- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.841
Bebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.Evet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Dünde arkadaşımla konuştum pazar geliriz dedim bugün bombayı patlattı hanımefendi.
Bende diyorum iki gündür bana iyi davranıyor bu kadın hayırdır diye.
Eşiminde haberi yokmuş. Bana gideceğiz dediğinden beri evde sessizlik var konuşmuyorum kadınla sinir içimde patladı. Çocukların çorbasını o hışımla üstüme döktüm.
Bunların rahatlıkları yüzünden yazlığı satacağım şimdi arabaya da sıra geldi sanki.
Hayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis birazGeçmiş olsun hem kol hem bacaktan mı yapıldı
Ne kadar ayıp ya sormadan etmeden sinir bozucu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin baktığı kendi torunu ama bu bişey değiştirmiyor demek ki yazıkEvet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Dünde arkadaşımla konuştum pazar geliriz dedim bugün bombayı patlattı hanımefendi.
Eşiminde haberi yokmuş. Bana gideceğiz dediğinden beri evde sessizlik var konuşmuyorum kadınla sinir içimde patladı. Çocukların çorbasını o hışımla üstüme döktüm.
Bunların rahatlıkları yüzünden yazlığı satacağım şimdi arabaya da sıra geldi sanki.
bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladımEmzik verince kusuyor.Ben onun hem oyun hem uyku arkadasiyim .
En favorimizBenim oğlan bayılıyor ona .
Denenmis ve tutmus .Hangi anne nasil bir caresizlik yaşadıysa artik
Benimki sever sevmez belli degil .Daha once mama secmisligi var .
Bizimki tadımlık değil valla, kv doymalık yediriyorBenimki de 3,5 gündür kaka yapmıyor ama ek gıdadan evvel de böyle oluyordu ara ara.. Ne kadar yiyor canım senki toplamda?
ben de bes'imi bozup araba almak istiyorum ama esimi ozel sofor olarak kullanirlar, iki yardim ediyor ondan da mahrum olurum diye erteleyip duruyorum.Evet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Evet felaket kabiz yapti.Kullanmaya ara verdim .Benim oğlum gunde 4 5 kaka yapar .Damlayi verdim 3.gun kabiz oldu 2 gun agladi .bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladım
Yaaa inşallah bizimki olmaz zaten dişlerinden dolayı iki kat huysuz bide kabızlık olursa yandıkEvet felaket kabiz yapti.Kullanmaya ara verdim .Benim oğlum gunde 4 5 kaka yapar .Damlayi verdim 3.gun kabiz oldu 2 gun agladi .
Ne kadar da bizim kv ye benziyor .Gecen gun mesai saatleri icinde esime 200 km yol yaptırdı. Ve gereksiz izin kullandirdi .Ya ben vitaminsizlikten ölüyorum .Her gun ya basim dönüyor ya parmaklarim morariyor .Ama esim izin kullanmasin diye erteleyip duruyorum .Henuz konusu acilmadi ama bunu kesinlikle söyleyeceğim. Bu ne ya herkesin artik kendi ailesiyle ilgilenmesi lazim .Ozel mulkiyet boyle ezilip geciliyor ohh ne alâ.Evet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Gecmis olsun canim .Hayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis biraz
Insallah canim .Yaaa inşallah bizimki olmaz zaten dişlerinden dolayı iki kat huysuz bide kabızlık olursa yandık
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim doğduğundan beri zor kaka yapıyordu 10 gün yapmadığı fitilin bile işe yaramadığı zamanlar oldu 1 aydır kendisi yapmaya başladı. Ne kadar doğrudur yaptıklarım bilmiyorum ama ben hergün mamasına zeytinyağı koyuyordum. 1 çay kaşığı suya azıcık kimyon koyup içiriyordum hem gaza hem kabızlığa çok iyi geldi yine de yapamazsa günkurusu kaynatıp suyunu içiriyordum. İnşallah düzelir zor kabızlık.Oğlum 6gündür kaka yapmıyor!?? Dün çok çok az yaptı onu da 2 gün ben zeytinyağına kulak çöpünü batırıp poposunu uyardım ancak öyle o kadarcık yaptı. Ama ıhh ıhh deyip duruyor ağlıyor inliyor çok mutsuz yavrum. Yarım fitil vereyim dedim beceremedim onu da atmayı!..gece acile gittik karnının röntgenini çektiler. Hem kaka hem gaz görünüyor dedi. Lavman verdi emzirme odasında yapın diye. Ya ben fitili atamamışım lavmanı nasıl yapayım el kadar bebeğe siz yapın dedim. Biz yapamıyoruz korkulacak bişey değil diyo bana. Sinir olduk çıktık geldik eve. Gece 11de uyudu 4-5kere uyandı yine. Baya gaz çıkarıyor aslında ama huzursuzluk devam ediyor.
