2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

Günaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
Bende de aynı sorun var erken yaşta tam tepemde beyazlarım var iyice belli oluyorlar artık kimileri iyi değil diyor kimileri boyuyor bilemedim bende

Ben geçen ay boyamıştım diplerim daha çıkmadı 3 ay idare eder beni 3 aydan soonra boyanabiliyor sanırım doktoruna danış istersen

X