- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
- #75.701
Kızlar bana şans dileyin bu gece kızımı beşiğe koydum hiç beşiğinde yatmadı. 1 saat önce kasik mama yedirdim gece tok olsun diye, ins bu gece beşiğinde rahat uyur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah uyur canım. Hangi kaşık mamasını kullanıyorsun bende versem mi diye düşünüyorum da bu evde yapılan muhallebilerden farkı ne bu mamalarınKızlar bana şans dileyin bu gece kızımı beşiğe koydum hiç beşiğinde yatmadı. 1 saat önce kasik mama yedirdim gece tok olsun diye, ins bu gece beşiğinde rahat uyur.
Büyükler için öyleymiş canım bu emzik sana küçük geliyor artık büyüdün diye ama bunlar anlamaz ki daha emziğin yanını ısırırken ağlıyor emziği kessem napar kim bilirEmzik bıraktırma yöntemi olarak emziğin ucunu kesin diyorlar ama işe yarar mı bilemedim.
Ben eşim evdeyken yapıyorum canım misafir gelceksede oyun halısında oyalanırken hemen yarım saatte silip süpürüyorumArkadaşlar merhaba. Bebekle ev işi yapabilen var mı aranızda? Yani gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık birilerine muhtaç olmak çok zoruma gidiyor. Babanesi bebeği tutarken evi temizleyebiliyorum onun dışında kesinlikle kucaktan inmiyor inmediği için su bile içemiyorum. Kanguruyu denedim arkadaş bir şeyin içinde olma fikrinden hazetmiyor basıyor çığlığı. Yanımda odadan odaya taşıyayım dedim kucak kucak diye basıyor yine yaygarayı. Kendi kendine de oyalanmıyor. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda ? özellikle yalnız bakan anneler? Görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de hiç kucaktan inmeme mevzusunu yaşayan ve çözüm getirebilen var mı?
Bizim geçende erken girip erken çıkmıştı yine öyle oldu sanırım. Ne atakmış ya düzeldi diyemeden yenisi geliyor.Evet arttıatak tarihleri gene tam tuttu bende
Bende bu ataktan sonra ümitliyim aslında çünkü baya ağzına götürüyor bazen sokuyorda başarıcak gibi. Zaten onu başarsa sonra işimize bile yarar emzik kolay uyuyor emzikle her halükarda.bıraktırmayı denedim ve çoook ağladı. inat ettim vermedim ama bir gün sürdü maalesef. gece yarısı uyanıp emziksiz uyumayınca pes ettim. aslında biraz daha sabretsek kendileri düşen emziği takabilecekler galiba
Anca misafir gelecekse kvye bırakıp yapıyorum yoksa kalıyor maalesefArkadaşlar merhaba. Bebekle ev işi yapabilen var mı aranızda? Yani gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık birilerine muhtaç olmak çok zoruma gidiyor. Babanesi bebeği tutarken evi temizleyebiliyorum onun dışında kesinlikle kucaktan inmiyor inmediği için su bile içemiyorum. Kanguruyu denedim arkadaş bir şeyin içinde olma fikrinden hazetmiyor basıyor çığlığı. Yanımda odadan odaya taşıyayım dedim kucak kucak diye basıyor yine yaygarayı. Kendi kendine de oyalanmıyor. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda ? özellikle yalnız bakan anneler? Görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de hiç kucaktan inmeme mevzusunu yaşayan ve çözüm getirebilen var mı?
bugün yumurtada 2. Günümüzde ilk gün yarım çay kaşığı bugün 1 çay kaşığı yarında 1tatlı kaşığı vereceğim ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle başladım benEk gıdaya geçenler yumurta verdiniz mi? Verdiyseniz ne kadar verdiniz?
Herkeste aynısı oluyor demek ki. Birden karar verdim ek gıdaya, o sırada muz vardı, onunla başladım o yüzden. Bir de meyve püresi ile başlayabilirsiniz diyorlardı. Meyveler arasında muz da vardı.Canım ben havuç kabak ve yoğurt verdim sadece. Kakasında evet vardı kabak zaten püre kıvamında kakada direk püre gibiydi ve yeşilimsiydi. Canım muz tatlı neden ilk olarak muzu tercih ettin acaba merak ettim?
