- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi ayprensesii
Aynen öyle canım bunu öğrenmek için bekledim tek sağlıklı olsun da merak ediyorum nasıl olacakOhooo gecer gcer canlarimiz bebelerimiz sagolsunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım bunu öğrenmek için bekledim tek sağlıklı olsun da merak ediyorum nasıl olacakOhooo gecer gcer canlarimiz bebelerimiz sagolsunda
Hayir hic birsey yapmadi direk ultrasona girdim
Benden de kalp atışından sonra bu testleri isteyeceklerini söyledi doktorum. Bu işlerin bi standardı niye yokki?
Aynen ya ne istedi bnde anlamadım valla. Değişik bişeyler yazmış kağıda neden bu kadar çirkin yazar doktorlar (
Ne güzel işte, biz 2 hafta sonra gidip birde tahlil sonuçları için beklicez. Sen hem kalp atışı hem tahlil ikisini birden atlatacaksın :)
Canim soldan yumurtladigini doktormu dedi nasıl anladın5+3 haftalik
adetle birebir ayni soldan yumurtlamisim
Gözün aydin canım karındanmi bakti
Ne güzel işte, biz 2 hafta sonra gidip birde tahlil sonuçları için beklicez. Sen hem kalp atışı hem tahlil ikisini birden atlatacaksın :)
Duyulur canim benimde merakla bekledigim kalp atışı zaten :) bugün benimki alttan bakti göründü nokta gibi bişey cuma tekrar gel dedi onda karindan görünür heralde bugün ki degerim 1999 di.Sağol canım evet karından baktı. 2hafta sonraya çağırdı tekrar inş kalp atışı duyulur ozaman :)
Duyulur canim benimde merakla bekledigim kalp atışı zaten :) bugün benimki alttan bakti göründü nokta gibi bişey cuma tekrar gel dedi onda karindan görünür heralde bugün ki degerim 1999 di.Sağol canım evet karından baktı. 2hafta sonraya çağırdı tekrar inş kalp atışı duyulur ozaman :)
Sende bebiş göründü müydü canım çok yazıştık kafam karıştı iyice) sadece kese mi göründü
Sol yumurtalik kontrolu yapti bostu buradan yumurtlamissin dediCanim soldan yumurtladigini doktormu dedi nasıl anladın
Anladim canim tamamSol yumurtalik kontrolu yapti bostu buradan yumurtlamissin dedi
Sagda sivi vardi
Duyulur canim benimde merakla bekledigim kalp atışı zaten :) bugün benimki alttan bakti göründü nokta gibi bişey cuma tekrar gel dedi onda karindan görünür heralde bugün ki degerim 1999 di.
Bende de 2 gündür sabahlari oluyo aç karnina. Benim midemde hashas biraz inşallah daha kötü olmazKızlar bende 2 gündür mide bulantısı başladı. Kendime güzel güzel yemekler hazırlayıp yiyemiyorum, tost, peynir ekmek fln yiyorum.
Birde bu mide bulantıları sabah değil akşam oluyo, anlamadım
Amin canim inşallah kalp atislarinida duyalim rahatlayalim :) :)Ben en son geçen hafta Çarşamba yaptırdım 708çıkmıştı. Bidaha yaptırmadım.
Kese görününce rahatladık tabi ama keşke bebiş de azıcık görünseydi dedim:)) artık gel de 2hafta sabret:)) mucizevi anlardan biridir bnce kalp atışını duymak Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inş:))