2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rezeneli sudan sonra uyutabiliyor musun peki? Biz de sizin gibiyiz 11 gibi mama gece 3-4-5 arası bir yerde uyanıyor tekrar mama. Acikiyor yani bariz. Bitiriyor tüm biberonu
Zaten mama yemeleri azalmıştı 3 de kalktıklarında. Hazırlıyordum 20-30 içiyolardı hep dökülüyordu mama. Doktora sorunca uzun uyuması daha iyi verme dedi. Rezeneli suyuda biraz içiyorlar. Ama gene de uyanıyorlar.
Çoğu zaman tekrr uykuya dalmaları kolay oluyor. Gözleri tam açılmadan uykuya geri dönüyorlar ama işte burun tıkanıklığı gaz gibi sorunlarımız devam ettiği için zorlandığımda oluyor.

Uyudu mu besiginde ?Ben de gecen haftalarda cabaladim.Hazir uykusu da gitti .Beşiğe koyarken uyandi hep .Artik yanima yatircak olsam da gozunu acip tekrar uyumaz oldu .Bir sure ara verdim .
Evet cnm uyudu 11 gibi kaşık mama yedirdim sonra uyumak için meme emmek istiyor o esnada uyudu beşiğe koydum gece saat 3e kadar beşikte uyudu sonra biraz mızirdandi yanıma aldim 1 saat öyle uyudu tekrar koydum beşiğe sabah 6.30 da kalktı.

Benimki yemiyor yumurta 3 kere denedim pes ettim ne yapabilirim yedirmek için

Kabizlik deme de ne dersen de .Demir takviyesi mahvetti benimkini .2 gun agladi gaz sancisi cekti .Belki de aliskanlik bilemiyorum .Gercekten iyi gozlemlemek yetmiyor illa bazi seyleri deneme yanilma yapmak gerekiyor .Haa bu yuzdenmis diyoruz sonra .
Dun 5 aylik olduk .Bugun yogurtla basladik .Daha once elma armut ve muz tatti .Yani sadece yaladi :)) Ama elmayi cok sevdi ben yerken atliyor .Agzini kocaman acip çırpınıyor.
Masallah .Darisi bize .Benim koalam da alisir insallah .

Bende öyle yapayım canım sağol
Ne zaman tam yumurta sarısı yer acaba nasiplensin yavrucaklar :)
Yok canım emzikte azaltma olmuyor bencede direk kesicem bakalım bi cesaretimi topliyim de :)
Flash kart aldım ama hiç ilgilenmiyor bez kitap aldım minik kalın kitaplarımız var onlarda çok ilgisini çekmiyot bez kitap hışırdıyor 5-10 dk oynuyor sadece 1-2 ay sonra aktivite masası alıcam ama çok pahalı güzel olanları
Sütün yetiyordur ama sanırım sıvı çok tok tutmuyor bir süre sonra sindirim sistemleri kuvvetlendi çabuk hazmediyorlar muhtemelen. 1-2 akşam dene bakalım irmikle falan muhallebi yapabilirsin canım eğer uyanmaları azalırsa kaşık maması alırsın.

Bence sende kaşık mama yedir cnm baya tok tutuyor benim kizim gece sürekli ağlayıp meme istiyordu bende perişan oluyordum. Geç yattığı için 22 yada 23 gibi mamasını veriyorum uyutuyorum. Istersen evde kendin yap muhallebi yedir istersen kasik mama yedir. Ben bebelac gold sütlü pirinçli kullanıyorum. 3 yemek kaşığı mama üzerine kaynatılmış ılımış su koyup muhallebi yapip yediriyorum yetiyor ona.

Evet canım onu kaynattım kesildi lor oldu
Bu arada çorba değilde ben havucu normal yemedi diye denemek için patatesle haşlayıp süzgeçten geçirim verdim çorbadan biraz kıvamlı yaptım ama.
Dün kabak çorbası yaptım içine peynir altı suyuda ekledim yemedi. Ama kabağı ezip verince yiyor pırasa denedim onuda yiyor. Bende dolapta yoğurt var birde öyle deneyeyim. Sabahları kahvaltı olarak mi veriyorsun peyniri cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…