• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben hep biraz büyüsün daha olacagız kafasındayım ama her dönemin baska zorlukları oluyor, onu anladık artık.
O yüzden de o zorlukların arasındaki güzellikleri cımbızla seçip mutlu oluyorum. ilk 3 ay falan bunalımdaydım ama böyle bakmaya başlayınca herşey daha iyi görünmeye başladı gözüme. İnşallah çok zorlanmadan ve mutlu olarak büyütürüz bu bebişleri. Hem onlar mutlu olsun hem biz olalım
Gerçekten zorlukları yaşayınca biraz iyisini görünce ah tamam çok güzel böyle diyorum. Benim güzel dediğim başkası için felaket ama. Inşallah her şey bundan sonra güzel olur bizim için.

Canım sertifikası var ancak “Ergene Nehri Havzası’nda Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illeri yer alıyor. Bu illerde yer alan sanayi tesisleri açığa çıkardıkları atık suları herhangi bir kimyasal arıtma yapmadan nehre boşaltıyorlar. Nehir aşırı yağışlar sonucu taştığında bütün Ergene Ovası zehirli kimyasal maddelerle kirleniyor. Bu zehirli maddeler yeraltı sularına ve yetiştirilen gıda ürünlerine de bulaşıyor. Marmara Denizi’ne dökülen akarsu denizdeki kabuklu canlılardan balıklara bütün yaşam formlarına zehirli kimyasal maddelerin bulaşmasına neden oluyor.” Demiş açıklamada sonuçta sulama suyunda havasında mevcut o sertifikalar belli kimyasalları ilaçları test ediyordur ama solunan havada bile varsa bu ürünlerde de vardır ki raporların açıklanmasına müsade etmeyenler organiktir sertifikasını da gayet rahat verebilir benim içim rahat değil bugün geldi siparişim ya iade edicem ya atıcam
Peki nerden alicaksn canm arastrdnmi

Kizlar bebislerinize neler yediriosunuz. Benm bebis 6ay 10gunluk kadar. yaklask 5.5 aylkken basladm ufaktan biseyleri tatdrmaya agzini kapiodu yemiodu ama artk acio biraz biraz yiyo. Amaaa ben hergun hergun ne vericegimi sasirdm. Msla hsonu hic bisey vermedm. Hsonu pek firsatm olmuo. Neyse siz neler veriyosunuz valla sasrdm. Ananas aldm olgunlasmasini bekliom.

Havuç kabak ptates küp şeklinde doğradım küçük soğanı rendeledim hepsini biraz kavurdum sonra su ekleyip haşladım sonra blenderden geçirdim biraz zeytinyağı biraz tuz ekledim bu kadar(miktar olarak fazla oldu ama kalanını kendimiz içtik)doğaçlama oldu ama öncesinde sebzeleri üç gün tattır
Cnm ellerine sağlık. Tuz verebiliyor muyuz az da olsa. Zira benm veled hiçbişeyi beğenmiyor, çenesini kitliyor

Cnm ellerine sağlık. Tuz verebiliyor muyuz az da olsa. Zira benm veled hiçbişeyi beğenmiyor, çenesini kitliyor
Çok çok az koydum cnm tadı bir nebze iyi olsun diye ama peynir verirken suda bekletip veriyorum pek yemese de peynir için doktor böyke dedi

Kizlar bebislerinize neler yediriosunuz. Benm bebis 6ay 10gunluk kadar. yaklask 5.5 aylkken basladm ufaktan biseyleri tatdrmaya agzini kapiodu yemiodu ama artk acio biraz biraz yiyo. Amaaa ben hergun hergun ne vericegimi sasirdm. Msla hsonu hic bisey vermedm. Hsonu pek firsatm olmuo. Neyse siz neler veriyosunuz valla sasrdm. Ananas aldm olgunlasmasini bekliom.
Canım ananas 12 ay üzeri haberin olsun

Peki nerden alicaksn canm arastrdnmi
Bilmiyorum araştırmadım henüz diğer organik adı altında satılan ürünleri alan arkadaşlar bilenler irmik pirinç yulaf nerede yetiştiriliyormuş bizi de aydınlatırsa sevinirim organik diye ömrü boyunca koruyamam biliyorum ama bu yazıdan sonra da bile bile o yörenin mahsulünü yediremem

@sonsuzzz
Editliyorum hemen: Yurtiçi kargo geldi yukarı kadar çıkardı görevli kutuyu sağolsun. Ayakkabılarımı giymeye kalmadan kapıya gelmişti. "Bebek var diye aşağı indirmek istemedim abla seni " dedi, iyi insanlar hala var (iyi kargo şirketi hala yok tabi :KK70:). Ben de çikolata ikram ederek ödüllendirdim kendisini :dua:
Zaten kimin dedikosunu yapsam yarım saat geçmeden utandırıyor Allah beni :KK70:
ben dogum yapmak uzereyken aras kargo olacak firma normalde daireye teslim etmesi gereken kilodaki park yatagi yukari cikarmadi. Sonradan aradim pesine dustum, yukari cikarmasi gereken bir agirlikmis, asiri degildi yani. Ama Allah'a havale ettim cunku hamileydim yani ve gozuyle gordu. Ben bizim semtte yurt ici kargoyu seviyorum, 6 yildir kullaniyorum hic sorun yasamadim.

Kargo şirketleri artık kapıya teslim yapmıyorlar mı büyük kargoları yoksa onun için ayrı ücretlendirme mi getirmişler
yok canim yaa kilo sınırı var mesela 15 kg kedi mamasi soyluyorum, ups yukari getiriyor. Sanirim +30 kg getirmiyorlardi

S Susammmmm cok gecmis olsun canim. Nasil oldu bebisin? Oksuruk sıklaşirsa goguste hirilti duyarsan bronsit olabilir, dikkat et canim. Ay bizimki nasil balgamli oksururdu Allahim 3 gundur maskeyle geziyorum evde ne olur bu sefer ona bulasmasin yaaaaa

ben dogum yapmak uzereyken aras kargo olacak firma normalde daireye teslim etmesi gereken kilodaki park yatagi yukari cikarmadi. Sonradan aradim pesine dustum, yukari cikarmasi gereken bir agirlikmis, asiri degildi yani. Ama Allah'a havale ettim cunku hamileydim yani ve gozuyle gordu. Ben bizim semtte yurt ici kargoyu seviyorum, 6 yildir kullaniyorum hic sorun yasamadim.
Ben de yanlızlıktan alışverişe çıkamayıp sürekli netten sipariş vere vere Aras kargo ile kanka oldum. Çocuk artık adımı söyleyip X abla evde misin, getiriyorum, yoksan yan komşuya bırakayım falan diyor :D Onlarla sorun yaşamıyorum o yüzden :KK200: Bu kargo işi beyaz eşya gibi şans işi yaw :D

Back