- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.881
Alttan istemiyorum karından gorunsunKeseyı görürsün cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan istemiyorum karından gorunsunKeseyı görürsün cnm
merhaba canim. Yenimahalle egitim arastirma hastanesine giden ve memnun olan yakinlarim var. İstersen orayi bir dene.ya kızlar kafayı yicem hala bir doktor bulamadım koskoca ANkarada özeller çok pahalı zekai tahir ya da etlik doğum kesinlikle istemiyorum napıcam ben ya bi akıl verin
Kesinlikle sana katılıyorum canımen saglıklııs iyi kaynatılmak kaydıyla evde yaptıgınız yoğurttur kızlar
Günaydın ben bugün 2 de gideceğim inşGunaydinnn :) sen duydun mu peki kalp atisini
Benim doktorumda pastorize ye iç dedi banaaaa bu bebek onun sayesinde oldu guveniyorum ona bi bildigi vardir
Günaydın ben bugün 2 de gideceğim inş
evet cnmCanım alttan mı duydun kalp atışını?
Evet canım geçen cuma 24 saat bulantı hissetmedim ilk başta sevindim ama sonra endişelendim. Acile gidecekken yeniden başladı bulantı.Kizlar merhaba, bir haftafir bulantidan başını kaldiramayan ben bu aksam birden kesildi tedirginim varmi boyle birsey basina gelen
ne alakası var yaşla anlamadım? Kayınvalidem 42 yaşında normal dogum yapmışcnm bunun birde yaş ile alakası var mesela ben 31 yaşımdayım yaştan dolayıda sezeryan dedi bana senin yaş kaç ??
daha üstten görünmez 1-2 hafta daha geç görünüyormş üstten kalp atışı 8de falan ancakAlttan istemiyorum karından gorunsun
toksoplazma için demiştir, çiğ süt alınca mutlaka iyice kaynat ondan sonra ya da en temizi uht kullanmakKızlar bir de doktorum kesinlikle çiğ sut ev yapımı yoğurt falan tüketme
Pastörize al dedi.ben de doğal diye onlar daha sagliklidir diye dusunuyordum
Allahım inşallah güzel haberlerle gelırsın kuzumYarim saat kaldi cok gerildim cok kalabalik gurultulu off off
İnşallah güzel haberler ile gelirsin canım dualarım seninleKızlar şuan hastaneye gidiyorum nolur bana dua edın herşey yolunda olsun çok korkuyorum Allahım hep bugünü bekledım banada dıcek mı bebegınızın kalbı atıyor dıe kızlar destegınıze çok ıhtıyacım var beni bi tek sızler anlarsınız
Allah razı olsun bitanemİnşallah güzel haberler ile gelirsin canım dualarım seninle
Canım inşallah güzel geçer çıkınca yazmayı unutmaKızlar şuan hastaneye gidiyorum nolur bana dua edın herşey yolunda olsun çok korkuyorum Allahım hep bugünü bekledım banada dıcek mı bebegınızın kalbı atıyor dıe kızlar destegınıze çok ıhtıyacım var beni bi tek sızler anlarsınız