• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hasta oldum
Al işte beklenen son! Sonra esime neden kiziyormusum, neden olabilir acaba :işsiz:
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.

Sabaha kadar öksürükten uyumadı ne biçim bir hastalıksa gitti gıbı yapıp aynen gerı geliyor o kadar iğne ilaç antibiyotik nereye gitti anlamadım :( bu yüzden kışı sevmiyorum

Peki irmiği fln nerden aldn internettenmi yoksa markettenmi

Irmik, yumurta, tam buğday unu, dut pekmezi, pirinç - city farm / migros

Yulaf unu - doğalsan organik

Günlük süt, tereyağ, lor peyniri ve sebzeler - elta ada organik gökçeada

Tarhana, ruseym - beyorganik

Tavuk - orvital / migros

Şimdilik bu kadar aldım devamındaki alışverişi havalar düzelince bildiğim bir çiftlik var oradan yapacağım.
Sadece kuzu kıymayı bildiğim bir kasaptan özel çektirdim. Sabah makine temizken 3 kere çekilmiş yağı alınmış kuzu kıyma alıyorum.

Tavuk - orvital / migros

Şimdilik bu kadar aldım devamındaki alışverişi havalar düzelince bildiğim bir çiftlik var oradan yapacağım.
Sadece kuzu kıymayı bildiğim bir kasaptan özel çektirdim. Sabah makine temizken 3 kere çekilmiş yağı alınmış kuzu kıyma alıyorum.
Veee bende seni ayakta alkışlıyorum 3 çocuk annesiyim ama bu düzeni bu doğallığı hic yapamadım... Tebrikler Allah nazarlardan korusun ne diyeyim önünde saygıyla eğiliyorum

Tavuk - orvital / migros

cok faydali oldu bu paylasim canim, cok tesekkurler :hamarat::kk77: saglikla istahla yesinler insallah

Kizlar ben hasta oldum
Al işte beklenen son! Sonra esime neden kiziyormusum, neden olabilir acaba :işsiz:
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.

Geçmiş olsun canım. Aynı evde bulunmak aynı havayı solumak da yetiyor maalesef.

Sabaha kadar öksürükten uyumadı ne biçim bir hastalıksa gitti gıbı yapıp aynen gerı geliyor o kadar iğne ilaç antibiyotik nereye gitti anlamadım :KK43: bu yüzden kışı sevmiyorum

Geçmiş olsun canım.

2 komsuya verilecek 6 tane emanet tabak var. Ustume yük oldu ..Hayir hepsi farkli sekilde biri servis tabagi biri corba kasesi falan filan .Cok sacma .Esim gelince oglusa baksin da 2 3 çeşit yapip vereyim .Bu tabak alışverişini hic sevmiyorum.

Ya bu tabak işini bende sevmiyorum. Bazen birinin biley getirmesi iyi oluyor ama keşke köpük tabakla falan getirseler :KK53:

Benim saltanatımda bitmiş bulunuyor. Annem artık benimle kalmayacak beraber memlekete geldik bende iki hafta burada kalacam.

Kızımın perşembe akşamından beri ateşi var. Üstünde sadece bir atlet altta da sadece pijama var yani üstü ince. Arada sirkeli suyla vücudunu siliyorum. Perşembe günü ılık suyla duşta aldırmıştım 38 olunca calpol veriyorum ama hepsi kısa süreli 37ye falan düşürüyor tamamen geçmiyor :KK43: etkileri geçince tekrar yükseliyor. Diş mi çıkaracak diye düşündüm ama Damaklarında kabarma falan yok. Bugünde takip edecez devam ederse akşam acile gideriz artık :KK43:

Eli fazlasıyla boş biri birşey uydurdu diye çeşit yapmak zorunda değilsin bos olarak ver bebek var de
Ya onlar da diyor bos ver diye ama ben yakistiramiyorum.Neyse yarina arkadasim ve esini davet ettim .Boylece bir tasla 3 kus vurcam :olamaz:
Ya bu tabak işini bende sevmiyorum. Bazen birinin biley getirmesi iyi oluyor ama keşke köpük tabakla falan getirseler :KK53:

Ya da kapida bekleseler hemen aktarıp versek o_O
Ya samimiyetim de yok gerçekten mahçup oluyorum.

