- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.001
çokta iyi birşey değil kızlar mide bulantısı... bulanmıyorsa niye dert ediyosunuz bulanmıyo diye ne güzel işte.. keşke benimde bulanmasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım benimKızlaaaaaaarrr 1118 çıkmış beta hcg çok mutlu oldum. Sağlıkla devam etsin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Amin canim Sağol :) hepimizinkinin devami güzel olsun:)Maşallah minnak dedik ama o minnak degılmiş büyümüş artık Allahım devamını getirsin inşallah
Bnm bulantılarında yenı başladı altıncı haftasından sonra hatta yedim buradaki kızları bnm neden midem bulanmıyor diye
çokta iyi birşey değil kızlar mide bulantısı... bulanmıyorsa niye dert ediyosunuz bulanmıyo diye ne güzel işte.. keşke benimde bulanmasa
Darısı başıma çok sabırsızlanıyorumm ve korkuyorum çarşamba benm randevudaKızlar doktora gittim bugün çok şükür minigimin kalbi atıyor yaa büyümüş maşallah :):)
Oo çok güzel maşallah[/QUOTE][ike, post: 53614254, member: 821179"]Kızlaaaaaaarrr 1118 çıkmış beta hcg çok mutlu oldum. Sağlıkla devam etsin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Amin canım benim :)Amin canim Sağol :) hepimizinkinin devami güzel olsun:)
Benimki de salı tekrar gıdıcem kontrole :) inşallah hepımızın bebişleri sağlıkla büyüyordurDarısı başıma çok sabırsızlanıyorumm ve korkuyorum çarşamba benm randevuda
%80 hamilede bulantı oluyormuş o tanıdıkların %20 lik dilimde kalan şanslılar, bende çok özeniyorum onlara. Belki erken biter diye umuyorum bende yani doktorumun demesine göre 11. haftada bitecek ama etrafımdaki insanlardan daha uzun sürebileceğini duyuyorum. Ben bu durumda bir süre daha beslenemeyeceğim.Kızlar dün youtuba da bi iki doktorun videosunu izledim, mide bulantısı hamileliğin sağlıklı ve canlı ilerlediğinin bi göstergesi dedi. Ben kocakarı bilgisi sanırdım, doktor ağzından da duyunca şaşırdım. Hiç midesi bulanmayıp sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım var..
Eşimin bütün hayalleri kız bebek üstüne. Kız ismi belirledik. Erkek olursa tekrar araştırma yapicamKızlar hiç isim düşünüyormusunuz ? Ben bazen düşünüyorum ama hiç biri içime sinmiyor eskiden çok fikrim olurdu ama iş ciddiye binince tıkandım
Benim yakın zamanda tanıdığım hamilelerin hiçbirinde bulantı olmamış bebekleri de çok sağlıklı maşallah. Doğdular buyuyorlar.Bulantı olayı çok karışık bir konu. Bnm annemin 3 hamileliğinde de hiç bulantısı olmamış. Ama maşallah 3 ümüzde sağlıklıyız. Yengem de 4 Doğum yapmış hepsinde de bulantıdan yatak döşek yatmış. Yani hiç belli olmuyor. Bulantı olsa da olmasa da bebeğin sağlıklı gelişmesi önemli olan.6. Haftamdayım çok şükür benim de Yok bulantım. Doktorlar betahcg nin yüksek olması bulantıya sebebiyet verebilir diolar, ama kayıpla sonuçlanmalarına rağmen ilk 3 gebeliğimde beta hep yüksekti 12. Haftaya kadar devam etmişti ama hiç bulantı olamamıştı. Bu sefer beta düşük ama yine de bulantı Yok. Bünye meselesi belki de biraz.
Bulantısı olanlara Allah kolaylık versin çok zor birşey. Bulantısı olmayan arkadaşlar da dua edin bulantı olmasın diye, bulantınız Yok diye bu bir şeylerin kötü gittiğini göstermez... sadece birazcık şanslıyız hepsi o
%80 hamilede bulantı oluyormuş o tanıdıkların %20 lik dilimde kalan şanslılar, bende çok özeniyorum onlara. Belki erken biter diye umuyorum bende yani doktorumun demesine göre 11. haftada bitecek ama etrafımdaki insanlardan daha uzun sürebileceğini duyuyorum. Ben bu durumda bir süre daha beslenemeyeceğim.