- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.081
Ne güzel canım, benim ufak oğlum abisine bakıp yüzüne gülücükler attığı halde abisinden karşılık bulamadığı çok anlar oldu. Ben de yaşına veriyorum artık, bir de annesi çok dolduruyor ,kısıtlama yoluna gidiyor bu yüzden çocuk da karmaşada .. Çok üzülüyorum onun adına da. Bir an önce büyüsün ve kendi iradesi ile hareket edebilsin istiyorum. Sizin kızınız d anne ile mi yaşıyor?Erkek çocuğu olduğu için ve yaşından dolayı çok ilgili değildir belki benim eşimin kızı başka şehirde yaşı da küçük çok özledim diyo
Acimayacaksin sana katiliyorum.
Esim erken kalkip bakacakti .Ben de uyandirmadim .Cunku uyandirsam gun boyu soylenecek .Onun yerine kalktigindan beri yardim ediyor.Strateji uyguladimBen mutfaktayken çocuğa bakti .Bebeyi yikadik .Simdi ben oglumla ilgileniyorum o evi supurcek .sonra da ben dışarı cikcam.
Masallah kuzuya .Ya biz de oto koltugu baktik .Henuz karar vermedik .Siz hangisini alacaksiniz canim ?
Eğer paylasirsan cok sevinirim. Biz dun aceleyle baktik .Çünkü hesapta olmayan bir gezmeydi .1 saatimi komsunun yenidogan bebegine elbise secmekle gecirmisim.Sebebi de gittiğim avm de rampa yuruyen merdiven yok .Asansor bekle lcwa ve e bebek arasinda git gel derken ...tablo yapıyorum şimdi özellik karşılaştıran falan. Bir de bugun gidip babymall ve jokere bakacagız, dun ebebeke baktık, oturtmayı deniyoruz.. Bütün bunlara göre fiyat performans olarak bakıp birini alacağız ama Şubat indirimi bekleyeceğim. Bu arada ilginc birsey diyeyim, ebebek.comda 3600 kusur olan besafe izi comfort x3 ebebek anatolium magazada dün 2600du. magazalarda fiyatlar farklı olabiliyor demek, dikkat etmek lazım .istersen benim tabloyu da paylasırım
Yaaa onceden senle arasi cok iyiydi .Belki de kıskanmaya basladi .Ilerde daha iyi olacagini dusunuyorum .Cunku sen onu cok seviyorsun .Ne güzel canım, benim ufak oğlum abisine bakıp yüzüne gülücükler attığı halde abisinden karşılık bulamadığı çok anlar oldu. Ben de yaşına veriyorum artık, bir de annesi çok dolduruyor ,kısıtlama yoluna gidiyor bu yüzden çocuk da karmaşada .. Çok üzülüyorum onun adına da. Bir an önce büyüsün ve kendi iradesi ile hareket edebilsin istiyorum. Sizin kızınız d anne ile mi yaşıyor?
Sehriyeli yoğurtlu tarhana yapcam. Sonra kaciyorum babasi icirsin .Kızlar öğlene ne çorba yapacaksınız? Hrrgün düşünmekten şaşırdım havuç sürekli geçmeyen pişik yapıyor ne yapsam bilemedim. Pazı deniyordum onu da patatesle sindiriyor, yoğurtla demiri gidiyor. Hep de patatesli olmaz. Bakliyatlara geçemediğimiz için... düşün dur...
yoğurt çorbası mı yapsam...?
:)))) sesli düşünürken buluverdim
Çok yaramazlık yapmaya başladı sıpa :) inşallah teşekkür ederimBak sen sipaya :) geçmiş olsun canım tekrar olmaz insallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim Afilim@cscscs bebege normal irmik verirsen cok zor sindirir.Bebek irmiginin özelliği ince sindirimi kolay olmasi .
S Susammmmm gecmis olsun canim
fatma_sibel kuzum gecmis olsun
Teşekkür ederim. Hiç sorma, çok yaramaz ya. Mutfakta çöp kutusuna taktı, ona gitmesine izin vermeyince tüpe gidip ona vuruyor, ona izin vermesem çamaşır makinesi. Kendine zarar vermesin de bir şey istemiyorum :)geçmiş olsun canım valla yaramazlıklar şimdiden başladı. Baya esnekmiş sizin minik :) )
Yürüteçtekş sarkma tehlikesini ben de farkettim cnm, çok geçmiş olsun neyseki birşey olmamışTeşekkür ederim. Hiç sorma, çok yaramaz ya. Mutfakta çöp kutusuna taktı, ona gitmesine izin vermeyince tüpe gidip ona vuruyor, ona izin vermesem çamaşır makinesi. Kendine zarar vermesin de bir şey istemiyorum :)
Oh afiyet olsun paşaya...Eğer paylasirsan cok sevinirim. Biz dun aceleyle baktik .Çünkü hesapta olmayan bir gezmeydi .1 saatimi komsunun yenidogan bebegine elbise secmekle gecirmisim.Sebebi de gittiğim avm de rampa yuruyen merdiven yok .Asansor bekle lcwa ve e bebek arasinda git gel derken ...
Yaaa onceden senle arasi cok iyiydi .Belki de kıskanmaya basladi .Ilerde daha iyi olacagini dusunuyorum .Cunku sen onu cok seviyorsun .
Sehriyeli yoğurtlu tarhana yapcam. Sonra kaciyorum babasi icirsin .
