- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.201
aynen oyle canim. Simdinin bebekleri dogustan farkli, bunu kabul edemiyorlar. Kv diyordu ki bebek uyurdu uyanmasini beklerdik ki sevelim, o uyumak degil sekeri dustugu icin bayilmak dedim. Biz de 2 3 saatte bir uyandirip besliyorduk mesela. Artik herkeste internet var, eskisi gibi degil. Bilgi cok hizli yayiliyor.Ya o zamanın çocukları böyle değilmiş. Uyutunca yatağında uyurmuş mesela. Annem beni koynunda uyuturmuş, sabaha kadar istediğimde emip uyurmuşuz beraber. Bizimki öyle değil ki. Evet, çok zorlu koşullarda büyütmüşler ama ona göre de bebekler daha farklıymış işte.
evet canim, kendi haline birakmiyoruz ki, uyanikken de oynatmaya bir seyler yapmaya calisiyoruz. Yaz gelse de parklara ciksak yaaÖff bende çok duyuyorum bu lafları özellikle kendi annemden ve kv den , geçen gün anneme dayanamadım dedim siz çocuğun altını alıp karnını doyurup yatırıyormussunuz biz öyle değiliz , herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyoruz ondan vakit kalmıyor , aynı tarz çocuk büyütmüyoruz dedim. O da kabul etti nerdee sizin kadar ilgilenicez biz kızım dedi , şimdi ki bebekler daha aktif , doğduklarında bile gözleri açık oluyor , ben çok iyi hatırlıyorum bebek görmeye giderdik ben 7-8 yaslarındayken , bebekler hep uyurdu , göz rengini sorardım açmıyorki kızım hep uyuyor derlerdi ,nerdee şimdi o uyuyan bebekler hey yavrum heyyy
et suyu lezzet veriyor gercekten =) zamanla deneye deneye bulacagiz artik sevdikleri seyleri canim.Labne değil de lor yaptım ben de canım. Olmadı onu da deneyeyim bari. Bebe bisküvisi elma patates vs herşeyi denedim olmuyor. Yemiyor çocuk Kahvaltıda. Ben de onunla kahvaltı yapıyorum zaten sabahları canım. Akşam da ailecek yine masadayız. Sadece et suyunu sevdi çocuk :) onunla yaptığım 2 çorbayı da ağzını kocaman açarak yedi maşallah :)
Ürünün arkasında duramadılar mı dersin, eğer öyleyse bende vermeyeceğim elimde daha güvenilir bir tarhana var zaten onu kullanırım.Bu arada organik tarhanayı iade ediyorum, açılmış paketi geri alacaklar.. Paramı da iade ettiler, bir daha herhangi bir ürününü satmak istemediler demek ki, sorularımı da sizin ağzınızın tadına uymamıştır şeklinde cevapladılar :)) nasıl ama. İlginç geldi bana..
Canım benimkiler gündüz sadece bir kez süt içiyorlar 150 şer birde gece uyku arasında, gerisi sırasıyla kahvaltı, meyve, etli sebze püresi yada çorba, muhallebi ve yoğurt.Bugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disinda
Bizimki uç verince dahada arttı diyebilirim, her çocukta farklı oluyor benim ikizlerin biri bütün üst dişlerini aynı anda çıkardı halende sürüyor huzursuzluğu ama diğeri tek tek ve çok daha zorlu geçiriyor.KIZLar bnm oglanınn alttan goruntu olaak ıkı dısı gelıor bellıydı bırı uc werdı dgerı wermedı hala o gelmıycek sanırım huzursuzlugu uc werınce bitiyormu???
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ortalık hastalıktan geçilmiyor hastaneler tıklım tıklım benimkiler de bir iyi gibi oluyor derken tekrar başlıyor şurup damla falan da pek tesir etmiyor gibi hala hırıltılı nefes alıyorKızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım) ve dr.a gittik.
Sonuç üst solunum yolu enfeksiyonu ve henüz başlangıç safhası dedi dr. Erken müdehale edilmezse ilerleyip bronşiolit olabilir dedi. İki tane şurup bir tanede burun damlası verdi ve geldik evimize. Tabi sabaha kadar uyku uyumadılar sürekli uyanıp huysuzluk yaptılar.
K.v.de en azından bizde kaldı ve ne şekilde işe gittiğimi görmüş oldu.
Al benden de o kadar .Her sey gaz yapiyor. Cocuk yogurtlu tarhanadan bikti .Dun havuclu un corbasi yaptim o da gaz yaptı. Kahvaltida lor yedirdim .Sade olduğu icin yiyemedi .Yumurta aldigimiz adam 4 gündür salliyor delirdim .Bir daha almiyacam .Bizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45
Kesinlikle kabul etmiyor.
Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım
Hoşgeldin topik annemiz .Yine cee yapip gittin sanirim :) Biz iyiyizsen nasilsin ?Slm kızlar nasılsınız???
Kızımdan fırsat bulup giremiyorum malesef
Ben de sese dayanamiyorum .Yaşlanınca cok zorlancam siniftaBenim bazen abimler gelirdi yeğenim 5 yaşında koltuk tepelerinde geziyordu :) biran önce gitsinler diye hiç bir şey istemezdim , yok yok ben yaparım derdim.. Zaten bende sese karşı sinir hali var, ben öğretmen felan olamazmışım
Ya gecmis olsun canim .Bu hastaliklar aksam cok belirginleşiyorKızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım) ve dr.a gittik.
Sonuç üst solunum yolu enfeksiyonu ve henüz başlangıç safhası dedi dr. Erken müdehale edilmezse ilerleyip bronşiolit olabilir dedi. İki tane şurup bir tanede burun damlası verdi ve geldik evimize. Tabi sabaha kadar uyku uyumadılar sürekli uyanıp huysuzluk yaptılar.
Sizede geçmiş olsun, en azından ilerlemesini önlemiş olalım diye bende ilaca başladım. Ben astım hastasıyım o yüzden bebekler öksürünce çok tedirgin oluyorum. Dr.da senden dolayı bebeğinin astım olma ihtimali %30 artıyor bu yüzden daha dikkatli olmalısın dedi. Allah korusun diyorum hep, ben çocukken hem aileme çok çektirdim, hem kendim çok çektim.Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ortalık hastalıktan geçilmiyor hastaneler tıklım tıklım benimkiler de bir iyi gibi oluyor derken tekrar başlıyor şurup damla falan da pek tesir etmiyor gibi hala hırıltılı nefes alıyor
Misafir yatılı mı gelecek canım, Allah kolaylık versin, inşallah hastalık getirmez ve sana katkı sağlarlar sende biraz soluklanırsın.Ya gecmis olsun canim .Bu hastaliklar aksam cok belirginleşiyor
Bize de onumuzdeki iki hafta boyunca full misafir gelecek .Eve hastalik tasiyacaklar diye cok korkuyorum .Eger hasta olup bile bile gelen olursa canina olurum .
Kızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım) ve dr.a gittik.
Çok geçmiş olsun cnm, kv gelmesi zorluğu bilmesi iyi olmuş, umarım bebekler hemen iyileşirKızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım) ve dr.a gittik.
Kızlar dün akşam bebekleri uyuttuk ve içeri geçtik 10 dakika geçti derken ikiside boğulur gibi öksürmeye başladı, bir iki derken uykuları iyice açıldı. Hemen hastaneye götürelim dedik ama iki bebekle iki kişi evden çıkmak çok zor oluyor tam uyku saatleri olunca kucaktanda inmediler ve k.v. yi geri çağırdık. Akşam saati kadın geldi (45 dak.lık bir mesafede oturuyor, hakkını vermem lazım) ve dr.a gittik.
Kızın nasıl oldu cnmAman çok dikkat edin canım, bak benim kızım aynı durumda çok zorgeçmiş olsun.
Bir yati kismi yok .Sabahtan aksama her gun .Kp kv ve esim disindaki cocuklariMisafir yatılı mı gelecek canım, Allah kolaylık versin, inşallah hastalık getirmez ve sana katkı sağlarlar sende biraz soluklanırsın.
Ben sahsen meyveye cok yuklenmiyorum .Elma puresi yaparsam bir orta boy elmanin ceyreginden bile az veriyorum .Bazen meyveyi muhallebiye karıştıyorum canim.
Bende o kadar az veriyrm acaba çok mu az diye düşündm o yüzden sordum. Sebze pürelerini de iştahla yemiyor. Ek gıda bizm izin hayal kırıklığı resmen. Anne sütü favorisi.. sanki çocuk hiç yemeyecekmş gibi hissedyrmBen sahsen meyveye cok yuklenmiyorum .Elma puresi yaparsam bir orta boy elmanin ceyreginden bile az veriyorum .Bazen meyveyi muhallebiye karıştıyorum canim.
Cok gecmis olsun cnm. Beebekler hasta olmasin yaSizede geçmiş olsun, en azından ilerlemesini önlemiş olalım diye bende ilaca başladım. Ben astım hastasıyım o yüzden bebekler öksürünce çok tedirgin oluyorum. Dr.da senden dolayı bebeğinin astım olma ihtimali %30 artıyor bu yüzden daha dikkatli olmalısın dedi. Allah korusun diyorum hep, ben çocukken hem aileme çok çektirdim, hem kendim çok çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?