Bebelac gold kullanıyorum cnm dr başlatmıştı.İnşallah uyur canım. Hangi kaşık mamasını kullanıyorsun bende versem mi diye düşünüyorum da bu evde yapılan muhallebilerden farkı ne bu mamaların
Aventin yeşil mavi olanını almıştım, penguen değil.emzik kısmı daha sert sanki avent göre ve oğlum diş kaşınmaya bayıldı.Canım Aventin penguenli olanı mı diğerini mi kullandın sen? Emzik kısmı önemli gerçekten. Hemen parçalanırsa ne anladım ben o işten. Ucuz bişey de değil sonuçta. Mamajoo nun bi ürünü var e bebekte. Bunu mu aldın canım sen? Emzik kısmı görünmüyor resimlerde ama.
Canım benim anlatmaya çalıştığım kesim bir de eski eğitimci, en az üniversite mezunu vs illa ölmem lazım heralde, insan bebeği düşünür ya en azından .Zaten gön yapmaya gidiyorum istemeye istemeye, eşim ekstra yorulacak yolda .bu da eksik kalıversin ya dimi. İnan gecenin bu saati olmuş yarın nasıl olacak, sağ salim gönül alıp eve dönebilecek miyim , birşey olsa çocuğa kim bakar, değer mi soruları kafamdabence emniyet kemeri takmamaya, oto koltugunu gerektigi gibi kullanmamaya saglammm cezalar gelmeli ki, en azindan bizim gibi tedbirli olan ama cahillere anlatamayan insanlar, trafikte yakalanirsak yuksek mebla ceza yeriz diye o kisileri uyaracak bir sebep bulabilmeli!!!
Ancak ceza korkusuna yola gelen bir milletiz maalesef...
Biz De aynen öyleyiz. Temizlik falan hak getire. Arada annemi çağırıyorum. Arada eşim on dakika tutarsa sadece süpürüyorum gün içinde asla birşeyler yapmama müsaade etmiyor. Onun biberonlarını falan yıkaybliyorum sadece sonra sıkılıp basıyor çığlığıArkadaşlar merhaba. Bebekle ev işi yapabilen var mı aranızda? Yani gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık birilerine muhtaç olmak çok zoruma gidiyor. Babanesi bebeği tutarken evi temizleyebiliyorum onun dışında kesinlikle kucaktan inmiyor inmediği için su bile içemiyorum. Kanguruyu denedim arkadaş bir şeyin içinde olma fikrinden hazetmiyor basıyor çığlığı. Yanımda odadan odaya taşıyayım dedim kucak kucak diye basıyor yine yaygarayı. Kendi kendine de oyalanmıyor. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda ? özellikle yalnız bakan anneler? Görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de hiç kucaktan inmeme mevzusunu yaşayan ve çözüm getirebilen var mı?
Bir farkını biliyorum: tadı daha güzelİnşallah uyur canım. Hangi kaşık mamasını kullanıyorsun bende versem mi diye düşünüyorum da bu evde yapılan muhallebilerden farkı ne bu mamaların
Verdim canım önce azıcık başladım. Parmagimla ezip damağına sürdüm yaladı çiğnedi çok sevdi. Şimdi çeyreği biraz geçiyorum. Ona kalsa bir tanenin sarısini yer. Hiç dokunmadı. Elma bile daha çok dokunmustuEk gıdaya geçenler yumurta verdiniz mi? Verdiyseniz ne kadar verdiniz?
Birakir insallah. Bence azaltarak unutturmak diye bir sey cok zor .Direk keseceksin unutacak .Zorlanabilirsin ama sigara gibi düşün .Ya hep ya hicAhh zaten dertlerini bi anlasak hayat daha kolay olacak. Neyse bugünlerde geçicek ama zor olacak belli ki.
