• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar, ek gıdaya tam geçenler, benim kızım eskisi gibi süt içmez oldu süt saati geliyor biberona vuruyor istemiyor ama ek gıda veriyim biberon yerine böyle değil hoş ek gıdayı dolu dolu da yemiyor, sizde bu durum var mı
Bizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45
Kesinlikle kabul etmiyor.
Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım :(

dun benim kv elinde bez yikamadigina dua et diyordu. Ne yapayim yani, o esimin bezlerini yikadiysa benim ailem de benimkileri yikadi. O donemde herkes yikiyordu. Suanla kiyaslamak problem zaten. Ama cebinde akilli telefon var, kafan eskilerde kaldiysa onu da kullanma yani.

balkabagi, avokado, zeytinyagi onermisti bana kizlar.

Öff bende çok duyuyorum bu lafları özellikle kendi annemden ve kv den , geçen gün anneme dayanamadım dedim siz çocuğun altını alıp karnını doyurup yatırıyormussunuz biz öyle değiliz , herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyoruz ondan vakit kalmıyor , aynı tarz çocuk büyütmüyoruz dedim. O da kabul etti nerdee sizin kadar ilgilenicez biz kızım dedi , şimdi ki bebekler daha aktif , doğduklarında bile gözleri açık oluyor , ben çok iyi hatırlıyorum bebek görmeye giderdik ben 7-8 yaslarındayken , bebekler hep uyurdu , göz rengini sorardım açmıyorki kızım hep uyuyor derlerdi ,nerdee şimdi o uyuyan bebekler hey yavrum heyyy

Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım :KK43:
Aynen cnm yaa, ek gıda oldu ana öğün :) yarın sadece yoğurt vereyim diyorum sütü unutmasa iyidir

Alt.katta oturan bir haftalık lohusa kadına yatılı kuduruk çocuklu misafir geldi :KK43: üç gündür kıyamet kopuyor. Allah yar ve yardımcısı olsn

O ne ya , ne işleri var kadının tepesinde , sözde sorsan yardıma gelmiştir.

Aynen cnm yaa, ek gıda oldu ana öğün :) yarın sadece yoğurt vereyim diyorum sütü unutmasa iyidir
Bugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disinda

Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım :KK43:

Bizde de hastalıktan durumlar aynı , dün aptamil sütlü ballı irmikli aldım yanında kaşık hediyeli migrostan , mamanın tadı çok güzel ama biraz tatlı geldi bana , hediye kaşıkta efsaneee tavsiye ederim .

Bir koşuşturma içinde geçiyor günler yok uykusu yok ek gıdası yok mızmızlıpı, yok kv sorunları ... bazen 'yeterr 'diyesim geliyor senin nasıl gidiyor :)

Sorma sorma benimde bazen yeter diyesim var , 3 gündür aklımda bir türk kahvesi var hâlâ içemedim :eek:

Bugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disinda
Yoğurt, elma suyu, muz püresi ,hipp pirinç unu muhallebi, bunları dönüşümlü veriyorum dolu dolu da yemiyor kereta, bir iki tane de kavanoz maması denedim boşalan kavanozle da çok işe yarıyor, senin menünün nasıl cnm

Ay bilmiyorum hala sesleri geliyor. Normalde çok sessiz insanlar. Misafirler cazgır. Kardeşim gelse çocuğuyla kovalardim heralde

Benim bazen abimler gelirdi yeğenim 5 yaşında koltuk tepelerinde geziyordu :) biran önce gitsinler diye hiç bir şey istemezdim , yok yok ben yaparım derdim :olamaz:.. Zaten bende sese karşı sinir hali var, ben öğretmen felan olamazmışım :KK53:

Yoğurt, elma suyu, muz püresi ,hipp pirinç unu muhallebi, bunları dönüşümlü veriyorum dolu dolu da yemiyor kereta, bir iki tane de kavanoz maması denedim boşalan kavanozle da çok işe yarıyor, senin menünün nasıl cnm
Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik maması :( salça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum

Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik maması :KK43: salça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum
Süt düzenini yeniden sağlarsam çorbalara kıyma da eklicem ,süt içtiğinde de ek gıda Zorla yiyordu bir iki kaşık ama öğlen süt vermeyip çorba ve yoğurt yedirebiliyorum akşam süt içmiyor bu sefer de,kafamı karıştırdı bu durum , dediğin gibi başka da birşey kalmıyor aynı şeylerin türevleri oluyor :)

dun benim kv elinde bez yikamadigina dua et diyordu. Ne yapayim yani, o esimin bezlerini yikadiysa benim ailem de benimkileri yikadi. O donemde herkes yikiyordu. Suanla kiyaslamak problem zaten. Ama cebinde akilli telefon var, kafan eskilerde kaldiysa onu da kullanma yani.

balkabagi, avokado, zeytinyagi onermisti bana kizlar.
hay yaşa, akıllı telefonu interneti ben de söyledim benim KV ye...hiç işine gelmiyor :)) varsa yoksa 3 tane doğurmuş. Biz bir tane doğurmuşuz... Sanki şikayet ediyorum... İşine baksa süper olacak ama kafa boş bir uğraş yok, pırıl pırıl geziyor.

Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik maması :KK43: salça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum
canım, muzun içine avakado ekle kabız olmuyor, avakado süper dışarı çıkartıyor. Bir dene seviyorsa.

Bu arada organik tarhanayı iade ediyorum, açılmış paketi geri alacaklar.. Paramı da iade ettiler, bir daha herhangi bir ürününü satmak istemediler demek ki, sorularımı da sizin ağzınızın tadına uymamıştır şeklinde cevapladılar :)) nasıl ama. İlginç geldi bana..

Kahvaltıda ne veriyorsun canım sen?? Benimki yemiyor kahvaltı hiç ya:(

ona neymiş ya, sen cocuguna bebe biskuvisi yedirmek zorunda degilsin ki. Hep bir ben daha iyi anneyim'cilik oynama derdindeler ama komik oluyor.

Benim de gorumcem ben suni sancinin son demlerinde delirirken dedi ki, ee anne olmak kolay mi? Ama kendisi anne degil, dogum sancisini da bilmiyor hatta 1 kere bile kadin doguma muayene olmamis bir insan :deli: valla fazla sabirliyiz, o an onu odadan kovmaliymisim bence

valla benim popo gobek aldi basini yurudu. Canim ne isterse aklima ne gelirse yiyorum ama bir gun dur diyip toparlayacagimi da biliyorum.

Sadece o gun bugun degil :halay:
Bosver takma, herkes ozgur, yerken onlara soracak degiliz :kk77:

alternatifi de secmis :KK48: ama guzel tercih :kk77:

karar verdiniz mi canim?

canim doktorumuz zeytini suda bekletip ezerek verin dedi, onu veriyorum gunde 1 tane. Evde labne yaptim, muhendisbaba paylasmisti yapimini instagramda, cok super tutturamasam da sulu mulu veriyorum. Ogunleri ailecek yerseniz ya da en azindan bebisinle ikiniz yerseniz daha iyi oluyor. Benimki de fazla miktarda yemiyor zorlamiyorum hic. Agzini acmak isterse açar :dondurma:

Labne değil de lor yaptım ben de canım. Olmadı onu da deneyeyim bari. Bebe bisküvisi elma patates vs herşeyi denedim olmuyor. Yemiyor çocuk Kahvaltıda. Ben de onunla kahvaltı yapıyorum zaten sabahları canım. Akşam da ailecek yine masadayız. Sadece et suyunu sevdi çocuk :) onunla yaptığım 2 çorbayı da ağzını kocaman açarak yedi maşallah :)

Back