Insallahduzelir degerlerin canim. Beslenmene dikkat etmeye calis. Eger miden rahatsa keci boynuzu pekmezi kuru uzum iyi kan yapar derler.
Ya benimkiler oyle oldu malesef. Hatta dun ucu kanadi. Cok garip beyaz beyaz kabuklaniyor. Cok kurcalamak da istemiyorum
Nasil gecti canim guzel haberlerle donmussundur insallah
Kundak konusunda ben de sunu okumustum. Bebekler anne karnindan cikinca kendilerini boslukta gibi hissederlermis. Onun icin ilk zamanlar sadece kollarini cok da abartmadan sarmak bebegi rahat hissettirirmis. Ama bacaklara kalcalara kadar sarmamak lazimmis.
Bebek son zamanlarda daha cok kilo aliyor duye biliyorum ben canim. Bebege kilo aldirsin diye muz kasar peynir vs oneriyorlar. Ama bence saglikli olsun da toparlar dogunca.
Baska bi doktora daha mi gorunseniz acaba.. Icin rahat eder. Benim de malesef bi bilgim yok. Insallah zamanla toparlanacaktir.
Cok gecmis olsun canim. Madem kullanma dinlensin diyorlar neden rapor yazmiyorlar ben de sinir oluyorum boylesine. Sanki sana rapor yazinca kendileri tehlikeye girecek

yapilan testler de cok ilginc olmus cidden
Ayva cekirdeginden jeli benim annem de diyor , cabuk geciriyormus. Sanirim gul suyu ve ayva cekirdegi karisimiydi. Bir arkadasim da yaralarin yanlis emzirme kaynakli oldugunu soyledi. Baslarda onda da olmus. Sonra bi saglik ocaginda uyarmislar yanlis emzirdigini soylemisler. Duzelmis sonra. Ama yapi meselesi de etkili tabi. Ayni kisi kesisiz normal dogum da yapmayi basaran biri

benim yaralarim morluklarim genelde cabuk iyilesmez. Insallah cok cekmeyiz

[QUOTokce41, post: 53177388, member: 801883"]Kızlar günaydın bu arada bir arkadaşım 33.haftasında plesantası aşağıdaydı onun da gece doğum sancısı başlamış biraz biraz da suyu gelmeye başlamış durdurmaya çalışıyorlarmış ama doğurur herhalde Allahım yardımcısı olsun