Sorma canım nerden bulaştım bu emziğe. Aslında ben önceden de emzikle uyuturdum dalınca atar vermesem aramazdı ona güvendim. Bu sefer nasıl bi aşksa emziksizde yapamıyor emziklede.
Canım sürekli aynı ninniyi söyleyince ağlıyor mu hiç farklı bişey duymasa? Ya ben her seferinde ninni uyduruyorum bazen kızdığım şeyleri bile ninnide dile getiriyorum :)
Yaa bıraktırsak nasıl bıraktırılır ki. Ben ilk doğduğunda emzik veremedim kabul etmedi hiç çok uğraştın. Uyuturken zorla vermeye başladım kolay dalıyor diye falan nasıl olduysa 4.aydan sonra gün içinde de emmeye başladı ama gece uyur uyumaz atıyordu emziği çıkartmıyordu. 15 gün sonra gece emzik emmince kıymete bindi heralde. Resmen emzikle savaşıyor ama onsuzda yapamıyor![]()
Cok az uyuyan bir bebeğim var .Ustelik surekli uyaniyor .Uyurken yanında bekliyorum .Uyanirsa hemen uyutmaya calisiyorum. Yani uyurken is yapmam imkansiz .Uyanikken de ancak gozumun onundeyken evi topluyorum. Camasir atma ,toz alma gibi şeyleri yapiyorum. Tabii on kere baslayip bırakıyorum .Cunku agliyor. Ama her agladiginda kucagima alip gezdirmiyorum ki ağlayınca oyun halisindan kalkabilirim diye ogrenmesin .Onun yerine yanina oturup oyuncaklarla oynatip sakinlestiriyorum .5 dk daha oyalanıyor.Yemegi de birlikte yapıyoruz. Mutfak hareketli ve sesli olduğu icin izlemeyi seviyor.Arkadaşlar merhaba. Bebekle ev işi yapabilen var mı aranızda? Yani gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık birilerine muhtaç olmak çok zoruma gidiyor. Babanesi bebeği tutarken evi temizleyebiliyorum onun dışında kesinlikle kucaktan inmiyor inmediği için su bile içemiyorum. Kanguruyu denedim arkadaş bir şeyin içinde olma fikrinden hazetmiyor basıyor çığlığı. Yanımda odadan odaya taşıyayım dedim kucak kucak diye basıyor yine yaygarayı. Kendi kendine de oyalanmıyor. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda ? özellikle yalnız bakan anneler? Görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de hiç kucaktan inmeme mevzusunu yaşayan ve çözüm getirebilen var mı?
Gece kaka olayi cok kotu .Benimki her gun istisnasiz yapar .Artik biyolojik saati geceye kurulu .Ya ben en son hamileyken gunduz uykusuna yattigimi hatırlıyorum. Ne guzel dinlenmissindir canim .Günaydın kızlar berbat bir geceydi. 12 de yattık oğlum 2 de kalktı ve sürekli uykusunda mıkırdansı durdu. 4 te kaka yaptı ki mukusluydu ondan karnı burmuş mıkırdanmış sanırım. Bezini değitirdim 5.45 e kadar uyutmaya çalıştım başaramadım. Yanımıza yatırıyorum babasının suratını mıncıklıyor. En sonunda babası aldı o uyutup koymuş yatağına ben sızmışım. Ama yine de 8.30 a dopru kalktı. Allahtan dün babasına veedim gündüz 11.30 dan 3 e kadar uyumuşum.birde lanet bazamız acaip gıcırdıyor robota döndük çocuk uyancak diye kıpırdayamıyoruz. O kadar ki yeni baza aldık gıcırtıdan.
Uyudu mu besiginde ?Ben de gecen haftalarda cabaladim.Hazir uykusu da gitti .Beşiğe koyarken uyandi hep .Artik yanima yatircak olsam da gozunu acip tekrar uyumaz oldu .Bir sure ara verdim .Kızlar bana şans dileyin bu gece kızımı beşiğe koydum hiç beşiğinde yatmadı. 1 saat önce kasik mama yedirdim gece tok olsun diye, ins bu gece beşiğinde rahat uyur.