildir diye düşünüyorum.Haklısın valla bende yedirmem. Makarna vitma duymuştum birde orası nasıl acaba? Burada konuşulmuştu sanırım ama asudan duymamışım hemen bakarım onada.
Canım sana tavuk konusunda tavsiye verecektim hatta C cisse0932 de bizi aydınlatabilir. Pişmiş tavuğun deepfreeze koşullarında saklanması çok da uygun olmadığını biliyorum, o yüzden organik dahi olsa farketmiyor, tavuk çabucak mikrop kapan bir et türü. Bir de ondan tavsiye alalım istersenNasıl olduklarını tam olarak akşam eve gidince anlayacağım canım ama k.v.nin demesine göre gündüz iyilermiş, akşam yatınca öksürük başlıyordu.
Aa hangi tarhanayi? Ne oldu kaçırdım benBu arada organik tarhanayı iade ediyorum, açılmış paketi geri alacaklar.. Paramı da iade ettiler, bir daha herhangi bir ürününü satmak istemediler demek ki, sorularımı da sizin ağzınızın tadına uymamıştır şeklinde cevapladılar :)) nasıl ama. İlginç geldi bana..
Kahvaltıda tereyağı labne yumurta sarısı peynir bisküvi avokado gibi şeyleri yiyor verirsem. Ama daha doyurucu olsun diye ve kolay geldiği için bir haftadır ıhlamur suyu, irmik, oeynralti suyu ile muhallebi yapıp içine yumurta labne katiyorumKahvaltıda ne veriyorsun canım sen?? Benimki yemiyor kahvaltı hiç ya
Ben gece yatmadan göğsüne bebe viksi sürüyordum uyurken öksürüğü baya azalmıştı canımNasıl olduklarını tam olarak akşam eve gidince anlayacağım canım ama k.v.nin demesine göre gündüz iyilermiş, akşam yatınca öksürük başlıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?