- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.321
Benim ilk böyleydi ya 9 ay bir fark yoktu eğer ki kıpırdamasa hamile değilim derdim o derece:d herkeste farklı demekki :d bedne hala ne baş dönmesi ne bulantı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk böyleydi ya 9 ay bir fark yoktu eğer ki kıpırdamasa hamile değilim derdim o derece:d herkeste farklı demekki :d bedne hala ne baş dönmesi ne bulantı
Geç döllenmedir bence. Ben dün 6+2 ken duydum kalp atışını 6. Haftadan itibaren duyabilirsin herhaldeKızlar merhaba dünde yazmıştım size.Dün doktora gittim 4 haftalıkmışım ama tahmini adete göre 6+5 oluyorum sizce neden 4 haftalık.Bu arada keseler gözüktü sizce ne Zmn kalp atışı duyulur doktor haftaya gel dedi 5. Haftalık oluyor haftaya duyulur mu sizce çok tedirginim inşallah sağ Salim alırız kucağımıza
Iyi bari kendimden suphe duyuyorum cunku :)Benim ilk böyleydi ya 9 ay bir fark yoktu eğer ki kıpırdamasa hamile değilim derdim o derece
Valla ben de hiç hamile olduğumu hissetmiyorum hele ki masallah bugün üzerimde bi enerji var ki heryeri temizleyebilirim tabi ara ara benimde basımı kaldıramadığım oluyorIyi bari kendimden suphe duyuyorum cunku :)
Aminn inşallah Evet daha çok yeni daha hala etkisi üzerimde heyecanlı ve mutluyumGünaydın sağlıkla kucağimıza alırız insaallah. Çok yeni daha gebeliğiniz sizinde herhalde
Aman masallah de bizede rahat batiyor sankiValla ben de hiç hamile olduğumu hissetmiyorum hele ki masallah bugün üzerimde bi enerji var ki heryeri temizleyebilirim tabi ara ara benimde basımı kaldıramadığım oluyor
Kızlar bende çok halsizlik var elim ayagım kalkmıyor sizdede varmı bu durum
Belli olmuyor ama işte birgün iyiysen birgün halsizlik agrım vs olabiliyor :)) buna da şükür tabi keşke bu şekilde gitse hep hamileliğimAman masallah de bizede rahat batiyor sanki
Oh bir ben değilmişim bu halsizlik çok kötü
Aynen cnm ben kalp atışını duyana kadar rahatlayamıyacağım sanırım
Insallah insalah :)Belli olmuyor ama işte birgün iyiysen birgün halsizlik agrım vs olabiliyor :)) buna da şükür tabi keşke bu şekilde gitse hep hamileliğim
Bir kızım var cnm 7 yaşındaİlk bebeğin mi?
Canım senin değerin kaç çıkmıştı?canım hemen hemen aynı gün yumurtlamısız sanırım:)bence stres yapma peki doktorun degerini gördümü testi tekrarlamanı söyledimi mesela benimki haftaya bidaha gel demişti işte yarınmı gitsem cumamı bi karar vermedim keseyi görmeyi çok istiyorum
:d herkeste farklı demekki :d bedne hala ne baş dönmesi ne bulantı
duyacaksın inanıyorum ben :)öyle aman aman bir bulantım yok ama bazen midem böyle bir karışık oluyor sanki. yarın doktordan güzel şeyler duyarsam öyle bir rahatlayacağım ki.
İçini ferah tut güzel şeyler duyarsın inşallahöyle aman aman bir bulantım yok ama bazen midem böyle bir karışık oluyor sanki. yarın doktordan güzel şeyler duyarsam öyle bir rahatlayacağım ki.
duyacaksın inanıyorum ben :)
Yalnız değilim demek. Benimde 13 aylık oglum.Merhaba hanimlar,
Sanirim bende subat 2018 annesiyim. Bu sabah evde test yaptim. Yarin kan vericem kismetse. Sat emin olmamakla birlikte 4 mayis sanirim. 12 aylik bir bebegim var walla sat takip etmiyordum artik .resmen sok oldum beklemiyorduk.
Yalnız değilim demek. Benimde 13 aylık oglum.