- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.941
Rabbım bugunun yuzusuyu hürmetıne korktuklarımızdan emin eylesin yavrularımızı bize bagıslasın saglıcakla kucagımıza aldıgımız buyuttugumuz evlatlarımız olsun ınsAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bendede var endişeliyim baya ama normal herhaldeGünaydın kızlar kasıklarıma arada bıçak saplanır gibi ağrıyor 2 gündürde karnıma ara ara agrı gırıyor tam göbeğimin olduğu kısıma sizinde oluyormu
Gözün aydın cnm bugun kaç haftalıksın yazalımOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
Cok şükür kaç haftalıkOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
Çok şükür canım ya inşallah bir dahakine kalp atışlarını da duyarsin öğretmenler günün de kutlu olsun bu aradaOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
Gozun aydin canimOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
Kaç gün kaç hafta cnm yazalımKızlar bugün bana da uğurlu geldi bende gördüm bebeğimi ve de minik kalbinin sesini duyabildim. Şükürler olsun. Darısı tüm annelere.
Gozun aydin canimKızlar bugün bana da uğurlu geldi bende gördüm bebeğimi ve de minik kalbinin sesini duyabildim. Şükürler olsun. Darısı tüm annelere.
Kaç gün kaç hafta cnm yazalım
kaç haftalıksın canm listeye ekleyeyimOgretmenler günü hediyemi aldim kizlaaar keseyi gördük
Kızlar bugün bana da uğurlu geldi bende gördüm bebeğimi ve de minik kalbinin sesini duyabildim. Şükürler olsun. Darısı tüm annelere.