• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç aylıkken yaptırmıştınız canım bir de eski usul mü oldu sizin oğlunuz. Bugün şişlik oldu pipisinde bir de antibiyotikli kremini sürerken çok irkiliyor ağlıyor kıyamıyorum. Düne göre ağrısı azaldı
3 buçuk aylıkken yaptırdık biz canım evet eski usul dikisleri vardı ve şiş oluyor bir müddet o normal, kremler bizde ise yaramadı ben kantaron yağı döküyordum elimi hiç sürmüyordum dokununca dediğin gibi irkiliyor diye bir de karton bardak kesip koyuyordum ayrıca bezine de vazelin sürüyordum yapışmasın diye 1 haftaya tamamen iyileşti ama ben kantaron yağı 3 hafta döktüm yine de

Bu akşam ilk yürüteç kazasını yaşadık. Eşimle mutfakta bir şeyler yapıyorduk. Oğlum da yürüteçte bizimle beraber, elinde oyuncağı oradan oraya koşturuyor. 2 saniye önce bakmıştım, arkamızda oynuyordu oyuncağı sallaya sallaya. Sonra birden bir ağlama sesi geldi. Herhalde sıkıldı ondan ağlıyor diye kafamı bir çevirdim, aman Allahım elim ayağım boşaldı o an. Oyuncağını yere düşürmüş, onu almak için eğilmiş ama yürütecin iç kısmından eğilmiş, kafası nasıl olduysa bir bacağıyla beraber sıkışmış yere doğru dönmüş, diğer bacak diğer tarafta yukarıda. O kadar korktum ki, bir yandan eşime bağırdım, bir yandan çocuğu çıkaracağım ama nasıl çıkarıcağım bilmiyorum. O sırada biraz daha kafasını eğdim aşağıya, eşim sakin ol dedi, o aldı sağolsun hemen. Sonra eşimden alıp hemen sarıldım ama nasıl titriyor vücudum, ellerim bacaklarım. Oğlum sustu gülmeye başladı ama ben korkudan öldüm. Hayır nasıl o hale gelmeyi başardı gerçekten anlamıyorum. Kafasıyla bacağı bir tarafta plastiğin oraya sıkışmış görünce korkudan ölecektim nerdeyse. Allahtan eşim yanımızdaydı.

Benimki ek gıda almayı reddetmişti, emmeyi de çok çok az yapmıştı. Gerçekten hasta olunca hiçbir şey yemek istemiyorlar yavrular :KK43: sürekli uyumak istemişti bir de, uyumak için sürekli ağlıyordu.

Evet evet aynı sürekli uyumak istiyor ama burunlar tıkalı uyuyamıyor ağlıyor , yeni uyuttum bakalım inşallah rahat eder . İyi geceler herkese..

Bu akşam ilk yürüteç kazasını yaşadık. Eşimle mutfakta bir şeyler yapıyorduk. Oğlum da yürüteçte bizimle beraber, elinde oyuncağı oradan oraya koşturuyor. 2 saniye önce bakmıştım, arkamızda oynuyordu oyuncağı sallaya sallaya. Sonra birden bir ağlama sesi geldi. Herhalde sıkıldı ondan ağlıyor diye kafamı bir çevirdim, aman Allahım elim ayağım boşaldı o an. Oyuncağını yere düşürmüş, onu almak için eğilmiş ama yürütecin iç kısmından eğilmiş, kafası nasıl olduysa bir bacağıyla beraber sıkışmış yere doğru dönmüş, diğer bacak diğer tarafta yukarıda. O kadar korktum ki, bir yandan eşime bağırdım, bir yandan çocuğu çıkaracağım ama nasıl çıkarıcağım bilmiyorum. O sırada biraz daha kafasını eğdim aşağıya, eşim sakin ol dedi, o aldı sağolsun hemen. Sonra eşimden alıp hemen sarıldım ama nasıl titriyor vücudum, ellerim bacaklarım. Oğlum sustu gülmeye başladı ama ben korkudan öldüm. Hayır nasıl o hale gelmeyi başardı gerçekten anlamıyorum. Kafasıyla bacağı bir tarafta plastiğin oraya sıkışmış görünce korkudan ölecektim nerdeyse. Allahtan eşim yanımızdaydı.

