- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi ayprensesii
kizlarrr sizde de usume oluyormu resmen donuyorum
Benim de 3. Diğerleri kac yaslarindalarbu üçüncü hamileliğim ilk ikisinde böyle bişi hiç yaşamadım o yüzden sıkıntı yaratıyor bende tırsıyorum ama yapacak bişi yok bebişler için katlanıcaz
walla canım en büyük oğlum 12 bitti ikinci oğlum 3 yaşında bu da kazaya kurban gittim diyeyimBenim de 3. Diğerleri kac yaslarindalar
Kızlar ben geldim 102 çıktı değerim doktor cumartesi tekrar gel dedi sat 13 ekim sizce nasıl iyi mi
Ayyy ne güzel maşallah :) benim 6 günlük gecikmeyle 1999 çıktı bide 4 yumurtam vardi doktor ikiz olabilir dedi. Ama tek göründü ilerleyen zamanlarda varsa görünür dedi. O yüzden sordum canım2 kese göründü evet. Kan değerim ilk baktırdığımda 267 gibi bir şeydi 2 gün sonra 850'den fazla bir rakam çıktı( unutmaya başladım değerleri :)
Hayırlı olsun canim önemli olan 2 günde 2 kat artmasi değerinde kötü değil tadini çıkar :)Kızlar ben geldim 102 çıktı değerim doktor cumartesi tekrar gel dedi sat 13 ekim sizce nasıl iyi mi
hosgeldin cumartesi yine kan ver ultrason icin erken satin neydi 6 haftalikken gitKızlar ben geldim 102 çıktı değerim doktor cumartesi tekrar gel dedi sat 13 ekim sizce nasıl iyi mi
Saol kuzum cumartesi bakacak 3 günüm geçti zaten ay elim ayağıma dolaştı yaHayırlı olsun canim önemli olan 2 günde 2 kat artmasi değerinde kötü değil tadini çıkar :)
adet olacagim zaman olurdu simdide var canim sizliyor resmenKızlar bende bacak ağrısı çok oluyo sizde de varmı
@dora0101 iyi bir sey el ayak dolamasiSaol kuzum cumartesi bakacak 3 günüm geçti zaten ay elim ayağıma dolaştı ya
Aynen canım bende de adet dönemi olurdu hatta yine adet olacam diye bekliyodum. Gerçekten de adetle hamilelik belirtisi aynıymış derlerdi pek inanamazdimadet olacagim zaman olurdu simdide var canim sizliyor resmen
Bunlar tatli telaşlar önümüzde uzun günler aylar var :) ilk bebegin miSaol kuzum cumartesi bakacak 3 günüm geçti zaten ay elim ayağıma dolaştı ya
Ooo seninki baya erken başlamış geçmiş olsun her vücut farkli oluyo işte bende henüz yok sabah aç karnina oldu sadece. Olmasinda zatenKızlar benim bulantim maalesef 3. haftamda başladı. Daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. 5. Haftaya girdikten sonra artık hicbisey yiyemez oldum hastanede serum takıldı. Nasıl geçecek bunca hafta bilmiyorum
canim kimisinin 4. aya kadar olurKızlar benim bulantim maalesef 3. haftamda başladı. Daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. 5. Haftaya girdikten sonra artık hicbisey yiyemez oldum hastanede serum takıldı. Nasıl geçecek bunca hafta bilmiyorum