- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.341
Evet oradaydım. Ikimiz icinde zor olacak ama yapabiliriz insaallah. Yeter ki saglıkli olsunlar.Seni hatirliyorum sanki 2016 haziran anneleri topiginden
Hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oradaydım. Ikimiz icinde zor olacak ama yapabiliriz insaallah. Yeter ki saglıkli olsunlar.Seni hatirliyorum sanki 2016 haziran anneleri topiginden
Hayirli olsun
Merhaba hanimlar,
Sanirim bende subat 2018 annesiyim. Bu sabah evde test yaptim. Yarin kan vericem kismetse. Sat emin olmamakla birlikte 4 mayis sanirim. 12 aylik bir bebegim var walla sat takip etmiyordum artik .resmen sok oldum beklemiyorduk.
Yaa ne kadar güzel bir haber tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım iki tane kese gözüktü Allah'ın izniyle inşallah kalplerini de duyarım
Ben de kalp atışını sizlerden takip ediyorum hala iki çiZgiyle yetiniyorum 2.çocuk olunca böyle oluyor demek kiHayırlı olsun yeni öğrenenlere. Ben de keseyi bugün gördüm ama kalp atışını duyamadık. Normal dedi doktor. Haftaya cuma çağırdı. İnsan duramıyor tabi endişeleniyor elimizde değil ama en sağlıklısı kafaya çok takıp düşünmemek. Elinden geleni yapıp Allah'a bırakmak gerek. Endişenin sonu yok çünkü.
selam kızlar
bügün yeni doktoruma gittim kalp atışını gördük ama duyamadık henüz ufak dedi haftaya gel gümbür gümbür duyalım dedi inşallah duyarız görmek bile rahatlatıyor ama... folik asit dışında birşeye gerek yok dedi aile hekiminden tüm testlerinide bu hafta yaptır dedi deniz havuz temiz olduktan sonra sorun yok ama güneşlenme sıcak tehlikeli dedi ağır işlerden kaçın dedi 12. haftadan sonra demir ekleyebiliriz dedi
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah şimdilik benden bilgiler bu kadar :)
Kızlar ben son zamanlarda hep tuzlu seyleri yer oldum hamile olmadan önce canım tatlı çekerdi arada Nutella kaçamagı falan yapardım :) ama artık hiç tatlı istemiyor canım.. sizde de böyle oluyor mu
Tuz oranımda artış Yok allahtan :) sadece tatlı ilgim sıfırlandı böyle olunca da aklıma halk arası laflar geliyor tuzluyu ye kız olur derler yaBen de pek değişim yok sanırım, hala tatlı canavarıyım :) şimdi ramazan bi de her yer güllaç, tepsiyle koysalar önüme yiyebilirim. Ama tabi ki durduruyorum kendimi :) aşırı tuz koymadığını sürece sıkıntı yok seninkinde
Tuz oranımda artış Yok allahtan :) sadece tatlı ilgim sıfırlandı böyle olunca da aklıma halk arası laflar geliyor tuzluyu ye kız olur derler ya
İğneye başladım hemen Hayır hiç bir şey kullanmadım folik asiti bile icnemistim bikmistim çünkü doktora da yaz sonuna kadar gitmeyecegim diyordum zaten kısmet ya aynen olmaz derken olduVallla çok güzel bir sürpriz kız tamda bayram öncesiPeki iğne kullanacakmısın(sulandırıcı) Hiç aspirin falan kullanmadın dimi?Ne güzel bir haber ya insan inanamıyor.Tüp yapacam derken doğal yolla
oo masallah Bende acaba ilk bebekmi dedim biraz telasli oluncaBir kızım var cnm 7 yaşında
Ben de kalp atışını sizlerden takip ediyorum hala iki çiZgiyle yetiniyorum 2.çocuk olunca böyle oluyor demek ki
İlkinde gün aşırı hastanedeydik
Siz kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra da ben giderim muhtemelen
Kızlar ben son zamanlarda hep tuzlu seyleri yer oldum hamile olmadan önce canım tatlı çekerdi arada Nutella kaçamagı falan yapardım :) ama artık hiç tatlı istemiyor canım.. sizde de böyle oluyor mu