- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Kızlar benim bulantim maalesef 3. haftamda başladı. Daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. 5. Haftaya girdikten sonra artık hicbisey yiyemez oldum hastanede serum takıldı. Nasıl geçecek bunca hafta bilmiyorum
Kuzum 13 ekim sathosgeldin cumartesi yine kan ver ultrason icin erken satin neydi 6 haftalikken git
Kan sulandırıcı iğne her şey yolunda giderse ki umarım gider doğuma kadar kullanmam gerekecek. Ama hemşire bana göbekten yapabilirsin dedi. Ben hergun yapıyorum. Şimdilik morarmadi ama hemşire morartir dedi. Prospektusunde de yazıyor. Ben her şeye raziyim yeter ki Meleğim benimle kalsınBenim ilaçlar devam. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne oluyorum ama pazartesi yapılan ki hemşire yaptı mahvetti beni. Kolumda ödem oldu şişti morardı acaip canım yanıyor. Daha ne kadar devam edeceğimde belli değil. 2 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde belli olacak sanırım.
3+6 haftaliksin dra gitsen görunmez 6. haftada git toptan cikar hepsini folik asit al eczaneden ona baslaKuzum 13 ekim sat
3 ay sonra tabiki canim en guzeliKızlar yakınlarınıza ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz müjdeli haberi?
gule gule bende cikicam birazdanbugünde mesai bitti çok şükür iyi akşamlar kızlar... kendinize ve bebişinize iyi bakın
Kızlar yakınlarınıza ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz müjdeli haberi?
Sat 27 Eylül benim. Tahmini doğum tarihi 4 temmuz ama gebeligim ikiz olarak sürerse haziran annesi olurum. çoktan söyledik herkese tutamadık ağzımızı.
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kan pıhtılaşmasi olduğunu nasıl anladınız? Benim trombositim de sınıra yakın çıkmış hem de coraspin kullanirken. Dr iyi dedi... Bilemiyorum
Coraspine önlem olarak başlattı dr.um asilamayla hamile kaldim. Aşılama gününden beri kullanıyorum ama bu bahsettigimiz küçük aspirin işteBnde sendnm cnm söyledm.
Kan sulandırıcıya nsl baslattılar nedn ?belki bnde kullanırm ablmda kan pıhtılaşması var
Coraspine önlem olarak başlattı dr.um asilamayla hamile kaldim. Aşılama gününden beri kullanıyorum ama bu bahsettigimiz küçük aspirin işte
Aynen ykın arkadaslra söylemek zorında kalıyosun ztn hareketlerden anlşılıyor rabbim korusun kötü gözdenBiz de kimseye söylemeyin diyip bütün arkadaşlarımıza söyledik nerdeyse.3 ay bekleyelim diye konuştuk eşimle ama uzun süre bekleyince dayanamıyor insan.Dr randevum salı benim de.inşallah herşey yolunda gider.❤
Yani öyle nazara inanmam ama işler yolunda gitmezse herkese açıkla falan istemem. Doktor bile ikiz olduğunu söyleme daha 2 başlayıp 1 devam edebilir dedi ama annem saolsun onu da öğrendi herkes.
İlk kaç çıkmıştı değeriniz ikiz gebelikteYani öyle nazara inanmam ama işler yolunda gitmezse herkese açıkla falan istemem. Doktor bile ikiz olduğunu söyleme daha 2 başlayıp 1 devam edebilir dedi ama annem saolsun onu da öğrendi herkes.