2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
merhaba kızlar ,sağlıklı sorunsuz huzurlu hamilelikler dilerim:)Dün 3.kez kan verdim 1778 betahcg nihayet doktorun ağzından evet gebesin kelimesini duyabildim.En yakın zamanda kese ve kalp atışı için uzmana görüneceğim inşallah. vitamin d3 kullanan var mı aranızda benim 18.50 referansın altında bir değer düşük değil mi?

Kızlar merhaba dünde yazmıştım size.Dün doktora gittim 4 haftalıkmışım ama tahmini adete göre 6+5 oluyorum sizce neden 4 haftalık.Bu arada keseler gözüktü sizce ne Zmn kalp atışı duyulur doktor haftaya gel dedi 5. Haftalık oluyor haftaya duyulur mu sizce çok tedirginim inşallah sağ Salim alırız kucağımıza
Geç döllenmedir bence. Ben dün 6+2 ken duydum kalp atışını 6. Haftadan itibaren duyabilirsin herhalde

canım hemen hemen aynı gün yumurtlamısız sanırım:)bence stres yapma peki doktorun degerini gördümü testi tekrarlamanı söyledimi mesela benimki haftaya bidaha gel demişti işte yarınmı gitsem cumamı bi karar vermedim keseyi görmeyi çok istiyorum
Canım senin değerin kaç çıkmıştı?
Benim de sat 6 Mayıs
8 Mayıs'da doktora gittim değerim 235 çıktı, Haftaya Cuma günü gel dedi ama değerlerim düşüyor mu yükseliyor mu merak ediyorum.
Seni de hemen çağırmadığı için merak ettim

Merhaba hanimlar,

Sanirim bende subat 2018 annesiyim. Bu sabah evde test yaptim. Yarin kan vericem kismetse. Sat emin olmamakla birlikte 4 mayis sanirim. 12 aylik bir bebegim var walla sat takip etmiyordum artik .resmen sok oldum beklemiyorduk.

Merhaba hanimlar,

Sanirim bende subat 2018 annesiyim. Bu sabah evde test yaptim. Yarin kan vericem kismetse. Sat emin olmamakla birlikte 4 mayis sanirim. 12 aylik bir bebegim var walla sat takip etmiyordum artik .resmen sok oldum beklemiyorduk.
Yalnız değilim demek. Benimde 13 aylık oglum.

X