• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimkiler gündüz sadece bir kez süt içiyorlar 150 şer birde gece uyku arasında, gerisi sırasıyla kahvaltı, meyve, etli sebze püresi yada çorba, muhallebi ve yoğurt.
Meyve ve yoğurt öğün yerine mı geçiyor? 3 saat arayla verince o doyurmaz gibi geldi. Öyle bir deneyeyim bakalım. Gece uykusunda bile iciremedim dün ya

Ben sebzeleri buharda pişirip kıymayı ayrıca ocakta pirinçle pişiriyorum sonra sebzelerle birleştirip eziyorum en son zeytinyağı ekliyorum. Kavurma işlemi yapmıyorum ve mümkün olduğu kadar dana eti yedirmeme taraftarıyım, organik besiyi devamlı bulamayacağım için kuzu ile 2 yaşına kadar devam edeceğim canım.
Sen buharda pişirme makinesi mı almistin?

Yok onu da alamadım canım domates var hepsinin içinde. Durduk yere alerji etki etsin istemiyorum. Ben grünn marka aldım şimdi, onu deniyeceğim bir kaç güne gelir onda domates yok kereviz ve havuç var bir de ısırgan var en azından alerjen değildir diye düşünüyorum.
Of yani zaten domates free olsa annemin , tanıdıkların filan verdiği mis gibi tarhana var ama en az bir 10.ayını beklemem lazım. Kardeşim sağlıkçı, o ve onun doktor arkadaşı da alerjik olabilir kullanmasın tarhanayı 1 yaşa kadar demiş. Yani durduk yere alerjene dikkat çekmek istemiyorum.
Yoğurtlu tarhanada domates yok sanırım? Makarna lutfenden aldım bir kezz , bir kez de makarnavitmadan aldim. İkisini de beğendi oglum

Ben sebzeleri buharda pişirip kıymayı ayrıca ocakta pirinçle pişiriyorum sonra sebzelerle birleştirip eziyorum en son zeytinyağı ekliyorum. Kavurma işlemi yapmıyorum ve mümkün olduğu kadar dana eti yedirmeme taraftarıyım, organik besiyi devamlı bulamayacağım için kuzu ile 2 yaşına kadar devam edeceğim canım.
Yarin dana etiyle yapayim sonraki gun kuzu eti alirim. Tarifin icin tesekkurler cnm. Etli sebze tarifini soracaktim yanlislikla kiymali sebzeyi sormusum.

Haklısın valla bende yedirmem. Makarna vitma duymuştum birde orası nasıl acaba? Burada konuşulmuştu sanırım ama asudan duymamışım hemen bakarım onada.
Makarnavitma ve asudan ikisindende siparis verdim. Paketler ozenli bir sekilde kapatilmis. Asudanin yogurtlu tarhanasini bugday ve bebek irmigini aldim kizim sevdi. Vitmadanda baya siparis vermistim kullaniyoruz ondanda memnunuz. Ozellikle keciboynuzu ozu ve yogurtlu tarhanasi.

Yoğurtlu tarhanada domates yok sanırım? Makarna lutfenden aldım bir kezz , bir kez de makarnavitmadan aldim. İkisini de beğendi oglum
öyle mi canım onu da deneyim o zaman sonra. Şimdi grünn aldım .

İade ettiğim tarhana bey organik. Oğlum da sevdi yedi ama ben tattığımda hiç tadı yok, kıpkırmızı bir tarhana.

Sen tadına baktın mı aldıklarının?

Kızlar çok önemli bir sorum var.

Dikişleriniz kaslarınızda acıyor mu? Ben çocuğu tutmaktan mıdır nedir cok acıyor göbeğimin kasları

öyle mi canım onu da deneyim o zaman sonra. Şimdi grünn aldım .

İade ettiğim tarhana bey organik. Oğlum da sevdi yedi ama ben tattığımda hiç tadı yok, kıpkırmızı bir tarhana.

Sen tadına baktın mı aldıklarının?
Bunlar buğday rengi. Tarhana bizim oranın yemeği olmadığı için tadı konusunda yorum yapamicam :olamaz: sevmiyorum hic

Meyve ve yoğurt öğün yerine mı geçiyor? 3 saat arayla verince o doyurmaz gibi geldi. Öyle bir deneyeyim bakalım. Gece uykusunda bile iciremedim dün ya
Aynen cnm ben de uykusunda içiremedim süt içsin diye aç bıraktım yine içmedi mecbur çorba - yoğurt yedirdim iki saat sonra tekrar süt denedim içmedi normalde içiyordu o sütle kaşık maması yaptım en azından sütü böyle alıyor , iyi de günde bir iki biberon olur mu, anlamadım. Meyve ve yoğurt aynı anda öğün olabilir sanki

Aynen cnm ben de uykusunda içiremedim süt içsin diye aç bıraktım yine içmedi mecbur çorba - yoğurt yedirdim iki saat sonra tekrar süt denedim içmedi normalde içiyordu o sütle kaşık maması yaptım en azından sütü böyle alıyor , iyi de günde bir iki biberon olur mu, anlamadım. Meyve ve yoğurt aynı anda öğün olabilir sanki
Suyla yapılan kaşık mamasını mi sütle yapiyosun

merhaba kızlar :) doğumdan sonra giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. topikte yazışmaların devam ettiğini görünce şaşırdım doğumlar bitince topik de unutulur diyordum :) biz dün tam 6 aylık olduk. boyumuz 70 cm, kilomuz da 7,840 olmuş. son 1 ayda 510 gram almış kızım. kontrolünü yapan hemşire kilo alımının yavaş olduğunu, doktora gitmemiz gerektiğini söyledi ama internetten araştırdığıma göre kilosu gayet normal geliyor bana. 5-6 ay arası sizin bebişler ne kadar almıştı? bir de dün 3 tane aşı olduk ve aşı yerlerinden biri kızarmış ve şişmiş baya. hemşire normal, buz koy dedi ama içim pek rahat değil. 6. ay aşılarınızda böyle bir şey yaşadınız mı?

merhaba kızlar :) doğumdan sonra giremedim umarım hepiniz iyisinizdir. topikte yazışmaların devam ettiğini görünce şaşırdım doğumlar bitince topik de unutulur diyordum :) biz dün tam 6 aylık olduk. boyumuz 70 cm, kilomuz da 7,840 olmuş. son 1 ayda 510 gram almış kızım. kontrolünü yapan hemşire kilo alımının yavaş olduğunu, doktora gitmemiz gerektiğini söyledi ama internetten araştırdığıma göre kilosu gayet normal geliyor bana. 5-6 ay arası sizin bebişler ne kadar almıştı? bir de dün 3 tane aşı olduk ve aşı yerlerinden biri kızarmış ve şişmiş baya. hemşire normal, buz koy dedi ama içim pek rahat değil. 6. ay aşılarınızda böyle bir şey yaşadınız mı?
Kilosu gayet iyi çünkü benim kızım da iki aydır 350-500 gr arsında aldı doktor olumsuz birşey demiyor ancak altıncı ay aşısında böykr birşey yaşamadık, içiniz rahat etmezse tekrar gösterin

Back