Geçmiş olsun canım yürüteçdeyken göz önünden ayırmamak lazım , Allah korumuş yavrucağı. Nasıl soktu gercekten kafasını oraya hayret birşey . Küçükken kardeşim kafasını balkon demirlerine sokmuştu , senin anlattıklarını okuyunca annemin o çırpınışı geldi aklıma.. Çok geçmiş olsun canım ..

Geçmiş olsun canım yürüteçdeyken göz önünden ayırmamak lazım , Allah korumuş yavrucağı. Nasıl soktu gercekten kafasını oraya hayret birşey . Küçükken kardeşim kafasını balkon demirlerine sokmuştu , senin anlattıklarını okuyunca annemin o çırpınışı geldi aklıma.. Çok geçmiş olsun canım ..
Evet çok dikkatli olmak gerekiyor gerçekten. Hemen arkamızda duruyordu, arada dönüp konuşuyorduk, bir yere takılıp gidemeyip ağlayınca yardım ediyorduk falan. Hangi ara yaptı gerçekten anlamadım. Kaşla göz arasında derler ya, aynen öyle oldu. Ayyy o çok daha kötüymüş. Bizimki en azından demir falan değildi, gerekirse kırabilirdik bile ama demir çok zor. Anneni çok iyi anlıyorum, insan ne yapacağını şaşırıyor biran öyle görünce.

Bak sen sipaya :) geçmiş olsun canım tekrar olmaz insallah

Çok geçmiş olsun canım

Ay kiyamaam ya ne kotu olmus :KK43: cocuklar hasta olmasin ya benimkide cok durgun keyifsiz kulkta enfeksiyon var diye antibiyotik veriyorum ondanmi anlamadim :KK43:
Ya gecmis olsun .Neden oldu acaba :(
Aynen hasta olmasınlar, biz daha kötü oluyoruz onlar öyle olunca, kızım ilk hastalandığında çok üzülmüştüm, size de geçmiş olsun cnm
Tesekkur ederiz canim .
Canım ne yapıyorsun gece maması olarak? Bi kere Elmalı muhallebi yaptım ben uyumadan önce kustu. Ağır mı gelir gece maması vermek diye korktum?
Aksam vereceksem elmali irmikli yapiyorum canim .Digerleri gaz yapiyor. Benimki gecende yulaf ezmesini kustu.Ben de anlamadim neden oldu .

Günaydın kizlar .Aksam bir cilginlik yapip avm ye gittik .Normalde oglum hic sevmiyor. Tedirgin oluyor .Gayet ciddi durup kendini kasıyor. Aksam cok eğlendik. Keyfim yerine geldi .:KK49:
Bugun de ilk kez yalniz dışarı cikcam.Sacimi falan kestircem .Parkelerden sac toplamaktan biktim :işsiz:

Yaa gerçekten üzüldüm, küçücük bebeği düşünmüyorlar ya bu kadar nefret ettiriyorlar kendilerinden. Bizimki de yürüme arkadaşı verdi kullandın mı diyor eksik kalsın ev zaten ufak..ayrıca bütün gün evdeyim zaten koltuk altından tuttummu adımlıyor. Ama illa hesap sorar gibi soracak niye labne niye lor değil niye domatesli tarhana değil niye bu tarhana bu kadar kırmızı!! Bıktım valla bende artık.
geçmiş olsun, aceleyle mi davrandın? Ben de parmağımı yaktım sıcak su ile kahvaltıya acele edicem diye.:KK43:
Niye acele ediyorsam :KK43:

Ben de aynı düşünüyorum arkadaşım ama marsa da gelir onlar.
bizim de diğer oğlan geldi, sömestr diye babada yani bizde kalıcak, oğlum bugün çok huzursuz evde biri var ama onunla hiç ilgilenmiyor yüzüne bakmıyor fazla gülmüyor..çok üzülüyorum oğlum adına :KK43: o da hep ağladı bu gece uyuyana kadar defalarca ağladı ıınne diyor anne yerine canım yavrum. Seninki de evdeki değişikliktendir canım, ne kadar olmasa ilgi kayıyor diğer insanlara onu hissediyorlar, anlıyorlar.
Acele etmedim aslinda, sakarligima denk geldi sanirim.

