• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Dünde arkadaşımla konuştum pazar geliriz dedim bugün bombayı patlattı hanımefendi.
Bende diyorum iki gündür bana iyi davranıyor bu kadın hayırdır diye.
Eşiminde haberi yokmuş. Bana gideceğiz dediğinden beri evde sessizlik var konuşmuyorum kadınla sinir içimde patladı. Çocukların çorbasını o hışımla üstüme döktüm.
Bunların rahatlıkları yüzünden yazlığı satacağım şimdi arabaya da sıra geldi sanki.
Bebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.

Geçmiş olsun hem kol hem bacaktan mı yapıldı
Hayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis biraz

Evet arkadaşlar karşınızda iki bebekle 6.5 aydır daha yeni yeni haftasonları çıkabilen bir insan vardı, bu haftasonu k.v. ve k.p. arabamızla sehir dışındaki kızlarına gitmeye karar vermisler ve tabiki de bize sormadan!
Dünde arkadaşımla konuştum pazar geliriz dedim bugün bombayı patlattı hanımefendi.
Eşiminde haberi yokmuş. Bana gideceğiz dediğinden beri evde sessizlik var konuşmuyorum kadınla sinir içimde patladı. Çocukların çorbasını o hışımla üstüme döktüm.
Bunların rahatlıkları yüzünden yazlığı satacağım şimdi arabaya da sıra geldi sanki.
Ne kadar ayıp ya sormadan etmeden sinir bozucu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin baktığı kendi torunu ama bu bişey değiştirmiyor demek ki yazık
Bol bol sabır diliyorum

Emzik verince kusuyor.Ben onun hem oyun hem uyku arkadasiyim .:KK48:

En favorimiz :KK54:Benim oğlan bayılıyor ona .

Denenmis ve tutmus .Hangi anne nasil bir caresizlik yaşadıysa artik :ıslık:

Benimki sever sevmez belli degil .Daha once mama secmisligi var .
bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladım

Rotarix 70 TLye düşmüş ama depolarda falan yok nerden bulucaz :( zaten 1 hafta gecikti

ben de bes'imi bozup araba almak istiyorum ama esimi ozel sofor olarak kullanirlar, iki yardim ediyor ondan da mahrum olurum diye erteleyip duruyorum.

bizde seviyoruz doktorumuzu şükür aramadan iyi bir doktor bulmuş olduk Canım sizede bestiron mu verdi kabızlık falan yaptı mı bugün kullanmaya başladım
Evet felaket kabiz yapti.Kullanmaya ara verdim .Benim oğlum gunde 4 5 kaka yapar .Damlayi verdim 3.gun kabiz oldu 2 gun agladi .

Ne kadar da bizim kv ye benziyor .Gecen gun mesai saatleri icinde esime 200 km yol yaptırdı. Ve gereksiz izin kullandirdi .Ya ben vitaminsizlikten ölüyorum .Her gun ya basim dönüyor ya parmaklarim morariyor .Ama esim izin kullanmasin diye erteleyip duruyorum .Henuz konusu acilmadi ama bunu kesinlikle söyleyeceğim. Bu ne ya herkesin artik kendi ailesiyle ilgilenmesi lazim .Ozel mulkiyet boyle ezilip geciliyor ohh ne alâ.
Hayır canım üç tane bacaktan bir tane de ağza damla. Bacaktan yapılanlar daha önceki aşıların devamı imiş. Ağızdan yapılan çocuk felci aşısı imis. O etkileyebilirmis biraz
Gecmis olsun canim .
Yaaa inşallah bizimki olmaz zaten dişlerinden dolayı iki kat huysuz bide kabızlık olursa yandık
Insallah canim .

Oğlum 6gündür kaka yapmıyor!?? Dün çok çok az yaptı onu da 2 gün ben zeytinyağına kulak çöpünü batırıp poposunu uyardım ancak öyle o kadarcık yaptı. Ama ıhh ıhh deyip duruyor ağlıyor inliyor çok mutsuz yavrum. Yarım fitil vereyim dedim beceremedim onu da atmayı!..gece acile gittik karnının röntgenini çektiler. Hem kaka hem gaz görünüyor dedi. Lavman verdi emzirme odasında yapın diye. Ya ben fitili atamamışım lavmanı nasıl yapayım el kadar bebeğe siz yapın dedim. Biz yapamıyoruz korkulacak bişey değil diyo bana. Sinir olduk çıktık geldik eve. Gece 11de uyudu 4-5kere uyandı yine. Baya gaz çıkarıyor aslında ama huzursuzluk devam ediyor.

