- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.981
Amiinn inşallahh canmMaşallah canım benim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasıp etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn inşallahh canmMaşallah canım benim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasıp etsin :)
benimde öyle oluyor karnım geriliyor gibi derin nefes aldıkça bazen ağrıyor nedenseGünaydın kızlar kasıklarıma arada bıçak saplanır gibi ağrıyor 2 gündürde karnıma ara ara agrı gırıyor tam göbeğimin olduğu kısıma sizinde oluyormu
bnde de var iştahsızlık aksamları hafıf mıdem bulanıyor hıc bırsey yıyesım yok bıde bende hemoroıt var oda gözumu korkuttu bır hafta kanama gecırdımKızlar bu iştahsızlık beni bitirdi aşırı bulantım yok ama ben ki boğazına düşkün bir insanımdır ama şuan zorla yarım yumurta haşlaması yedım zorla... Karnım gurulduyordu düşünün ikindi ve akşam yemeklerınıde az yiyorum iştahsızım
Liste yapiyorsaniz benide ekleyin istersenizGözün aydın cnm bugun kaç haftalıksın yazalım
Ya kızlar normalmi drum benden ne kan ne idrar nede kılomu ölçtü bu carsamba unuttu haftaya kaldı hepsı
O degılde tek tıroıtım var onun ölçülmesi lazım sallıyomu neyı beklıyo anlamadım ılla kalp atısımı duyması lazım tahlıller için
Benım kanda gebekık cıktı troıd seker tahlıllerımı yaptı ardından keseyı görünce de rutın tahlıller varmış kızamık kızamık hepatit kan sayımı falan onları yaptı bu hafta bişi yapmadı çünkü bebegı gormeyıp bos kese dedı haftaya gel denıstı.. Tabi çok şükür ben özelde hem bebegı hem kalp atışı gördüm.. Bakalım aralık 1 de başka bı devlet hastanesine randevu aldım bırde bu salı ozeldekı doktor haftaya kontrole gel büyüme yı takıp edelım demıstı :)Ya kızlar normalmi drum benden ne kan ne idrar nede kılomu ölçtü bu carsamba unuttu haftaya kaldı hepsı
O degılde tek tıroıtım var onun ölçülmesi lazım sallıyomu neyı beklıyo anlamadım ılla kalp atısımı duyması lazım tahlıller için
Maşallah çok şükür canım kaç mm olmuş minnak :)Kızlar doktora gittim bugün çok şükür minigimin kalbi atıyor yaa büyümüş maşallah :):)
Afedersınız ama bndede kabızlık var acaba oda etkılıyor olabılır mı iştahı?bnde de var iştahsızlık aksamları hafıf mıdem bulanıyor hıc bırsey yıyesım yok bıde bende hemoroıt var oda gözumu korkuttu bır hafta kanama gecırdım
Afedersınız ama bndede kabızlık var acaba oda etkılıyor olabılır mı iştahı?
Olabılır canım kayısı kurusu yıyırum biraz ıyı geliyor sonra bır daha :)Belki bağırsaklarınız dolu olduğu için iştahsızlık yapıyordur,şişkinlik hissi veriyor olabilir..
Benden de henüz tahlil istemedi doktorum ama dün evimin yakınındaki aile sağlığı merkezine gitmiştim oradan çağırdılar bugün kan ve idrar örneği aldılar tahliller için.Ya kızlar normalmi drum benden ne kan ne idrar nede kılomu ölçtü bu carsamba unuttu haftaya kaldı hepsı
8 mm canım :)Maşallah çok şükür canım kaç mm olmuş minnak :)
Suyu bol tüketen bir insanım çok şükür ama çok sıvı şeyler tuketmıyorum midem bulanıyor :)bol bol su için diyorlar ve katı gıdadan uzak durmalıymışız,çok şükür bende henüz sorun olmadı çünkü ben glifor (insülin direncim için )kullanıyorum o kabızlığı önlüyor
Maşallah minnak dedik ama o minnak degılmiş büyümüş artık Allahım devamını getirsin inşallah8 mm canım :)
Suyu bol tüketen bir insanım çok şükür ama çok sıvı şeyler tuketmıyorum midem bulanıyor :)
Bnm bulantılarında yenı başladı altıncı haftasından sonra hatta yedim buradaki kızları bnm neden midem bulanmıyor diyemide bulantıları başlamadı daha bende galiba önümüzdeki haftalarda başlayacak,sen benden önde gisiyorsun biraz