Günaydın kizlar .Aksam bir cilginlik yapip avm ye gittik .Normalde oglum hic sevmiyor. Tedirgin oluyor .Gayet ciddi durup kendini kasıyor. Aksam cok eğlendik. Keyfim yerine geldi .:KK49:
Bugun de ilk kez yalniz dışarı cikcam.Sacimi falan kestircem .Parkelerden sac toplamaktan biktim :işsiz:
Gunaydin cnm bir ara firsat bulursam bende sacimi kestircem. Surekli dokuluyor sinirim bozuluyor. Parkelerde beyaz oyle bir belli oluyor ki anlatamam.

Günaydın herkese :KK200: bizde durumlar aynı , üstüne birde sinir harbi ekleniyor eşim yüzünden , sabah kalktı benden çok nazlanıyor :bicak:dedim sen en azından deliksiz uyudun ben gece hep kalktım (çocuk hasta ) , diyor ki sende bi tutturmuşsun deliksiz uyuyorsun iyi diye !! ne var sanki bunda dedi :KK11: ne varmı bunda diye başladım gerisi malum tartışma ..:KK14:
Zaten kime iyilik yaptıysam karşılığı kötülük olmuştur , insanlar iyi davranınca tepene çıkıyor :sinirli:

Benzer günlerdeyiz :) Dün önce saçımı kestirmeye gittim. Benim uyutamadıgım bebeyi babası 3. tura döndürmüş, geldiğimde uyuyordu. Akşam da oto koltugu bakmaya avmye gittik, epey de oyalandık. İkeaya falan da girdik çok eglendi bizimki.

Günaydın herkese :KK200: bizde durumlar aynı , üstüne birde sinir harbi ekleniyor eşim yüzünden , sabah kalktı benden çok nazlanıyor :bicak:dedim sen en azından deliksiz uyudun ben gece hep kalktım (çocuk hasta ) , diyor ki sende bi tutturmuşsun deliksiz uyuyorsun iyi diye !! ne var sanki bunda dedi :KK11: ne varmı bunda diye başladım gerisi malum tartışma ..:KK14:
Zaten kime iyilik yaptıysam karşılığı kötülük olmuştur , insanlar iyi davranınca tepene çıkıyor :sinirli:
Acimayacaksin sana katiliyorum.
Esim erken kalkip bakacakti .Ben de uyandirmadim .Cunku uyandirsam gun boyu soylenecek .Onun yerine kalktigindan beri yardim ediyor.Strateji uyguladim:bicak:Ben mutfaktayken çocuğa bakti .Bebeyi yikadik .Simdi ben oglumla ilgileniyorum o evi supurcek .sonra da ben dışarı cikcam.
Benzer günlerdeyiz :) Dün önce saçımı kestirmeye gittim. Benim uyutamadıgım bebeyi babası 3. tura döndürmüş, geldiğimde uyuyordu. Akşam da oto koltugu bakmaya avmye gittik, epey de oyalandık. İkeaya falan da girdik çok eglendi bizimki.
Masallah kuzuya .Ya biz de oto koltugu baktik .Henuz karar vermedik .Siz hangisini alacaksiniz canim ?

geçmiş olsun canım valla yaramazlıklar şimdiden başladı. Baya esnekmiş sizin minik :) )

Acimayacaksin sana katiliyorum.
Esim erken kalkip bakacakti .Ben de uyandirmadim .Cunku uyandirsam gun boyu soylenecek .Onun yerine kalktigindan beri yardim ediyor.Strateji uyguladim:bicak:Ben mutfaktayken çocuğa bakti .Bebeyi yikadik .Simdi ben oglumla ilgileniyorum o evi supurcek .sonra da ben dışarı cikcam.

Masallah kuzuya .Ya biz de oto koltugu baktik .Henuz karar vermedik .Siz hangisini alacaksiniz canim ?
tablo yapıyorum şimdi özellik karşılaştıran falan. Bir de bugun gidip babymall ve jokere bakacagız, dun ebebeke baktık, oturtmayı deniyoruz.. Bütün bunlara göre fiyat performans olarak bakıp birini alacağız ama Şubat indirimi bekleyeceğim. Bu arada ilginc birsey diyeyim, ebebek.comda 3600 kusur olan besafe izi comfort x3 ebebek anatolium magazada dün 2600du. magazalarda fiyatlar farklı olabiliyor demek, dikkat etmek lazım .istersen benim tabloyu da paylasırım

Back