-
- Konu Sahibi ayprensesii
Benimde 5. Tüp bebek transferim. Transfer sonrası hem crinone jel hem de iğne vermişti ama kanda pozitifi gorunce bütün ilaçları biraktirdi. Vardır bir bildiği diyorum ama kolay sahip olamadigim için kafamda deli sorular...Progestan verdi bana nolur nolmaz diye bebek daha iyi tutunsun diye canim
Maşallah cnm inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepimiz yolun başındyız berber öğreniyorzTüp bebek benim de 2 tane transfer edildi, iki kese de göründü. Tabi daha yolun çok başı. 5+4'üm şu anda daha.
Hayırlı olsun canim baya zor olmuştur senin için Rabbim sabrinin karsiligini vermiş. Ben bile 1 senedir istiyorum doktorum hemen progestan verdi daha iyi tutunmasi için sanada verse iyi olurmuş. Bunu sor doktoruna saglikla devam eder hamileligin inşallahBenimde 5. Tüp bebek transferim. Transfer sonrası hem crinone jel hem de iğne vermişti ama kanda pozitifi gorunce bütün ilaçları biraktirdi. Vardır bir bildiği diyorum ama kolay sahip olamadigim için kafamda deli sorular...Hayırlısı hepimiz icin
Benim ilaçlar devam. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne oluyorum ama pazartesi yapılan ki hemşire yaptı mahvetti beni. Kolumda ödem oldu şişti morardı acaip canım yanıyor. Daha ne kadar devam edeceğimde belli değil. 2 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde belli olacak sanırım.
Ikiz olduklarını nasil anladi hemen göründü mü. Bide kan degerin kaç çıkmıştı canımBen de ne mide bulantısı, ne yorgunluk vs hiç bir şey yok. Kasıklarım hafif hafif sızlıyordu oda gitti. İkiz gebelik var bende bir de etkileri daha fazla hissedilir falan yazıyor anlamadım. Yani gerçi memnunum sonuçta rahat böyle giderse ama insan gene de korkuyor hiç belirti olmayınca da.
Benim ilaçlar devam. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne oluyorum ama pazartesi yapılan ki hemşire yaptı mahvetti beni. Kolumda ödem oldu şişti morardı acaip canım yanıyor. Daha ne kadar devam edeceğimde belli değil. 2 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde belli olacak sanırım.
Ikiz olduklarını nasil anladi hemen göründü mü. Bide kan degerin kaç çıkmıştı canım
henuz erken 6. haftadan itibaeren baslar tabi kisiden kisiye degisirdeKızlar mide bulantınız var mı? Bende çok mu erken başladı anlamıyorum ama başımı ayakta zor tutuyorum, içim uyuyor sanki ve midem bulanıyor.
Bende de sürekli değil ama iş yerinde çeşitli kokulardan yada öğlen yemekte sonra başlıyor ve aralıklarla devam ediyor. Sizde yok mu bulantı?henuz erken 6. haftadan itibaeren baslar tabi kisiden kisiye degisirde
bende cok degsik
Bende de sürekli değil ama iş yerinde çeşitli kokulardan yada öğlen yemekte sonra başlıyor ve aralıklarla devam ediyor. Sizde yok mu bulantı?
cok sik degil biraz once oldu ara ara bide yemek kokularina hassasiyet varBende de sürekli değil ama iş yerinde çeşitli kokulardan yada öğlen yemekte sonra başlıyor ve aralıklarla devam ediyor. Sizde yok mu bulantı?
Aynen işte yoldayken toplu taşıma araçlarında çok tedirgin oluyorum başım dönüyor, midem bulanıyor diye. İnşallah çok uzun sürmeden bu belirtileri atlatırız.benimde başladı maalesef.. sabah işyerine gelirken serviste kendimi zor tuttum akşam nasıl gidicem onu düşünüyorum... ağzımın hiç tadı yok yediğim hiçbirşeyden zevk almıyorum
Bende şükür şimdi iyiyim biraz, arada geliyor geçiyor.cok sik degil biraz once oldu ara ara bide yemek kokularina hassasiyet var
daha tam baslamdi 6. haftadan sonra benm baslarBende şükür şimdi iyiyim biraz, arada geliyor geçiyor.
Aynen işte yoldayken toplu taşıma araçlarında çok tedirgin oluyorum başım dönüyor, midem bulanıyor diye. İnşallah çok uzun sürmeden bu belirtileri atlatırız.
oyoyoy hosgeldin masaAllah gunbe gun cogaliyoruz ElhamdulillAllahKızlar allah nasip ederse tahmini 17 temmuz gibi doğacak bebeğim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benimde öyleKızlar mide bulantınız var mı? Bende çok mu erken başladı anlamıyorum ama başımı ayakta zor tutuyorum, içim uyuyor sanki ve midem bulanıyor.