- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.921
Canım bende çok bildiğimden değil sadece dikkat etmeye çalışıyorum kendi çapımda.cok faydali oldu bu paylasim canim, cok tesekkurler saglikla istahla yesinler insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende çok bildiğimden değil sadece dikkat etmeye çalışıyorum kendi çapımda.cok faydali oldu bu paylasim canim, cok tesekkurler saglikla istahla yesinler insallah
Aa çok geçmiş olsun cnm, bol c vitaminin tüket cnm, kısa sürede iyileşirsin umarımKizlar ben hasta oldum
Al işte beklenen son! Sonra esime neden kiziyormusum, neden olabilir acaba
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.
bugun tum ilgini sevgini vermeye calis bence. Emiyorsa istedigi kadar uzun emsin. Dun geceyi unutturmaya telafi etmeye calisin yani. Usumemeye dikkat ederek birlikte banyo da yapabilirsiniz, bebeklere dogum anini hatirlatiyormus. Tentene temas da yapabilirsiniz.Kızlar gece bir saate bir uyanmış yemiş yatmış
7 de uyanmış.
4 ten 8.30 a kadar mama yememiş.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
multivitamin falan aliyorum canim çokk sag ol. Meyve, ihlamur işte... bu kis icimde ihlamur agaci cikacak seneye oradan toplayip demlerimAa çok geçmiş olsun cnm, bol c vitaminin tüket cnm, kısa sürede iyileşirsin umarım
bugun tum ilgini sevgini vermeye calis bence. Emiyorsa istedigi kadar uzun emsin. Dun geceyi unutturmaya telafi etmeye calisin yani. Usumemeye dikkat ederek birlikte banyo da yapabilirsiniz, bebeklere dogum anini hatirlatiyormus. Tentene temas da yapabilirsiniz.
Bize sunnetten sonra bu tarz seyleri tavsiye etmislerdi...
Zor cnm 2 ay oncede ben hastalanmistim. Ilac fln kullanamiyorsun. Parolda ise yaramiyor. Bol bol limonlu ihlamur kaynatip ic baska bisey gelmiyor aklima.cok tesekkurler canim
benim bos verdigim cok oldu, zaten firin da bozuk bayadir
canim gecmis olsun size de. Ozelikle 6 ayi dolmamis bebeklerde direncli ateste tahlil istiyorlar, enfeksiyon vb bakmak icin.
eve gelme dedim canim ben kendisine kendisi icti aferin fortlari ayakta atlatti ben cok kotuyum suan
gecen sefer hasta oldugumda doktor oglana verdigi suruptan siz de icebilirsiniz demisti onu ve hamilelikten kalan vitamini iciyorum. Ve de bitkisel seyler tabi. Bu kiş esim 3 ben 2 oglan 1 kere hastalandi. Ona gecmesin de her seye raziyim yaaaaZor cnm 2 ay oncede ben hastalanmistim. Ilac fln kullanamiyorsun. Parolda ise yaramiyor. Bol bol limonlu ihlamur kaynatip ic baska bisey gelmiyor aklima.
Ben hep boş veriyorum2 komsuya verilecek 6 tane emanet tabak var. Ustume yük oldu ..Hayir hepsi farkli sekilde biri servis tabagi biri corba kasesi falan filan .Cok sacma .Esim gelince oglusa baksin da 2 3 çeşit yapip vereyim .Bu tabak alışverişini hic sevmiyorum.
Geçmiş olsun canım oda ayrı olsada evde aynı havayı soluyorsunuz ondan olmuştur :/Kizlar ben hasta oldum
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.
Çok Geçmiş olsun canım çok.dikkat etmek lazımSabaha kadar öksürükten uyumadı ne biçim bir hastalıksa gitti gıbı yapıp aynen gerı geliyor o kadar iğne ilaç antibiyotik nereye gitti anlamadım bu yüzden kışı sevmiyorum
Canım fitil ver bi kerede onu dene 38i geçince. Diş günler süren ateş yapmaz diye duymuştum ama devam ederse bi doktara gidin.Benim saltanatımda bitmiş bulunuyor. Annem artık benimle kalmayacak beraber memlekete geldik bende iki hafta burada kalacam.
Kızımın perşembe akşamından beri ateşi var. Üstünde sadece bir atlet altta da sadece pijama var yani üstü ince. Arada sirkeli suyla vücudunu siliyorum. Perşembe günü ılık suyla duşta aldırmıştım 38 olunca calpol veriyorum ama hepsi kısa süreli 37ye falan düşürüyor tamamen geçmiyor etkileri geçince tekrar yükseliyor. Diş mi çıkaracak diye düşündüm ama Damaklarında kabarma falan yok. Bugünde takip edecez devam ederse akşam acile gideriz artık
Canım ayrı olmanız kötü olmuş ama ben bebekte travma olacağını falan sanmıyorum çok takılma. İşe giderkende yalnız kalıyor anneden. Yada Allah korusun hastalık durumlarında falanda kalıyorlar. Üzülme bol bol öp kokla.Kızlar gece bir saate bir uyanmış yemiş yatmış
7 de uyanmış.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
Benimkinin atesi de 3 4 gun sürdü. Niye oldu anlamadim .Surekli takip ettik .Kafasini kaldirmaya hali yoktu .Gecti cok şükür.
canim gecmis olsun size de. Ozelikle 6 ayi dolmamis bebeklerde direncli ateste tahlil istiyorlar, enfeksiyon vb bakmak icin.
