• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayyy Rabbim yardimcisi olsun :KK43: benim de kuzenim bir haftadir hastanede kanama ve ağrı ile yatiyor 34 haftalik oldu doktorlar yoğun bakimda gidebildigi kadar gitsin diyorlar perişan oldu kizcagiz.. Insallah biz o duruma düşmeyiz canim yaa..
Cok gecmis olsun canim yaa. Neden olmus peki kuzeninin onceden varmiydi kanama falan

Açıkcası doktoruma ağırlarımdan hiç bshsetmedim ben de ağrı yapmaz diye okudum ama ben iki basamak merdiven çıksam ya da yerden bişey alsam çok ağrım oluyor bir iş yapsam 5 saat uzanmam gerekiyor sebebini bilmiyorum hiç
Hmm.. Keske sorsaydin canim vitamin eksikliginden falan da olabilir senin agrilarin

Cok gecmis olsun canim yaa. Neden olmus peki kuzeninin onceden varmiydi kanama falan
Birseyi yoktu canim.. 32 haftalikken agrilari olmus ama uzanmis dinlenmis doktora gitmemiş.. 33. Haftada ayni agrilar tekrarlayinca aile sagligi merkezi yakinda oldugu icin bi kontrol olmak istemis.. Saglik merkezi acilen arastirma hastanesine göndermiş gider gitmez de yoğun bakima almislar.. Sonra ordayken kanamasi başlamış.. Ağrıları devam ediyor kanamasi kesilip tekrar başlıyor.. Bebegin cigerleri gelismesi icin igneler falan vurulmuş ama doktor her gecen gün bizim icin iyi diyor 34 Haftaya girdi işte.. Insallah 36 yi görür ama kız çok yıprandı dogsun artık diyormus.. Rabbim yardimcisi olsun..

Slm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.

Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.

Bunlar haricinde bebis iyi şükür 650 gram olmus. Butun sorunlarr bende:))

Slm kizlar
Seker yuklemem vardi bugun sabahtan beri hastanelerdeyim. 75 gr lik yapildi. malesef 183 cikti 2 saat sonraki olcumde. endokrine yönlendirdi buyuk ihtimal diyet verir dedi zaten cok dikkat ediyordum. Meyve bile dogru düzgün yemiyorum bir aydir.

Bir de idrar tahlilinde lökosit 70 çıktı en basindan beri kurtulamadim su enfeksiyondan ama bu sefer ki en yuksegiydi:/ monurol verdi ve kültür istedi.

Merak etme bendede mantar aynı dert .bır kurtulamadım fitil kullanıyorum gecıyor bır hafta sonra bidaha:(

Benim son zamanlsrda idrar yolu enfeksiyonu belirtim cok akintim olmasi ve cok sik wc ye gitmemdi kizlar. Bazen 5 dk da bi gidiyordum hamilelikten diye dusunuyordum ki enfeksiyondanmis bunlar varsa bi tahlil yaptirin derim

Benim son zamanlsrda idrar yolu enfeksiyonu belirtim cok akintim olmasi ve cok sik wc ye gitmemdi kizlar. Bazen 5 dk da bi gidiyordum hamilelikten diye dusunuyordum ki enfeksiyondanmis bunlar varsa bi tahlil yaptirin derim

Bende bugn normal kontol icn gitmistim doktor seker yuklemesi yapalim haftasi gelmis dedi yaptik sonucu yarin alcam ama giderken ac fln degildim ac gitmek gerekiyor denilmisti burda bende sasirdim

Bide kizlar ankarada devlet hastanesinde guler yuzlu iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum cok övülen bir doktora gittim bugun ve hayal kirikligi yasadim cok resmi hic guler yuzlu degil aklima gelen sorulari bile soramadim

Slm kizlar

Gecmiş olsun diyet yapacaksın ama bosver iyi birsey bu;) dogum sonrası derdin olmaz.

Slm kizlar

Çok şekerli çıkmışsın canım :) şaka bir yana diyetle hallolur inşallah. Biraz da vücutla alakalı galiba, tatlıyla beslenen arkadaşımda hiç bişi çıkmamıştı.

Gecmiş olsun diyet yapacaksın ama bosver iyi birsey bu:KK66: dogum sonrası derdin olmaz.
Sagol cnm evet oyle 9lacak gibi;)

Çok şekerli çıkmışsın canım :) şaka bir yana diyetle hallolur inşallah. Biraz da vücutla alakalı galiba, tatlıyla beslenen arkadaşımda hiç bişi çıkmamıştı.
Kesinlikle oyle cnm cok tatli seven yiyen biri degilim. Meyveyi de hamileyken cok canim istiyor normalde hic aramam. ozellikle kizimda yedigim meyvenin haddi hesabi yoktu. Bunda da dedigim gibi 1 aydir dikkat ediyorum ama elden gelen bisey yok iste

Back
X