2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendim :anneadayı: ikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş :dua: hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :nazar::dua::dua:
Hoşgeldin sağlıkla gelir insaallah benimde bir oğlum var:KK66:0

Günaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendim :anneadayı: ikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş :dua: hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :nazar::dua::dua:

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :)

Canım senin değerin kaç çıkmıştı?
Benim de sat 6 Mayıs
8 Mayıs'da doktora gittim değerim 235 çıktı, Haftaya Cuma günü gel dedi ama değerlerim düşüyor mu yükseliyor mu merak ediyorum.
Seni de hemen çağırmadığı için merak ettim
şimdi canım 197 çıkmıştı ama ben 24 günde bi regl oluyorum yani yumurtlamamdan 12 gün sonra filan beta testi yaptırmıs sanırım birde bence degerin cok iyi benide 1 hafta sonra cagırdı çünkü 2 günde bir deger arttığı için anca 1 haftada yükseliyo ve kese öle gözüküyor ben bidahaki gitmeme keseyi bi sonraki haftada çok şükür kalbini duydum bebegimin :)

herkese günaydın iki gündür çubuk sabahları çubuk krakerden baska bişey yiyemiyorum nolcak bu durumum:KK43:bide akşamlarıda öyle herseyi yiyemiyorum:KK43: Homely_angel Homely_angel canım doktora gidiyosun bugun sanırım hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah :) çokk güzel haberlerle dön inşallah

şimdi canım 197 çıkmıştı ama ben 24 günde bi regl oluyorum yani yumurtlamamdan 12 gün sonra filan beta testi yaptırmıs sanırım birde bence degerin cok iyi benide 1 hafta sonra cagırdı çünkü 2 günde bir deger arttığı için anca 1 haftada yükseliyo ve kese öle gözüküyor ben bidahaki gitmeme keseyi bi sonraki haftada çok şükür kalbini duydum bebegimin :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım.
Ben de Pazartesi bel ve kasık ağrısı şikayetiyle tekrar gittim.
Ultrasonla baktı ama göremedi. Cuma gel görelim dedi ama çok korkuyorum şu anda.
Ya boş gebelikse, ya göremezsem diye şüphe var içimde.
Cuma günü Allah'ın izniyle görsem bebeğimi de rahatlasam...

herkese günaydın iki gündür çubuk sabahları çubuk krakerden baska bişey yiyemiyorum nolcak bu durumum:KK43:bide akşamlarıda öyle herseyi yiyemiyorum:KK43: Homely_angel Homely_angel canım doktora gidiyosun bugun sanırım hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah :) çokk güzel haberlerle dön inşallah

Canım bol bol ceviz ye her gün.
Beyin sağlığı açısından çok önemli.
Bir de bol bol yoğurt ve süt tüketmeye çalış

Nasıl olacak heyecanla bekliyorum.Zorlanir miyiz acaba?Tepkileri nasıl olur?Eminim ki kiskanacaklR ama cok kiskanmaslar bari arkadaşımın cocugu bildigin huy değiştirdi canavara dönüştü kardesi olduktan sonra

Simdilik ben abla olucam, bebegi opucem ayyyy yapicam diyor :) insallah boyle kalir :)

bugün 4+5 im canım. çok hafif var bulantım.. mart ayındaki gebeliğimde hiç yoktu. değişiyor demek.
neyse olursada böyle olsun. fazla olmasın :KK48:

benim de bugün 4+5 hafif bulantım var, oğlumda 6.haftada başlamıştı 12.haftaya kadar kabus gibi geçmişti :KK43: bunda inşallah onun gibi olmaz diye dua ediyorum. böyle kalsın bulantılar , artmasın :dua:

benim de bugün 4+5 hafif bulantım var, oğlumda 6.haftada başlamıştı 12.haftaya kadar kabus gibi geçmişti :KK43: bunda inşallah onun gibi olmaz diye dua ediyorum. böyle kalsın bulantılar , artmasın :dua:
amin canım. benim ilk bebeğim. mart ayında 10. haftada kürtajım var. ama onda hiçbir şey hissetmemiştim o haftaya kadar.
3 gündür sabahları hafif bulantı oluyor.
buna razıyız.. ne zaman randevun.
benim tüp bebek. dr 19 undan sonra gel dedi. çalıştığım için 24 üne aldım randevuyu. bayrama sevinçli girerim inşallah:dua:

X