2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, 3 gündür oğlum uyumuyor yaa. Gece 2 dedin mi uyanıyor emiyor uyuyor koyuyorum başlıyor mırın kırına tekrar kalkıp kucakta gezdiriyoruz uyuyor 1 saat sonra tekrar. Çok uykum var 3 gündür uyumadım. Aksi gib eşim de geç geliyor gerçi o da uyuyamıyor benim kadar olmasa da. Neden böyle yapıyor olabilir ya? Gündüz uyuyor gayette 2 saatte bir düzenli

aynen oyle canim. Simdinin bebekleri dogustan farkli, bunu kabul edemiyorlar. Kv diyordu ki bebek uyurdu uyanmasini beklerdik ki sevelim, o uyumak degil sekeri dustugu icin bayilmak dedim. Biz de 2 3 saatte bir uyandirip besliyorduk mesela. Artik herkeste internet var, eskisi gibi degil. Bilgi cok hizli yayiliyor.
evet canim, kendi haline birakmiyoruz ki, uyanikken de oynatmaya bir seyler yapmaya calisiyoruz. Yaz gelse de parklara ciksak yaa
et suyu lezzet veriyor gercekten =) zamanla deneye deneye bulacagiz artik sevdikleri seyleri canim.

KIZLar bnm oglanınn alttan goruntu olaak ıkı dısı gelıor bellıydı bırı uc werdı dgerı wermedı hala o gelmıycek sanırım huzursuzlugu uc werınce bitiyormu???

Ürünün arkasında duramadılar mı dersin, eğer öyleyse bende vermeyeceğim elimde daha güvenilir bir tarhana var zaten onu kullanırım.
Beyorganik buğday ruşeymide almıştım şimdi ona da pek güvenim kalmadı.
Ben beyorganik ürünlerini moda elta ada organik mağazasından almıştım, sen nereden aldın?

Bu arada doğalsan organik siyez bulguru aldım 3 gündür onu yediriyorum ama pişmesi çok uzun sürüyor ancak ben uğraşırım onu bizim bakıcı ablaya güvenemem diye kaldırdım.

Kızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım ) ve dr.a gittik.
Sonuç üst solunum yolu enfeksiyonu ve henüz başlangıç safhası dedi dr. Erken müdehale edilmezse ilerleyip bronşiolit olabilir dedi. İki tane şurup bir tanede burun damlası verdi ve geldik evimize. Tabi sabaha kadar uyku uyumadılar sürekli uyanıp huysuzluk yaptılar.
K.v.de en azından bizde kaldı ve ne şekilde işe gittiğimi görmüş oldu.

Bugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disinda
Canım benimkiler gündüz sadece bir kez süt içiyorlar 150 şer birde gece uyku arasında, gerisi sırasıyla kahvaltı, meyve, etli sebze püresi yada çorba, muhallebi ve yoğurt.

KIZLar bnm oglanınn alttan goruntu olaak ıkı dısı gelıor bellıydı bırı uc werdı dgerı wermedı hala o gelmıycek sanırım huzursuzlugu uc werınce bitiyormu???
Bizimki uç verince dahada arttı diyebilirim, her çocukta farklı oluyor benim ikizlerin biri bütün üst dişlerini aynı anda çıkardı halende sürüyor huzursuzluğu ama diğeri tek tek ve çok daha zorlu geçiriyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ortalık hastalıktan geçilmiyor hastaneler tıklım tıklım benimkiler de bir iyi gibi oluyor derken tekrar başlıyor şurup damla falan da pek tesir etmiyor gibi hala hırıltılı nefes alıyor

Bizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45
Kesinlikle kabul etmiyor.
Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım
Al benden de o kadar .Her sey gaz yapiyor. Cocuk yogurtlu tarhanadan bikti .Dun havuclu un corbasi yaptim o da gaz yaptı. Kahvaltida lor yedirdim .Sade olduğu icin yiyemedi .Yumurta aldigimiz adam 4 gündür salliyor delirdim .Bir daha almiyacam .
Slm kızlar nasılsınız???
Kızımdan fırsat bulup giremiyorum malesef
Hoşgeldin topik annemiz .Yine cee yapip gittin sanirim :) Biz iyiyizsen nasilsin ?
Ben de sese dayanamiyorum .Yaşlanınca cok zorlancam sinifta
Ya gecmis olsun canim .Bu hastaliklar aksam cok belirginleşiyor
Bize de onumuzdeki iki hafta boyunca full misafir gelecek .Eve hastalik tasiyacaklar diye cok korkuyorum .Eger hasta olup bile bile gelen olursa canina olurum .

Sizede geçmiş olsun, en azından ilerlemesini önlemiş olalım diye bende ilaca başladım. Ben astım hastasıyım o yüzden bebekler öksürünce çok tedirgin oluyorum. Dr.da senden dolayı bebeğinin astım olma ihtimali %30 artıyor bu yüzden daha dikkatli olmalısın dedi. Allah korusun diyorum hep, ben çocukken hem aileme çok çektirdim, hem kendim çok çektim.

Ya gecmis olsun canim .Bu hastaliklar aksam cok belirginleşiyor
Bize de onumuzdeki iki hafta boyunca full misafir gelecek .Eve hastalik tasiyacaklar diye cok korkuyorum .Eger hasta olup bile bile gelen olursa canina olurum .
Misafir yatılı mı gelecek canım, Allah kolaylık versin, inşallah hastalık getirmez ve sana katkı sağlarlar sende biraz soluklanırsın.

Meraba kızlar nasılsnz?? Hasta olanlar çok geçmiş olsun.. S Susammmmm canım bizim alerjk bebekler kahvaltıda ne yiyeblr.. çocuğa daha kahvaltı başlatamadm malesef.. sen neler veriyrsun? Birde kızlar diyelim meyve saatinde elma ya da armut yedireceğiz. Ne kadar olmalı dilim olarak?

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerlemeden toparlanırlar

Çok geçmiş olsun cnm, kv gelmesi zorluğu bilmesi iyi olmuş, umarım bebekler hemen iyileşir

Aman çok dikkat edin canım, bak benim kızım aynı durumda çok zor geçmiş olsun.

Misafir yatılı mı gelecek canım, Allah kolaylık versin, inşallah hastalık getirmez ve sana katkı sağlarlar sende biraz soluklanırsın.
Bir yati kismi yok .Sabahtan aksama her gun .Kp kv ve esim disindaki cocuklari
Buna bir de akrabalari eklenecek zaman zaman .Bana dua edin hunileri takmayayim .Evde birileri varken aşırı gürültü oluyor .Çocuk uyumuyor hepten uyuyamiyor oyle durumlarda .
Golge etme baska ihsan istemem derler ya gurultu yapmasinlar baska bi yardim filan istemiyorum .Yeme icmeyi de saldim gitti .Her gun gelen misafir bile sayilmaz.

Ben sahsen meyveye cok yuklenmiyorum .Elma puresi yaparsam bir orta boy elmanin ceyreginden bile az veriyorum .Bazen meyveyi muhallebiye karıştıyorum canim.

Ben sahsen meyveye cok yuklenmiyorum .Elma puresi yaparsam bir orta boy elmanin ceyreginden bile az veriyorum .Bazen meyveyi muhallebiye karıştıyorum canim.
Bende o kadar az veriyrm acaba çok mu az diye düşündm o yüzden sordum. Sebze pürelerini de iştahla yemiyor. Ek gıda bizm izin hayal kırıklığı resmen. Anne sütü favorisi.. sanki çocuk hiç yemeyecekmş gibi hissedyrm

Cok gecmis olsun cnm. Beebekler hasta olmasin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…