• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerine bakıyor ya onun rahatlığı. Ona mecbur olduğun için hayır diyemeyeceğini biliyor. Birine mahkum olma hissi çok fena ama bizim kaçarımız yok. Sana bol sabır diliyorum arkadaşım bu günler geçecek elbet. İşe başlamak sana çok yarayacak başlarda zor olsa da. Hem kv den uzaklaşacaksın hem de biraz nefes alcaksın.
Kadın buldum canım az önce anlaştım ve k.v. duyduğu anda cumt. Yerine cuma gitmeye karar verdi. Neyse ama sonunda birini buldum yakın oturuyor hemde. Ise başlamayı birazda k.v. den uzaklaşmak için istiyorum. Biraz uzak kalmamız lazım yoksa sevgim bitti yakında saygı da kalmayacak.

Ne kadar ayıp ya sormadan etmeden sinir bozucu Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin baktığı kendi torunu ama bu bişey değiştirmiyor demek ki yazık
Bol bol sabır diliyorum
Amin canım bu cumt. Tam yalnızım mesela bu sefer anneminde işi var arkadaşım evde yokmuş ve eşim çalışıyor. Gelde ek gıda hazırla yedir. Tüm gün mama vereceğim mecburen.
ben de bes'imi bozup araba almak istiyorum ama esimi ozel sofor olarak kullanirlar, iki yardim ediyor ondan da mahrum olurum diye erteleyip duruyorum.
Ben geçenlerde arabayı yenileyelim dedim paramız yeterse fuşya renk otomatik çok yakan bir model istiyorum dedim. Eşim hemen anladı, babam kullanmasın diyemi diyor, dedim çok zekisin.

Evet felaket kabiz yapti.Kullanmaya ara verdim .Benim oğlum gunde 4 5 kaka yapar .Damlayi verdim 3.gun kabiz oldu 2 gun agladi .

Sidefer kullanın canım, 6 günde 1 kaka yapan oğlum bile 3 günde bir yapıyor. Demir kaynaklı değil tabi ama kabız etmedi yani..

Işe dönmek bana yaramadı. Sabah kollarını uzatmış gitmemem için ağlıyordu. Bu saate kadarda 10 dk bile uyutamamışlar ben uğraşıyorum şimdi uyuması için. Gecede benimle yatmak istedi uyumadı nerdeyse hergün daha zor oluyor

Kuzum benim yaaa :((

Kızlar bebeğinizin kakası nasıl? Bu aylarda nasıl olması normal?Benimki ek gıdaya başlamadı
probiyotik kullandık 1,5 ay kadar sonra bıraktık. Probiyotik başlangıcından itibaren ishal gibiydi hep , artık normali bu heralde diye kabul etmiştim. Ama içime sinmediğiiçin probiyotiği bıraktık bir on gün kadar önce. Bugun ilk kez katı kaka yaptı, açık sarı ve pütürlü ama kabız gibi katı değil, kıvamlı ama yetişkin kakası gibi katı değil yani. Nedir bunun normali?

Kızlar bebeğinizin kakası nasıl? Bu aylarda nasıl olması normal?Benimki ek gıdaya başlamadı
probiyotik kullandık 1,5 ay kadar sonra bıraktık. Probiyotik başlangıcından itibaren ishal gibiydi hep , artık normali bu heralde diye kabul etmiştim. Ama içime sinmediğiiçin probiyotiği bıraktık bir on gün kadar önce. Bugun ilk kez katı kaka yaptı, açık sarı ve pütürlü ama kabız gibi katı değil, kıvamlı ama yetişkin kakası gibi katı değil yani. Nedir bunun normali?

Bizimki tam anlattığın gibi canım. Herhangi bir ek gıda, hastalık vb. Olmayan bebek kakası :)

Ek gıda listeniz var mı? neye göre başlıyoruz kızlar? Bizim de 10 gün falan kaldı hiçbir bilgim yok

Bizimki tam anlattığın gibi canım. Herhangi bir ek gıda, hastalık vb. Olmayan bebek kakası :)
Şimdi normale döndüyse Sami hoca sağolsun çocuk 1,5 ay pisi pisine ishal gezdi o zaman :( Keşke annelik içgüdümü dinleyip daha erken bıraksaydım probiyotiği. Aynı durumda olan varsa da fikir olssun diye not düşeyim, önce biogaia sonra maflor kullandık, ikisi de aynı.

Selam guzel anneler girmeyeli okadar oldu ki umarim bebislerde sizlerde iyisiniz dir. Biz bugun tam 4 ay 20 gunluk olduk, ek gida seruvenini yogurt ile baslattik ama ara sira veriyorum, beni emiyor ama yetmedigi icin mecbur mama ile gidiyoruz, oglumda ek gida konusunda neler yaptigimi net hatirlamiyorum kafamdaki bilgiler pek guncel sayilmaz, instada ek gida sayfalari var ama onlarinda bazilari pek aklima yatmiyor, sizler ilk olarak neler denediniz paylasirmisiniz, ikinci olarak mevsim sebzelerinden tek tek corba yapmayi dusunuyorum tadimlarimiz 2.3 tatli kasigini gecmicek ztn ama en azindan dokunabilecek sebzeleri tespit etme ve alerji riskini aza indirmek acisindan bu onemli diye dusunuyorum, tecrubelerini ve tariflerinizi yazarsaniz cok sevinirim.. Bunlarda benim firlamalar ellerinizden operler