Uzun zaman kakasını yapmayan bebeğinize ne yapıyorsunuz siz? Fitil önermiyoruz dedi dün doktor. E başka doktor da fitil vermişti. Hepsi ayrı telden çalıyor resmen??
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim doğduğundan beri zor kaka yapıyordu 10 gün yapmadığı fitilin bile işe yaramadığı zamanlar oldu 1 aydır kendisi yapmaya başladı. Ne kadar doğrudur yaptıklarım bilmiyorum ama ben hergün mamasına zeytinyağı koyuyordum. 1 çay kaşığı suya azıcık kimyon koyup içiriyordum hem gaza hem kabızlığa çok iyi geldi yine de yapamazsa günkurusu kaynatıp suyunu içiriyordum. İnşallah düzelir zor kabızlık.

Bebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.
Işe dönmek bana yaramadı. Sabah kollarını uzatmış gitmemem için ağlıyordu. Bu saate kadarda 10 dk bile uyutamamışlar ben uğraşıyorum şimdi uyuması için. Gecede benimle yatmak istedi uyumadı nerdeyse hergün daha zor oluyor

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim doğduğundan beri zor kaka yapıyordu 10 gün yapmadığı fitilin bile işe yaramadığı zamanlar oldu 1 aydır kendisi yapmaya başladı. Ne kadar doğrudur yaptıklarım bilmiyorum ama ben hergün mamasına zeytinyağı koyuyordum. 1 çay kaşığı suya azıcık kimyon koyup içiriyordum hem gaza hem kabızlığa çok iyi geldi yine de yapamazsa günkurusu kaynatıp suyunu içiriyordum. İnşallah düzelir zor kabızlık.

Ben de mamasına katıyorum hep zeytinyağı canım. Kimyonu ve rezeneyi duydum ben de ama içirmemiştim hiç. Olmadı denerim onları da. Yeterki yapsın rahatlasın yawrum ya. Gün kurusu da yarar belki bağırsaklarına. Sıcak suyla yumuşatıp ılıyınca suyunu vereyim olmazsa. Sağol canım inş düzelir

Oğlum 6gündür kaka yapmıyor!?? Dün çok çok az yaptı onu da 2 gün ben zeytinyağına kulak çöpünü batırıp poposunu uyardım ancak öyle o kadarcık yaptı. Ama ıhh ıhh deyip duruyor ağlıyor inliyor çok mutsuz yavrum. Yarım fitil vereyim dedim beceremedim onu da atmayı!..gece acile gittik karnının röntgenini çektiler. Hem kaka hem gaz görünüyor dedi. Lavman verdi emzirme odasında yapın diye. Ya ben fitili atamamışım lavmanı nasıl yapayım el kadar bebeğe siz yapın dedim. Biz yapamıyoruz korkulacak bişey değil diyo bana. Sinir olduk çıktık geldik eve. Gece 11de uyudu 4-5kere uyandı yine. Baya gaz çıkarıyor aslında ama huzursuzluk devam ediyor.

Uzun zaman kakasını yapmayan bebeğinize ne yapıyorsunuz siz? Fitil önermiyoruz dedi dün doktor. E başka doktor da fitil vermişti. Hepsi ayrı telden çalıyor resmen??
Ne yapılır bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, yavrunun da acısını dindirsin :(

Bizde biraz yaptı. Huysuzluk çok fazla. Herkeste aynı değil canım belki size dokunmaz
Benimki her şeyi dibine kadar yaşadığı için korkuyorum :( 4. ay aşısında uykusundan çığlık atarak uyanıp 5 10 dk susmadan ağlamıştı. Kv bir şey oldu sanıp gelmişti. Inşallah bu sefer olmaz ya :(

Back