• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kabak çorbası yaptım içine peynir altı suyuda ekledim yemedi. Ama kabağı ezip verince yiyor pırasa denedim onuda yiyor. Bende dolapta yoğurt var birde öyle deneyeyim. Sabahları kahvaltı olarak mi veriyorsun peyniri cnm.
Bugün ben kahvaltı yaparken verdim sadece canım 1 çay kaşığı kadar. Yumurta falan yese kahvaltı gibi olur aslında. Süttende lor oluyormuş onuda deniycem bakalım

Bugün ben kahvaltı yaparken verdim sadece canım 1 çay kaşığı kadar. Yumurta falan yese kahvaltı gibi olur aslında. Süttende lor oluyormuş onuda deniycem bakalım
Sütten yaptım cnm onu yemedi birde yoğurttan deneyeyim kaynatıyorum şuan. Sütten yapılanın tarifini söyleyeyim sana cnm, sütü kaynatınca 1 tane limon sıkıyorsun 20 saniyede lor oluyor ama bir defa karıştır. Peynir altı suyuda elde etmiş oluyorsun.

İnstagramda bi uyku danışmanına yazdım dün emzik konusunu. Arkadaşımın bana anlattığı yöntem bu uyku danışmanınınmış. Onunda bi arkadaşı eğtim programı almış bu kadından biz onu uygulamaya çalıştık. Tabi bunu söylemedim ama kızım kendisi uyuyor ama emzik istiyor 3-4 gündür diye ayrıntılı açıkladım durumu bi öneriniz var mı diye. Hani tek problem emzik olunca belki fikir verirler diye. Bana bi program uygun görmüşler 1100 tl+Kdv dedi. Bide tamamen destek alsam kim bilir kaç kara istiycekler.

Sütten yaptım cnm onu yemedi birde yoğurttan deneyeyim kaynatıyorum şuan. Sütten yapılanın tarifini söyleyeyim sana cnm, sütü kaynatınca 1 tane limon sıkıyorsun 20 saniyede lor oluyor ama bir defa karıştır. Peynir altı suyuda elde etmiş oluyorsun.
Tamam canım süt alınca deniyim bakalım

O kadar üzülüyorum ki daha yeni youtube'a baktim. Bebegin her seyini saatle ayarlamislar. Yok oyun saati yok beslenme. Gece düzeni, gündüz düzeni. Ben bunların hepsini nasıl yapicam? Bebeğe herkes gibi tek bakmaya çalışıyorum. Eş insaninin asla bir gıdım katkisi yok. Çocuğa farkli seyler yapamıyorum. Uykusuzluk, sahte gülüşler. Oturdum agladim gerçekten. Dert paylasacak kimse yok. Allah'a cok şükür evlat sahibi olmak bir nimet. Ama çocuğa katkida bulunamiyorum ki. Eğitici bir sey yapma falan :KK43: bilmiyorum degisik
canim uzulme, oyle saati saatine olmasi cok guzel oldugu anlamina gelmez bence. Bizim yemek saatimiz banyo saatimiz mi var mesela. Hayatin akisinda ilerlemek lazim. O anda bebek neye ihtiyac duyuyorsa anlayip ihtiyacini karsilamak yeterli. Dun gece 12de uyudu 2, 3, 4,4.30, 6.30, 8.30da uyandi. Ben de tek bakiyorum, esim bu olaylar olurken baska odada uyuyor... Delirmeden buyutursem sukredicem kendi adima
Günaydın kızlar berbat bir geceydi. 12 de yattık oğlum 2 de kalktı ve sürekli uykusunda mıkırdansı durdu. 4 te kaka yaptı ki mukusluydu ondan karnı burmuş mıkırdanmış sanırım. Bezini değitirdim 5.45 e kadar uyutmaya çalıştım başaramadım. Yanımıza yatırıyorum babasının suratını mıncıklıyor. En sonunda babası aldı o uyutup koymuş yatağına ben sızmışım. Ama yine de 8.30 a dopru kalktı. Allahtan dün babasına veedim gündüz 11.30 dan 3 e kadar uyumuşum:KK76:.birde lanet bazamız acaip gıcırdıyor robota döndük çocuk uyancak diye kıpırdayamıyoruz. O kadar ki yeni baza aldık gıcırtıdan.
bizim de yatak, koltuklar garc gurc dedigin gibi canim, cocuk olunca anladik ki eskimisler

Kızlar selam bir kaç gündür bakamadım misaifelerim vardı. Oğlana armut püresi yedirniştim 3. Gün ve boynu olduğu gibi kızardı bir anda. Alerji oldu. Daha da vermem bakalım inşallah daha fazla bir şeye alerjisi olmaz. İki gecedir de 2 saarte bir, bazen de saatte uyanıyor. O da armuttan kaynaklıydı dmekki.

Bu arada bağımsız dönmeye başladık 6. Ay dolmak üzere... Fırfır dönüyoruz çok mutluyuz :)

Sizler iyisinizdir umarım...

Kızlar büyüyo maya aldım sütü aktifleştrmek için yarım çay bardağı süt kaynamış ılınmışmı olcak yoksa odasıcaklığında mı 45drce olcak

canim uzulme, oyle saati saatine olmasi cok guzel oldugu anlamina gelmez bence. Bizim yemek saatimiz banyo saatimiz mi var mesela. Hayatin akisinda ilerlemek lazim. O anda bebek neye ihtiyac duyuyorsa anlayip ihtiyacini karsilamak yeterli. Dun gece 12de uyudu 2, 3, 4,4.30, 6.30, 8.30da uyandi. Ben de tek bakiyorum, esim bu olaylar olurken baska odada uyuyor... Delirmeden buyutursem sukredicem kendi adima

bizim de yatak, koltuklar garc gurc dedigin gibi canim, cocuk olunca anladik ki eskimisler
Aynen dediklerinde çok haklısın çocuk bu robot değil kı kurulu saat gıbı işlesin illa ki Bı duzen oluyor ama birebir bazı şeyleri uygulaması çok zor hava guzel bugun bıraz yıkadım oğlanı soğuk olsa yıkamazdım mesela yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi Bı şekilde yerine geliyo

Aynen dediklerinde çok haklısın çocuk bu robot değil kı kurulu saat gıbı işlesin illa ki Bı duzen oluyor ama birebir bazı şeyleri uygulaması çok zor hava guzel bugun bıraz yıkadım oğlanı soğuk olsa yıkamazdım mesela yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi Bı şekilde yerine geliyo
aynen canim, biz bir hasta olduk mesela 1 aydir duzen muzen bozuldu hala toparlayamadik. Uyku desen ilk gunden beri beter durumda :deli:

aynen canim, biz bir hasta olduk mesela 1 aydir duzen muzen bozuldu hala toparlayamadik. Uyku desen ilk gunden beri beter durumda :deli:
Bizim de maalesef anaokuluna giden kızım var o adeta bir mıknatıs gibi tüm mikropları çekip getiriyor cuma kontrolünde hafif hırıltısı vardı yarın tekrar bakacak bakalım ne diyecek Rabbim esirgesin herkesin evladını

Bizim de maalesef anaokuluna giden kızım var o adeta bir mıknatıs gibi tüm mikropları çekip getiriyor cuma kontrolünde hafif hırıltısı vardı yarın tekrar bakacak bakalım ne diyecek Rabbim esirgesin herkesin evladını
geçmiş olsun canım. Çok zormuş ya hele tek başına bakmak, sen yine tecrübelisin =)

Back