Kizlar ben hasta oldum
Ayni havluyu filan kullaniyorsaniz gecmis olabilir. Ya da o ise gidince onun kaldığı odaya girdiyseniz .Gecmis olsun canim .Evden çıkmadan hasta olmak da sinir bozucu.
Sabaha kadar öksürükten uyumadı ne biçim bir hastalıksa gitti gıbı yapıp aynen gerı geliyor o kadar iğne ilaç antibiyotik nereye gitti anlamadım :KK43: bu yüzden kışı sevmiyorum
Cok dirençli gercekten .Allah esirgesin tum melekleri. Size de gecmis olsun .
Benim saltanatımda bitmiş bulunuyor. Annem artık benimle kalmayacak beraber memlekete geldik bende iki hafta burada kalacam.

Kızımın perşembe akşamından beri ateşi var. Üstünde sadece bir atlet altta da sadece pijama var yani üstü ince. Arada sirkeli suyla vücudunu siliyorum. Perşembe günü ılık suyla duşta aldırmıştım 38 olunca calpol veriyorum ama hepsi kısa süreli 37ye falan düşürüyor tamamen geçmiyor :KK43: etkileri geçince tekrar yükseliyor. Diş mi çıkaracak diye düşündüm ama Damaklarında kabarma falan yok. Bugünde takip edecez devam ederse akşam acile gideriz artık :KK43:
Benimkinin atesi de 3 4 gun sürdü. Niye oldu anlamadim .Surekli takip ettik .Kafasini kaldirmaya hali yoktu .Gecti cok şükür.

Kizlar ben hasta oldum
Cok gecmis olsun cnm. Ayri odalarda takilmak kâr etmiyor ne yazik ki.

Kizlar ben hasta oldum
Geçmiş olsun, grip çok zor. Inşallah hemen iyileşirsin paşana geçmeden.

Geçmiş olsun canım. Aynı evde bulunmak aynı havayı solumak da yetiyor maalesef.

Geçmiş olsun canım.
cok tesekkurler canim
benim bos verdigim cok oldu, zaten firin da bozuk bayadir

canim gecmis olsun size de. Ozelikle 6 ayi dolmamis bebeklerde direncli ateste tahlil istiyorlar, enfeksiyon vb bakmak icin.
Cok gecmis olsun cnm. Ayri odalarda takilmak kâr etmiyor ne yazik ki.
eve gelme dedim canim ben kendisine :KK12: kendisi icti aferin fortlari ayakta atlatti ben cok kotuyum suan :bicak:

Geçmiş olsun. 2 günden fazla ateş olursa gitmek iyi olur doktora. Enfeksiyon olabilir ama inşallah diştendir.

Ayni havluyu filan kullaniyorsaniz gecmis olabilir. Ya da o ise gidince onun kaldığı odaya girdiyseniz .Gecmis olsun canim .Evden çıkmadan hasta olmak da sinir bozucu.

Cok dirençli gercekten .Allah esirgesin tum melekleri. Size de gecmis olsun .

Benimkinin atesi de 3 4 gun sürdü. Niye oldu anlamadim .Surekli takip ettik .Kafasini kaldirmaya hali yoktu .Gecti cok şükür.
havlumuz normalde de ayri canim. Bardak vb dikkat ettik, odayi cok havalandirdik, hatta küstük ya ayri odada takildik. Ama benim bagisikligim yorgunluktan + sinir stresten yerlerde oldugu icin kaptim bu sefer. Uykusuzluga da normalde hic direnemezdim. Allah yardimcimiz olsun valla :KK12:
Benim de her yerimde acı var ya. Özellikle karnım sürekli acıyor ağrıyor :KK43:
dogumdan sonra kontrole gidip muayene oldun mu canim? Karnim diyince bu aklima geldi. Ben de gidemedim gerçi :işsiz:
Geçmiş olsun, grip çok zor. Inşallah hemen iyileşirsin paşana geçmeden.
sag ol canim. Ona gecmesin ne olur bir mucize olsun yaa ben kendim hasta olmaya raziyim. Ona istemedigi halde ilac, hava vermek, nefret ettigi sey olan burnunu acmak cok beter oluyor.

Back