Eklentiler

• 20181206_124934.jpg
    20181206_124934.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 72
Şimdi normale döndüyse Sami hoca sağolsun çocuk 1,5 ay pisi pisine ishal gezdi o zaman :KK43: Keşke annelik içgüdümü dinleyip daha erken bıraksaydım probiyotiği. Aynı durumda olan varsa da fikir olssun diye not düşeyim, önce biogaia sonra maflor kullandık, ikisi de aynı.
hicbir sey kullanmiyoruz, ek gida yok, kaka civik =)

Kizlar ya Rotarix in 2.dozunu almaya gitti esim .Eczaci demis ki piyasadan kaldirildi .Ben şok:KK17:
Simdi niye kaldirildi zararlı bir sey mi tespit edildi ?Icime kurt düştü. Insallah bisey olmaz .
Ee ben baska bir rota aşısının ikinci dozunu mu kullancam ya da ne alcam .o_O

Selam guzel anneler girmeyeli okadar oldu ki umarim bebislerde sizlerde iyisiniz dir. Biz bugun tam 4 ay 20 gunluk olduk, ek gida seruvenini yogurt ile baslattik ama ara sira veriyorum, beni emiyor ama yetmedigi icin mecbur mama ile gidiyoruz, oglumda ek gida konusunda neler yaptigimi net hatirlamiyorum kafamdaki bilgiler pek guncel sayilmaz, instada ek gida sayfalari var ama onlarinda bazilari pek aklima yatmiyor, sizler ilk olarak neler denediniz paylasirmisiniz, ikinci olarak mevsim sebzelerinden tek tek corba yapmayi dusunuyorum tadimlarimiz 2.3 tatli kasigini gecmicek ztn ama en azindan dokunabilecek sebzeleri tespit etme ve alerji riskini aza indirmek acisindan bu onemli diye dusunuyorum, tecrubelerini ve tariflerinizi yazarsaniz cok sevinirim.. Bunlarda benim firlamalar ellerinizden operler
Hoşgeldin canim .Ya yerim bunlari ,masallah kuzucuklara .
Ben dun ek gidaya yogurtla basladim .Sonra mevsim sebzelerinden devam edeceğim. Bu Çocuk Aç diye bebek yemek kitabı var .Temin edebilirsen cok isine yarar diye düşünüyorum. Ben de tadimlar bitince alcam insallah .

Son durumumdan güncelleme
Memlekete Bursaya geldim. Ankara'da buhar makinesi ile zorla %20den %40a çıkardıgımız nem burada kendiliğinden %57 . bu açıdan çok mutluyum.
Telefonum tam eşim bizi bırakıp terminale gittiğinde bozuldu, asla açılmıyor. bu açıdan çok mutsuzum.
Görümcem, kv ve kp bebeği çok seviyorlar. Kv haricindekiler de ilk kez uzun süreli görüyorlar, beni az önce dinlemem için odaya yolladılar. Bebişten keyifli sesler geliyor. Bu konuda hislerim karışık:KK51:

Hadi ya.. E nasıl yiyebiliyor ki o kadar canım? Zaten emiyor.. Tabi yiyedebilir de benim ki yemiyor valla o kadar. Yediriyom sonra da üstüne emziriyorum kendisi istiyor emmek.
Valla yiyor, üstüne de emiyor. Aman iştahlı olsun, bir de elimde tabak arkasında dolanmayayım.

Hoşgeldin canim .Ya yerim bunlari ,masallah kuzucuklara .
Ben dun ek gidaya yogurtla basladim .Sonra mevsim sebzelerinden devam edeceğim. Bu Çocuk Aç diye bebek yemek kitabı var .Temin edebilirsen cok isine yarar diye düşünüyorum. Ben de tadimlar bitince alcam insallah .
Hosbuldum cnm grubun daimi mudavimisin vallahi, pasanda sende iyisinizdir umarim, bende" O tabak bitecek" kitabi vardi oglumda almistin ama simdi bulamiyorum blw yontemini anlatan bir kitapti, olmazsa bu dediginide alayim, gerci burda deneyip tecrubelerini paylasan annelerden tuyo almak inan kitaptakilerden daha iyi geliyor bana ama epeydir vakit bulupta giremiyorum girsemde okuyamiyorum, kizim hic durmuyor ama ek gida seruveninde burda birbirimizi desdeklesek super olur diyorum..

Kadın buldum canım az önce anlaştım ve k.v. duyduğu anda cumt. Yerine cuma gitmeye karar verdi. Neyse ama sonunda birini buldum yakın oturuyor hemde. Ise başlamayı birazda k.v. den uzaklaşmak için istiyorum. Biraz uzak kalmamız lazım yoksa sevgim bitti yakında saygı da kalmayacak.

Amin canım bu cumt. Tam yalnızım mesela bu sefer anneminde işi var arkadaşım evde yokmuş ve eşim çalışıyor. Gelde ek gıda hazırla yedir. Tüm gün mama vereceğim mecburen.

Ben geçenlerde arabayı yenileyelim dedim paramız yeterse fuşya renk otomatik çok yakan bir model istiyorum dedim. Eşim hemen anladı, babam kullanmasın diyemi diyor, dedim çok zekisin.
Kaça anlaştın şartların ne? Ben de bakiciyi kameraya ikna ettim :KK49: coook mirin kırın etti ama ben öyle çalışmam başka bakıcı bul da diyemedi :63:

Ayy bir prenses daha :)

Back