- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.041
Uyku halı varya bnde hiçççç bitmedi bitmeyecekte galıba :)
Aynen bende oyleym durdugum yerde uyuyor gibiyim ya cok tuaf ayakta fazladan 2dk dursam yoruluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku halı varya bnde hiçççç bitmedi bitmeyecekte galıba :)
Sağol canimmm :):)Maşallah canım çok sevindim
Sağol canım , Dün meyve olayını abarttım bulantı yüzünden birde eşim annesinin yanına götürecek malum annem babamı bakacak sanırım stres yaptım hiç gidesim Yok oraya çok kalabalıklar rahat edemem şimdi eve zor geldim başım ağrıyor gözlerim karardıLavanta_kokusu canim hayrola neden rahatsizlandim kiyamam lutfen olumlu pozitif dusun ins annenlerle guzel bi gun gecirir kafani dagitirsin.. bi arada babana da cok gecmis olsun
İnşallah canım bugünlerde geçer öyle yapıyorum da işte insan sıkılıyor aklına geliyorGeçmişi düşünerek kendini üzme canım... hepimiz bişiler yaşadık. Yaşadığımız hiçbir şey kolay değildi. Ama eğer içinde bulunduğumuz zamanı geçmişimizden dolayı mutsuz geçirirsek bunun ne bize ne de bebişlerimize bir faydası olmaz. Hormonlar tavan yapıyor o yüzden bu yaşadıklarımız normal, başka şeylerle oyalanmaya çalış aklına kötü şeyler gelince... kitap oku film izle... yeter ki Canını sıkma
En güzel hediyeOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
InsallahhhKorkma canım inşallah sende güzel haberler alırsın :)
Çok güzel bir haber aramızda duymayan kalmadı sanırımKızlar bugün bana da uğurlu geldi bende gördüm bebeğimi ve de minik kalbinin sesini duyabildim. Şükürler olsun. Darısı tüm annelere.
Allah yardımcın olsun canım umarım ptesi kadar bulantıların azalırGünaydın herkese öğretmen arkadaslarin öğretmenler gününü kutlarım meslekleri çok kutsal...
Gece kusmaya uyanıp bir daha uyuyamadım maalesef. Eşimi yolcu ettim sonra uyumuşum. Saat 12 olmuş Allah calisanlara yardım etsin. Pazartesi ben de başlayacağım.
Değil mi işte sanırım yaşlanıyorum yaşlılar öyledir ya geçmişi anar durur kızar ananem öyledir mesela o kişi ölmüştür fi tarihini anlatır dururGünaydn cnm geçmişi düşünme ileriye bak...
Neden hep olumsuz düşünüp moralinizi bozuyosunuz... güzel hayaller kurmak varken...
Oluyor canım telaşlanma afedersin wc bile zor yapıyorum o ağrıdanGünaydın kızlar kasıklarıma arada bıçak saplanır gibi ağrıyor 2 gündürde karnıma ara ara agrı gırıyor tam göbeğimin olduğu kısıma sizinde oluyormu
Maşallah sırada kalp atışı var rabbim o günleride göstersinKan sonucum çıktı çok şükür, hcg 3144.haftasına göre normal olduğunu söyledi doktor ama kesin sonunu ultrasonda göreceğiz artık
Maşallah ne zaman ultrason yapacak?Kan sonucum çıktı çok şükür, hcg 3144.haftasına göre normal olduğunu söyledi doktor ama kesin sonunu ultrasonda göreceğiz artık
Ben daha duymadım kalp atışınıÇok güzel bir haber aramızda duymayan kalmadı sanırım
Sağol canım bulantı yüzünden meyve olayını abarttım sanırım birazda eşim annesine götürecek hiçbirşey yapamıyorum malum annemde babama bakacak felçli stres yaptımGecmis olsun cnm hayirdir ins bebek iyi degilmi
İnşallah en kısa Zamanda canımBen daha duymadım kalp atışını
Amiiiin canımmmmİnşallah en kısa Zamanda canım
İyiyim canım bulantılar mahvetti yine beni birde meyve yedim abartılı fena çarptı banaLavanta_kokusu canım noldu iyi misin nasıl rahatsızlandın ağrın mi vardı ?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallahMaşallah sırada kalp atışı var rabbim o günleride göstersin
Amin canım benim inşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah