2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.

Ne kadar ayıp ya sormadan etmeden sinir bozucu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin baktığı kendi torunu ama bu bişey değiştirmiyor demek ki yazık
Bol bol sabır diliyorum

bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladım

ben de bes'imi bozup araba almak istiyorum ama esimi ozel sofor olarak kullanirlar, iki yardim ediyor ondan da mahrum olurum diye erteleyip duruyorum.

bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladım
Evet felaket kabiz yapti.Kullanmaya ara verdim .Benim oğlum gunde 4 5 kaka yapar .Damlayi verdim 3.gun kabiz oldu 2 gun agladi .

Ne kadar da bizim kv ye benziyor .Gecen gun mesai saatleri icinde esime 200 km yol yaptırdı. Ve gereksiz izin kullandirdi .Ya ben vitaminsizlikten ölüyorum .Her gun ya basim dönüyor ya parmaklarim morariyor .Ama esim izin kullanmasin diye erteleyip duruyorum .Henuz konusu acilmadi ama bunu kesinlikle söyleyeceğim. Bu ne ya herkesin artik kendi ailesiyle ilgilenmesi lazim .Ozel mulkiyet boyle ezilip geciliyor ohh ne alâ.
Hayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis biraz
Gecmis olsun canim .
Yaaa inşallah bizimki olmaz zaten dişlerinden dolayı iki kat huysuz bide kabızlık olursa yandık
Insallah canim .

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim doğduğundan beri zor kaka yapıyordu 10 gün yapmadığı fitilin bile işe yaramadığı zamanlar oldu 1 aydır kendisi yapmaya başladı. Ne kadar doğrudur yaptıklarım bilmiyorum ama ben hergün mamasına zeytinyağı koyuyordum. 1 çay kaşığı suya azıcık kimyon koyup içiriyordum hem gaza hem kabızlığa çok iyi geldi yine de yapamazsa günkurusu kaynatıp suyunu içiriyordum. İnşallah düzelir zor kabızlık.

Işe dönmek bana yaramadı. Sabah kollarını uzatmış gitmemem için ağlıyordu. Bu saate kadarda 10 dk bile uyutamamışlar ben uğraşıyorum şimdi uyuması için. Gecede benimle yatmak istedi uyumadı nerdeyse hergün daha zor oluyor

Ben de mamasına katıyorum hep zeytinyağı canım. Kimyonu ve rezeneyi duydum ben de ama içirmemiştim hiç. Olmadı denerim onları da. Yeterki yapsın rahatlasın yawrum ya. Gün kurusu da yarar belki bağırsaklarına. Sıcak suyla yumuşatıp ılıyınca suyunu vereyim olmazsa. Sağol canım inş düzelir

Ne yapılır bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, yavrunun da acısını dindirsin

Bizde biraz yaptı. Huysuzluk çok fazla. Herkeste aynı değil canım belki size dokunmaz
Benimki her şeyi dibine kadar yaşadığı için korkuyorum 4. ay aşısında uykusundan çığlık atarak uyanıp 5 10 dk susmadan ağlamıştı. Kv bir şey oldu sanıp gelmişti. Inşallah bu sefer olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…