Geçmiş olsun. 2 günden fazla ateş olursa gitmek iyi olur doktora. Enfeksiyon olabilir ama inşallah diştendir.
Kızlar gece bir saate bir uyanmış yemiş yatmış
7 de uyanmış.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
Canım fitil ver bi kerede onu dene 38i geçince. Diş günler süren ateş yapmaz diye duymuştum ama devam ederse bi doktara gidin.
Çok aşığım kızlar. Büyük bi aşkmış evlat daha önce hiç hissetmediğim bi duygu bu denli sevgi. Her bakışı her gülüşü ömür verilesi sanki. Bazen öperken severken gözlerim doluyor o kadar çok seviyorum. Allah bebeklerimizi hastalıklardan kötülerden korusun. Hasta olan bebeklere de annelere de bol şifa versin inşallah.
sag ol canimmBen hep boş veriyorum
ama biz çok samimiyiz 3-4 komşumla ondan sanırım. Çorba bile getiriyorlar tencereyle. Hatta bi ara komşumun aynı model 4 tabağı bendeydi diğet ikisini verde takım yapayım demiştim
Geçmiş olsun canım oda ayrı olsada evde aynı havayı soluyorsunuz ondan olmuştur :/
Çok Geçmiş olsun canım çok.dikkat etmek lazım
Canım fitil ver bi kerede onu dene 38i geçince. Diş günler süren ateş yapmaz diye duymuştum ama devam ederse bi doktara gidin.
Canım ayrı olmanız kötü olmuş ama ben bebekte travma olacağını falan sanmıyorum çok takılma. İşe giderkende yalnız kalıyor anneden. Yada Allah korusun hastalık durumlarında falanda kalıyorlar. Üzülme bol bol öp kokla.
ay kiyamam yaa. İnsallah gerek kalmaz canim.Diş çıkıyor demiştin sanırım gelmedimi diş
Sağol canım. Doğduğundan beri kaç kere hasta oldu hastanede yattı kaç kere deldiler çocuğun ellerini. Hastaneye götürmek de istemiyorum artık. Şuan iyi gibi inşallah bi daha öıkmaz da görürmek zorunda kalmam
Sağol canım. 11 buçukta en son calpol vermiştim şuan normale döndü inşallah çıkmaz tekrar
Bende annemle memlekete geldim. Teyzeleri kızımı çok özlemişti ama benimki yabancılık yapıyor kimseye gitmek istemedi. Bütün gece kucağımda uyudu yanımda yatırdım ama yinede uyandı ağladı kucağıma gelmek istedi. Bende bırakmadım hiç. Sende bugün bol bol öp kokla sarıl.
Şuan iyi canım inşallah çıkmaz tekrar. Çıkarsa gidecez doktora
Anne olunca anlarsın diyorlardı şimdi anladık işte gerçekten çok başka bişey
Gittim ama burda yaptığı tek şey eliyle dikişimi kontrol etmek oldu. Rahme falan hiç bakmadıhavlumuz normalde de ayri canim. Bardak vb dikkat ettik, odayi cok havalandirdik, hatta küstük ya ayri odada takildik. Ama benim bagisikligim yorgunluktan + sinir stresten yerlerde oldugu icin kaptim bu sefer. Uykusuzluga da normalde hic direnemezdim. Allah yardimcimiz olsun valla
dogumdan sonra kontrole gidip muayene oldun mu canim? Karnim diyince bu aklima geldi. Ben de gidemedim gerçi
sag ol canim. Ona gecmesin ne olur bir mucize olsun yaa ben kendim hasta olmaya raziyim. Ona istemedigi halde ilac, hava vermek, nefret ettigi sey olan burnunu acmak cok beter oluyor.
anladim canim belki de adet olacaksindir.Gittim ama burda yaptığı tek şey eliyle dikişimi kontrol etmek oldu. Rahme falan hiç bakmadı
Her gun bakıyorum kabariklik var .Ama cikmadi .Ya da ben öyle saniyorum bilmiyorum acemi anne isiDiş çıkıyor demiştin sanırım gelmedimi diş
Sağol canım. Doğduğundan beri kaç kere hasta oldu hastanede yattı kaç kere deldiler çocuğun ellerini. Hastaneye götürmek de istemiyorum artık. Şuan iyi gibi inşallah bi daha öıkmaz da görürmek zorunda kalmam
Sağol canım. 11 buçukta en son calpol vermiştim şuan normale döndü inşallah çıkmaz tekrar
Bende annemle memlekete geldim. Teyzeleri kızımı çok özlemişti ama benimki yabancılık yapıyor kimseye gitmek istemedi. Bütün gece kucağımda uyudu yanımda yatırdım ama yinede uyandı ağladı kucağıma gelmek istedi. Bende bırakmadım hiç. Sende bugün bol bol öp kokla sarıl.
Şuan iyi canım inşallah çıkmaz tekrar. Çıkarsa gidecez doktora
Anne olunca anlarsın diyorlardı şimdi anladık işte gerçekten çok başka bişey
Ins toparlarsin cnmgecen sefer hasta oldugumda doktor oglana verdigi suruptan siz de icebilirsiniz demisti onu ve hamilelikten kalan vitamini iciyorum. Ve de bitkisel seyler tabi. Bu kiş esim 3 ben 2 oglan 1 kere hastalandi. Ona gecmesin de her seye raziyim yaaaa
Kizlar ben hasta oldum