• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canımcım yaa, nedir senin bu hastalıktan çektiğin :KK43: oğluşa geçmez inşallah
sag ol canim ya aynen :KK12: bugun ben hep baska odada yattim, sadece cift maske ile emerken temas etmis olduk. Gece de uyutup babasina verecegim. Pts yine basbasa olacagiz gerçi. 2 gunde tam iyilesemem ki

Yaa bir damla da uykuya dalamadim oglen 2den beri yataktayim halbuki :deli: vücudum uyumayi unuttu bana uyku egitimi verin :confused:

Selam kızlar .. yoğurdu günlük mayalamanın mantığı nedir acaba bilen biri aydınlatabilir mi ? Neticede günümüzde çok güçlü buzdolapları var 1700 lü yıllarda değiliz
Aynı gün yapılan yoğurdu daha severek yiyorlar. Bazıları 1 gün önce bile mayalansa hiç yemiyor. Bebek huylanmasın, severek yesin diye günlük mayalanıyor. 1 gün bile beklese bakteriler çoğalıyor, tadı da farkediyor diye günlük öneriyor doktorlar.

sag ol canim ya aynen :KK12: bugun ben hep baska odada yattim, sadece cift maske ile emerken temas etmis olduk. Gece de uyutup babasina verecegim. Pts yine basbasa olacagiz gerçi. 2 gunde tam iyilesemem ki

Yaa bir damla da uykuya dalamadim oglen 2den beri yataktayim halbuki :deli: vücudum uyumayi unuttu bana uyku egitimi verin :confused:

Yaa bende gündüz uykusunu hiç sevmem, gece zerre uyumayım, gündüz yine uyuyamam :)

C vitamini dopingi yapsan işe yaramazmı ki

Çok aşığım kızlar. Büyük bi aşkmış evlat daha önce hiç hissetmediğim bi duygu bu denli sevgi. Her bakışı her gülüşü ömür verilesi sanki. Bazen öperken severken gözlerim doluyor o kadar çok seviyorum. Allah bebeklerimizi hastalıklardan kötülerden korusun. Hasta olan bebeklere de annelere de bol şifa versin inşallah.
Annelik bi tür delilik hali gibi :confused: benim de gözlerim doluyo severken sonra neden bu kadar melankoli diye kendime kızıyorum :rolleyes:

Kızlar gece bir saate bir uyanmış yemiş yatmış
7 de uyanmış.
4 ten 8.30 a kadar mama yememiş.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
Canım bir kereden bir şey olmaz ama bundan sonra geceleri büyüyene kadar bırakma bence daha çok küçükler

bugun tum ilgini sevgini vermeye calis bence. Emiyorsa istedigi kadar uzun emsin. Dun geceyi unutturmaya telafi etmeye calisin yani. Usumemeye dikkat ederek birlikte banyo da yapabilirsiniz, bebeklere dogum anini hatirlatiyormus. Tentene temas da yapabilirsiniz.

Bize sunnetten sonra bu tarz seyleri tavsiye etmislerdi...
Canım direkt alakalı değil ama beraber banyo yapmak nasıl oluyor ? Bebek kucağımdan kayar diye cesaret edemiyorum

Yaa bende gündüz uykusunu hiç sevmem, gece zerre uyumayım, gündüz yine uyuyamam :)

C vitamini dopingi yapsan işe yaramazmı ki
femix, bebenin hastaligindan kalan surup (dr icebilirsin demisti), meyve, sut, ihlamur ne bulduysam yedim ictim ama cok kotuyum. Parol da mi alsam acaba, parol alabiliyorduk dimi yaa
Canım direkt alakalı değil ama beraber banyo yapmak nasıl oluyor ? Bebek kucağımdan kayar diye cesaret edemiyorum
meme reddi yasarken cok faydali oldugunu okumustum canim. Kopuklenmesen de sadece esin ikinizin ustunden su dokse o da yeterli olur bence. Burada normalde de birlikte banyo yapanlar da vardi, oyle hatirliyorum.

