- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.211
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.301
Günaydın kızlar önceden öglene kadar yatan ben sabahın köründe uyanıyorum
Göğüs uçlarım acıyordu bugün geçmiş of
Aynen içimde bir korku dolanıp duruyorumo bende de var ya sabahın 6 sında hortluyorumdün gece 2 idi uyuduğumda yine 6 da hortladım ne gıcık bir şey
bende korku yok ya. rahat ol sende korkmak stresse girmek daha zararlı. :)Aynen içimde bir korku dolanıp duruyorum
O kadar çok okudumki kese olup kalbi atmayan kafama takıyorum sanırım inş herşey güzel olacakbende korku yok ya. rahat ol sende korkmak stresse girmek daha zararlı. :)
Cahillik mutluluk dedikleri bu iste :) insan okudukca ya su ya bu diye dusunuyor bosver dusunme rahat olmaya calis.O kadar çok okudumki kese olup kalbi atmayan kafama takıyorum sanırım inş herşey güzel olacak
Bende okumayacağım cnm okudukça kuruntu yapıyorum hamile olduğuma sevinemedim bileCahillik mutluluk dedikleri bu iste :) insan okudukca ya su ya bu diye dusunuyor bosver dusunme rahat olmaya calis.
Bende okumayacağım cnm okudukça kuruntu yapıyorum hamile olduğuma sevinemedim bile
amin canim.insallahAyy inşallah duyarız ya hepimiz
Meraba kızlar bende 6+2 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim kesenin boyutu hamilelik haftama göre en az 10mm suan da bi 15 20mm olması gerekiyomus ama benimki 8mmhaftaya gelisiyomu diye bakacak gelismezse bi problem varmı demektir müdahale gerekebilir dedi. Bu durumu yaşayan veya bu konuda bilgisi olan varmı gelişir mi haftaya sizce ne yapmalıyım
Hepimizde aynı korku kesemizi gördük bu sefer kalp atışı duyulacakmı diye çok korkuyorum içimde sürekli bir heyecan
O yüzden cennet annelerin ayağı altında cnm işteBence anne olarak bu korkular hiç geçmiyor. Kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu ile başlıyor. Sonra bugün hareket etmedi hadi doktora gidelim : ) doğunca nefes alıyor mu başlıyor : ) biraz büyüyünce boğazına bir ey kaçar mı, sonra ha düştü ha düşecek, sonra başka korkular : )
Ben simdi yazmak için girdim bunu. Başım kalkmıyor yerden ilkinde hiç böyle olmamıştımKızlar bende çok halsizlik var elim ayagım kalkmıyor sizdede varmı bu durum
Bende senin gibiydim ilkinde. Abartısız 2 günde bir doktora gidiyordum bide farklı farklı doktorlara kalbi atıncada durdumu ne yapıyor dedim sonra hareketlendi niye az oynadı dedim dedimde dedim yani. Doğururken bile neden çok oynamıyor dedim kanala giren bebeğeBende okumayacağım cnm okudukça kuruntu yapıyorum hamile olduğuma sevinemedim bile
Bence önemli olan bebeğin saglıklı gelismeye devam etmesi. Yoksa haftaya gore sürekli farklı cıkıyor bebekler illaki söylenen gibi olmuyor. Tahmini neticede tarihler. Ilk adetler ayni bile olsa kimi daha erken kimi daha gec döllenıyor. Eskiden olsa kese falan ölcülmüyordu adet gecince o ay doğum bekleniyordu. Hiç takma derim sağlıkysa zaten tutunur.Meraba kızlar bende 6+2 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim kesenin boyutu hamilelik haftama göre en az 10mm suan da bi 15 20mm olması gerekiyomus ama benimki 8mmhaftaya gelisiyomu diye bakacak gelismezse bi problem varmı demektir müdahale gerekebilir dedi. Bu durumu yaşayan veya bu konuda bilgisi olan varmı gelişir mi haftaya sizce ne yapmalıyım
Günaydın kizlar
Dün koyu renkli lekelenmem oldu acile gittik bi sorun yok dediler ama hala ara ara devam ediyor tedirginim biraz. Kizimda da hafif olmustu ama bu ona gore baya fazla olunca korktum doğrusu.
Kizlar siz de bas dönmesi oluyor mu? Cok fazla var bas dönmesi tansiyonum dusuk cikiyor bi de kanim da düşük bunlardan mi kaynakli bilemiyorum. Dr kan icin simdilik ilac vermiycem dedi ama bu sekilde devam ederse istiycrm sanırım. Bir de omega sormus bi arkadas bana regenesis max diye bi ilac yazmisti hem folik asit hem omega var iceriginde henuz bulamadik eczanelerde su an tek folik asit kullaniyorum
Kızlar merhaba dünde yazmıştım size.Dün doktora gittim 4 haftalıkmışım ama tahmini adete göre 6+5 oluyorum sizce neden 4 haftalık.Bu arada keseler gözüktü sizce ne Zmn kalp atışı duyulur doktor haftaya gel dedi 5. Haftalık oluyor haftaya duyulur mu sizce çok tedirginim inşallah sağ Salim alırız kucağımıza
o bende de var ya sabahın 6 sında hortluyorumdün gece 2 idi uyuduğumda yine 6 da hortladım ne gıcık bir şey
Oh bir ben değilmişim bu halsizlik çok kötüBende senin gibiydim ilkinde. Abartısız 2 günde bir doktora gidiyordum bide farklı farklı doktorlara kalbi atıncada durdumu ne yapıyor dedim sonra hareketlendi niye az oynadı dedim dedimde dedim yani. Doğururken bile neden çok oynamıyor dedim kanala giren bebeğe
:d herkeste farklı demekki :d bedne hala ne baş dönmesi ne bulantıBende de tam tersi baygın bir şekilde uyuyorum. 11:30 da ancak kalktım, gözümü açamıyorum :)