Senin oğlan yürümeden keşfe başlamış :) Maşallah... Geçmiş olsun bu arada, bir şey olmamasına sevindim.Teşekkür ederim. Hiç sorma, çok yaramaz ya. Mutfakta çöp kutusuna taktı, ona gitmesine izin vermeyince tüpe gidip ona vuruyor, ona izin vermesem çamaşır makinesi. Kendine zarar vermesin de bir şey istemiyorum :)
biz alınganız zaten , onlar da üste üste gelirler anlamazlar şimdi. En iyi annesi bilir ne yiyeceğini ama işte tavsiye vereyim derken "doyurayım" a dönüşür saçmalıkk yaptığıKizlar dun gorumcemle aramda gecen konusmadan bahsetmek istiyorum. Aksam ustu esimin teyzesinin evine gittik gorumcemde ordaydi, neyse gorumcemin 1.5 yasinda kizi var kizina aksam tarhana corbasi iciriyordu su bildigimiz baharatli olandan.. benim kizima da kasik ucuyla vermis kizimda hmm hmm yapmis. Sonra geldi yanima senin bu kiz ac dedi. Bende dedim ki yogurt yedirdim birde emzirdim nasil ac olsun? Oda dediki artik buyuyor sutun yetmez ona aksam sen yine ona biseyler yedir dedi. Neyse bu ari mama midir nedir ondan bir muhallebi yapti icine elma koydu birde hipp bebe biskuvisi koydu bunu yedir doysun dedi. Bende kizimin bunlari yemeyecegini bildigim icin verdim bir kasik aldi 2. Ye agzini acmadi bile agladi istemedi. Dedim al ari mamani kizina yedir benim kizim boyle tatli seyler yemez dedim bozuldu. Sonra kizima yogurt yedirdim onu yedi. Dedim yani bana kizimi ac birakiyormusum gibi muamele yapma.. hayir oyle demek istemedim dedi corbayi icmek isteyince ac zannettim dedi. Bende dedim ki o oyuncagini agzina soksa ona bile hmm yapiyor dedim. Sustu kaldi. Bide boburlene boburlene demezmi halam ben seni doyuracagim. Guzel kizim verdi agzinin payini yaptigi mamayi yemedi. Kusura bakmayin biraz uzun oldu kizlaar ama gercekten sinirimi bozdu dun.
Yani sacmaligin daniskasi hemde, kendi cocugunu emzirmemis 6 ay boyunca sagmis sutunu vermis. Diyordu ki ben oyle emzirmeyle ugrasamam 6 ay anne sutu aldi yeter ona. Yahu arkadas buna sen mi karar veriyorsun. Cocugunu alistirmis hazir gidalara ver gitsin oh ne ala.Oh afiyet olsun paşaya...
yine seviyor canım da belki de beni kıskanıyordur, yoksa oğlumu kıskandığını düşünmüyorum... artık onunla o kadar ilgilenemiyorum. İlgilenince seviniyor çünkü. Bir de annesinin etkisi çok buraya gelinceye kadar ve ben igileninceye kadar dolu geliyor, ben ilgilenince öbür çocuk gidiyor ama işte eskisi kadar ilgilenemem babası ilgilenecek mecbur, o da gece de çalışıyor KV ye pasladım biraz gezdirsin...zaten hafta sonu gidecek yine.
Senin oğlan yürümeden keşfe başlamış :) Maşallah... Geçmiş olsun bu arada, bir şey olmamasına sevindim.
biz alınganız zaten , onlar da üste üste gelirler anlamazlar şimdi. En iyi annesi bilir ne yiyeceğini ama işte tavsiye vereyim derken "doyurayım" a dönüşür saçmalıkk yaptığı
aman işte canım, sen güzel cevap vermişsin bir daha karışmaz en azından :))))Yani sacmaligin daniskasi hemde, kendi cocugunu emzirmemis 6 ay boyunca sagmis sutunu vermis. Diyordu ki ben oyle emzirmeyle ugrasamam 6 ay anne sutu aldi yeter ona. Yahu arkadas buna sen mi karar veriyorsun. Cocugunu alistirmis hazir gidalara ver gitsin oh ne ala.
Teşekkür ederim. Sarkmaya çalışıyor zaten ama onu yapamıyor daha and ileride onu da yaparYürüteçtekş sarkma tehlikesini ben de farkettim cnm, çok geçmiş olsun neyseki birşey olmamış
Öyle böyle değil gerçekten keşif süreci :) çok fena, her şeyi ellemek, çekmek, sallamak, ağzına sokmak istiyor. Ağır şeylere de vuruyor :) duvara, makinelere, koltuklara küt küt vuruyorOh afiyet olsun paşaya...
yine seviyor canım da belki de beni kıskanıyordur, yoksa oğlumu kıskandığını düşünmüyorum... artık onunla o kadar ilgilenemiyorum. İlgilenince seviniyor çünkü. Bir de annesinin etkisi çok buraya gelinceye kadar ve ben igileninceye kadar dolu geliyor, ben ilgilenince öbür çocuk gidiyor ama işte eskisi kadar ilgilenemem babası ilgilenecek mecbur, o da gece de çalışıyor KV ye pasladım biraz gezdirsin...zaten hafta sonu gidecek yine.
Senin oğlan yürümeden keşfe başlamış :) Maşallah... Geçmiş olsun bu arada, bir şey olmamasına sevindim.
biz alınganız zaten , onlar da üste üste gelirler anlamazlar şimdi. En iyi annesi bilir ne yiyeceğini ama işte tavsiye vereyim derken "doyurayım" a dönüşür saçmalıkk yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?