Ben yapıyorum. Dusakabine tabure koyuyorum çocuğu da kucağına oturtup sıkıca tutuyorum tek elimle de sampuanlayip yıkıyorum. Duş başlığını musluğa sikistiriyorum çocuğun üzerine geliyor su benim saçım islanmiyor

Galiba yürüteç alicam yetişemiyorum oğluma. Yüzüstü durmadigi için emeklemeyecek eminim. Can kalmadı kollarımda

:dua::dua:Kızlar kızlarrr fikirlerinize Çokkk ihtiyacım var :skandal:
Yaz için tatile gitmek istiyorum. 13-14aylık olacak artık sizce nasıl olur?

1-Antalya ve Didim’i düşünüyorum. Antalya aşırı sıcak mı olur diyorum ama?didimin denizi kumsalı daha mı iyi olur?ya da gidip memnun kaldığını bi yer var mı bebekle??

2-Çocuk büfesi olan otellere bakıyorum ama oradaki yiyecekler nasıl oluyor ki?1yaşında ne yiyor çocuklar acaba tecrübeli anneler yardım lütfen :dua:

3-Otel mi yoksa apart tarzı mı iyi olur oğlumun yemeğini kendim mi yaparım??

4-Deniz mi kültür turu mu?? Kapadokya vs gibi

Cevaplarınızı bekliyorum kızlar bi el atın benim durumuma :rolleyes:

1-Antalya ve Didim’i düşünüyorum. Antalya aşırı sıcak mı olur diyorum ama?didimin denizi kumsalı daha mı iyi olur?ya da gidip memnun kaldığını bi yer var mı bebekle??

2-Çocuk büfesi olan otellere bakıyorum ama oradaki yiyecekler nasıl oluyor ki?1yaşında ne yiyor çocuklar acaba tecrübeli anneler yardım lütfen :dua:

Henüz bir yaşında olacakları için deniz - her şey dahil otel tatili daha uygun olur diye düşünüyorum, o yaşa kadar her şeyi yiyebiliyorlr devam sütü verilse de otelde bunlar çok kolay oluyor gözlemlediğim kadarıyla, hatta çocuk büfelerş vardı

femix, bebenin hastaligindan kalan surup (dr icebilirsin demisti), meyve, sut, ihlamur ne bulduysam yedim ictim ama cok kotuyum. Parol da mi alsam acaba, parol alabiliyorduk dimi yaa

meme reddi yasarken cok faydali oldugunu okumustum canim. Kopuklenmesen de sadece esin ikinizin ustunden su dokse o da yeterli olur bence. Burada normalde de birlikte banyo yapanlar da vardi, oyle hatirliyorum.
Evet canım hamilelikten beri parol forewer :rapci:

Cnm eşim turizmci Antalya da 5 yıldızlı otellerin çoğunda çocuk büfesi varmış bi sürü gelen oluyormuş çocukla :) hala daha orda olsaydı hiç otel aramana gerek olmazdı :) ama hala arkadaşları orda özel bir sey sormak istersen özelden yazabilirsin l

Kızlar iyi geceler , oğlumda yumurta alerjisi çıktı. Bugün ensesinde bir dünya kızarıklık ve kabarcık oluştu. Ben de yumurtalı ürünleri hayatımdan çıkarıcam, kasını gözünü göbeğini sürekli kaşıyordu yavrum , nemlendirici sürdüğümden egzaması azmıyordu ama yüzüne çok bişi süremiyorum kızarıyordu kaşları meğer benim yumurta yememden sebepmiş.. Şimdiden kara kara düşünüyorum bir çok şeyde yumurta var. Tecrübeli anneler bana akıl verebilir mi?

Mayıs ayında bizde didime otele gideceğiz 10 aylık oluyor bizimki zorluk çekmeyiz inşallah bebekler için otelli tatil daha iyi oluyor tabi

Back