2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Belki geç döllenme olmuştur seninde. İçini ferah tut. İnşallah birşey olmaz.

Hepimizde aynı korku kesemizi gördük bu sefer kalp atışı duyulacakmı diye çok korkuyorum içimde sürekli bir heyecan

Bence anne olarak bu korkular hiç geçmiyor. Kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu ile başlıyor. Sonra bugün hareket etmedi hadi doktora gidelim : ) doğunca nefes alıyor mu başlıyor : ) biraz büyüyünce boğazına bir ey kaçar mı, sonra ha düştü ha düşecek, sonra başka korkular : )

O yüzden cennet annelerin ayağı altında cnm işte

Bende okumayacağım cnm okudukça kuruntu yapıyorum hamile olduğuma sevinemedim bile
Bende senin gibiydim ilkinde. Abartısız 2 günde bir doktora gidiyordum bide farklı farklı doktorlara kalbi atıncada durdumu ne yapıyor dedim sonra hareketlendi niye az oynadı dedim dedimde dedim yani. Doğururken bile neden çok oynamıyor dedim kanala giren bebeğe

Bence önemli olan bebeğin saglıklı gelismeye devam etmesi. Yoksa haftaya gore sürekli farklı cıkıyor bebekler illaki söylenen gibi olmuyor. Tahmini neticede tarihler. Ilk adetler ayni bile olsa kimi daha erken kimi daha gec döllenıyor. Eskiden olsa kese falan ölcülmüyordu adet gecince o ay doğum bekleniyordu. Hiç takma derim sağlıkysa zaten tutunur.

Çok geçmiş olsun, o lekelenmeler görmek çok moral bozucu haklısın ama artık hamileliklerin yarısından fazlası böyle geçiyormuş. Dinlenmeye, ayaklarını biraz yukarı koyup uzanmaya çalış tatlım. Çok geçmiş olsun.

Keseler dediğine göre ikizler :) hayırlı olsun.

Geç döllenme olmuş olabilir, böyle farklılıklar olabiliyor.

Oh bir ben değilmişim bu halsizlik çok kötü
Aynen cnm ben kalp atışını duyana kadar rahatlayamıyacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…