Uzun zaman kakasını yapmayan bebeğinize ne yapıyorsunuz siz? Fitil önermiyoruz dedi dün doktor. E başka doktor da fitil vermişti. Hepsi ayrı telden çalıyor resmen??
Işe dönmek bana yaramadı. Sabah kollarını uzatmış gitmemem için ağlıyordu. Bu saate kadarda 10 dk bile uyutamamışlar ben uğraşıyorum şimdi uyuması için. Gecede benimle yatmak istedi uyumadı nerdeyse hergün daha zor oluyorBebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.
Perşembe de bizimkinin varGünaydın...
6. ay aşıları bir gecemin içine... maalesef. Uyuyamadi yavrum. Ben de 3 saat
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim doğduğundan beri zor kaka yapıyordu 10 gün yapmadığı fitilin bile işe yaramadığı zamanlar oldu 1 aydır kendisi yapmaya başladı. Ne kadar doğrudur yaptıklarım bilmiyorum ama ben hergün mamasına zeytinyağı koyuyordum. 1 çay kaşığı suya azıcık kimyon koyup içiriyordum hem gaza hem kabızlığa çok iyi geldi yine de yapamazsa günkurusu kaynatıp suyunu içiriyordum. İnşallah düzelir zor kabızlık.
Ya korkuyorum ben de. Ateş yapıyor mu? Çok mu huysuz oluyor? Haftaya büyük ihtimalle bizimki de aşı olacakGünaydın...
6. ay aşıları bir gecemin içine... maalesef. Uyuyamadi yavrum. Ben de 3 saat
Ne yapılır bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, yavrunun da acısını dindirsinOğlum 6gündür kaka yapmıyor!?? Dün çok çok az yaptı onu da 2 gün ben zeytinyağına kulak çöpünü batırıp poposunu uyardım ancak öyle o kadarcık yaptı. Ama ıhh ıhh deyip duruyor ağlıyor inliyor çok mutsuz yavrum. Yarım fitil vereyim dedim beceremedim onu da atmayı!..gece acile gittik karnının röntgenini çektiler. Hem kaka hem gaz görünüyor dedi. Lavman verdi emzirme odasında yapın diye. Ya ben fitili atamamışım lavmanı nasıl yapayım el kadar bebeğe siz yapın dedim. Biz yapamıyoruz korkulacak bişey değil diyo bana. Sinir olduk çıktık geldik eve. Gece 11de uyudu 4-5kere uyandı yine. Baya gaz çıkarıyor aslında ama huzursuzluk devam ediyor.
Uzun zaman kakasını yapmayan bebeğinize ne yapıyorsunuz siz? Fitil önermiyoruz dedi dün doktor. E başka doktor da fitil vermişti. Hepsi ayrı telden çalıyor resmen??
Oy oy 4 aşı mı? Bitmiyor şu aşılar yaHayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis biraz
Bizde biraz yaptı. Huysuzluk çok fazla. Herkeste aynı değil canım belki size dokunmazYa korkuyorum ben de. Ateş yapıyor mu? Çok mu huysuz oluyor? Haftaya büyük ihtimalle bizimki de aşı olacak
Benimki her şeyi dibine kadar yaşadığı için korkuyorumBizde biraz yaptı. Huysuzluk çok fazla. Herkeste aynı değil canım belki size dokunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?